Αρχική Ν. Αρκαδίας Δήμος Τρίπολης: Τη Δευτέρα υπογράφεται η σύμβαση για την αποκατάσταση του Ματζούνειου

Δήμος Τρίπολης: Τη Δευτέρα υπογράφεται η σύμβαση για την αποκατάσταση του Ματζούνειου

Τη Δευτέρα στις 12.00 στον 1ο όροφο του Δημαρχείου θα δοθεί συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή καθώς θα πραγματοποιηθεί και η υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο για την αποκατάσταση του Ματζούνειου κτιρίου.

Να θυμίσουμε ότι στο τέλος Ιανουαρίου 2019 η Οικονομική Ειτροπή του Δήμου Τρίπολης είχε προχωρήσει στην έγκριση του Πρακτικού Επιτροπής διαγωνισμού για τον έλεγχο των δικαιολογητικών (Αποδεικτικών Μέσων) του προσωρινού αναδόχου του έργου «Αποκατάσταση και διαμόρφωση σε πολιτιστικό κέντρο του κτιρίου Ματζουνείου στην Τρίπολη”.

Επίσης, προχώρησε στην έγκριση του αποτελέσματος του ελέγχου των δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου (αποδεικτικών μέσων), σύμφωνα με το πρακτικό και στην κατακύρωση της σύμβασης κατασκευής του ανωτέρω έργου στην εταιρεία ” ΧΙΛΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με δ.τ.. «ΧΙΛΩΝ ΑΤΕ», η οποία προσέφερε Εμ= 47,80%, δηλ. συνολική προσφερόμενη δαπάνη (με φπα 24%) 1.002.237,76 €, γιατί κατέθεσε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κατακύρωσης και η προσφορά της είναι πλήρης, σύμφωνη με τους όρους της διακήρυξης και προσφέρει την χαμηλότερη τιμή.

Πηγή: pna.gr