Αρχική Ν. Λακωνίας Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στη Λακωνία

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στη Λακωνία

Τους υποψηφίους Δημάρχους με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Λακωνία παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, η Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Γόντικας.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Λακωνίας του ΚΚΕ Βασίλειος Βρουλίτης, ο οποίος έπειτα από έναν σύντομο λόγο και την τοποθέτηση του κ. Γόντικα, παρουσίασε τους υποψήφιους Δημάρχους στους Δήμους Σπάρτης, Ανατολικής Μάνης, Ευρώτα και Μονεμβασίας.

Ειδικότερα, στον Δήμο Σπάρτης υποψήφιος θα είναι ο Αλέκος Βουνάσης, 64 ετών, γιατρός ακτινοδιαγνώστης, διευθυντής ακτινολογικού εργαστηριού της νοσηλευτικής μονάδας Σπάρτης του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, αντιπρόεδρος γιατρών ΕΣΥ Λακωνίας, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Σπάρτης και δημοτικός σύμβουλος.

Στον Δήμο Ανατολικής Μάνης υποψήφιος θα είναι ο Δημήτριος Αναστασάκος, 38 ετών, Ξυλουργός, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Γυθείου και μέλος της Διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυροβουνίου.

Στον Δήμο Ευρώτα, υποψήφιος θα είναι ο Γεώργιος Κυλάκος, 53 ετών, Αρτοποιός, Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ευρώτα.

Στον Δήμο Μονεμβασίας, υποψήφια θα είναι η Ελένη Αναγνωστοπούλου, 59 ετών, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Μονεμβασίας.

Πηγή: apela.gr