Αρχική Ν. Αρκαδίας Τρίπολη: Ξεκινούν έργα στο ιστορικό κτίριο του Μαντζουνείου-Υπεγράφη η σύμβαση! (Βίντεο)

Τρίπολη: Ξεκινούν έργα στο ιστορικό κτίριο του Μαντζουνείου-Υπεγράφη η σύμβαση! (Βίντεο)

Υπεγράφη την Δευτέρα 18/03/2018 η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Τρίπολης με τον ανάδοχο για την αποκατάσταση του Μαντζούνειου στην Τρίπολη.

Την ανάδοχο εταιρία “ΧΙΛΩΝ ΑΤΕ” εκπροσώπησε ο κ. Τριανταφύλλου Μιχάλης Νόμιμος Εκπρόσωπος και Πρόεδρος της εταιρίας και η κα. Βασιλική Βράκα Διευθύνουσα Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος.

Ο Δήμος Τρίπολης προχώρησε στον ελέγχο των δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου, σύμφωνα με το πρακτικό και στην κατακύρωση της σύμβασης κατασκευής του έργου στην εταιρεία «ΧΙΛΩΝ ΑΤΕ», συνολικής προσφερόμενης δαπάνης 1.002.237,76 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα, καταθέτοντας όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κατακύρωσης έχοντας την χαμηλότερη τιμή.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής δήλωσε πως μετά την ανακατασκευή του το κτίριο αυτό θα αποτελεί κόσμημα για Τρίπολη.

Ο κ. Παυλής αναφέρθηκε αναλυτικά στους λόγους που καθυστέρησε το συγκεκριμένο έργο, τονίζοντας ότι ο εργολάβος θα εγκατασταθεί από την επόμενη εβδομάδα ξεκινώντας σιγά σιγά τα έργα. Το έργο θα εκτελεστεί στο προβλεπόμενο χρόνο.

“Ο Δήμος Τρίπολης θα είναι δίπλα σε ότι χρειαστεί η ανάδοχος εταιρία για να γίνει η υλοποίηση του έργου και ευελπιστώντας ότι θα υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Ακόμα και σήμερα που υπογράψαμε θα βρεθούν άτομα που θα πουν ότι δεν θα γίνει το έργο δυστυχώς” δήλωσε απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της εταιρίας ο κ. Παυλής.

Οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας δήλωσαν πως είναι ευχαριστημένοι που θα πραγματοποιήσουν έργα για πρώτη φορά στην Τρίπολη και πως τελειώνουν τα έργα που αναλαμβάνουν.

Ο κ. Τριανταφύλλου ανέφερε χαρακτηριστικά “Εμείς προτιμάμε τα έργα από τα λόγια και θα το δείξει και η πορεία”.

Προηγούμενο άρθροΠ.Τατούλης : Η πρωτοβουλία της Ν.Δ για Νίκα δεν είναι αποτέλεσμα ανάμειξης του Αντώνη Σαμαρά
Επόμενο άρθροΓ.Ψυχογιός: “Οι Ευρωεκλογές για μας αποτελούν κεντρική πολιτική μάχη” (Βίντεο)