Αρχική Ν. Κορινθίας H “αγωνία” για την αποψινή επίσκεψη Βορίδη στην Κόρινθο

H “αγωνία” για την αποψινή επίσκεψη Βορίδη στην Κόρινθο

Ολα τα μάτια είναι στραμμένα απόψε στην Κόρινθο στην κοπή πίτας της ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας όπου εκλεκτός καλεσμένος της ημέρας είναι ο Μάκης Βορίδης.

Και γιατί τον περιμένουμε με αγωνία είναι το ερώτημα:

Μα φυσικά για να καταγράψουμε για πόσο ακόμη αυτό το κόμμα που δείχνει να είναι κόμμα εξουσίας θα διχάζει τους ψηφοφόρους της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Καλώς ή κακώς (θα φανεί στο χειροκρότημα) υπάρχουν και στον Δήμο αλλά και στην Περιφέρεια οι λεγόμενοι αντάρτες της Νέας Δημοκρατίας που δεν ακολουθούν την γραμμή του κόμματος. Και μιλάμε για τον Βασίλη Νανόπουλο και τον Πέτρο Τατούλη που δεν υπάκουσαν σε διαταγές του Κυριάκου Μητσοτάκη και της αυλής του και κατεβαίνουν να διεκδικήσουν Δήμο Κορινθίων και Περιφέρεια Πελοποννήσου αντίστοιχα με σημαία ο μεν Νανόπουλος το εξαιρετικό ποσοστό που έφερε το 2014 αλλά και ο Τατούλης την άνετη πρωτιά του.

Περιμένουμε με εξαιρετική αγωνία τον χαιρετισμό του Μάκη Βορίδη που στην ίδια γραμμή με τον Αδωνη Γεωργιάδη παλεύον να παθιάσουν του Νεοδημοκράτες ενώ δεν έχουν καταλάβει πως αυτό φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα, τον διχασμό και την διχόνοια που πηγάζουν από έναν αδιανόητο εγωισμό των οπλαρχηγών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θα προτείναμε να ρίξουν τους τόνους και να αφήσουν τους Νεοδημοκράτες να διαλέξουν με αντικειμενικά κριτήρια, με το πρόγραμμα που θα τους παρουσιάσουν και με τους υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους αντίστοιχα.

Σ.Μπαλή