Αρχική Ν. Αρκαδίας Σήμερα η παραίτηση Μπουντρούκα – “Κλείνει ο κύκλος μου στο Επιμελητήριο Αρκαδίας”

Σήμερα η παραίτηση Μπουντρούκα – “Κλείνει ο κύκλος μου στο Επιμελητήριο Αρκαδίας”

Την παραίτηση του από την θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα υποβαλλει σήμερα (27/12) ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Γιάννης Μπουντρούκας.

Ο κ.Μπουντρούκας γνωστοποίησε σε συνέντευξη Τύπου, πως σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Επιμελητήριο, θα καταθέσει την παραίτηση του από την θέση του προέδρου, ενώ όπως ανέφερε η ανάδειξη του νέου προέδρου, θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου. “Σήμερα κλείνει για εμένα ο κύκλος μου στο Επιμελητήριο Αρκαδίας”, δήλωσε εμφανώς συγκινημένος, ενώ πρόσθεσε, πως τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και η παραίτηση του από τη θέση του προέδρου του περιφερειακού επιμελητηριακού συμβουλίου.

Σε ερώτηση αναφορικά με το τι ήταν αυτό, που τον ώθησε να πάρει αυτή την απόφαση – από την στιγμή που δεν υπάρχει θέμα ασυμβίβαστου – ο ίδιος δήλωσε: “Θέλω να είμαι ξεκάθαρος με τους πολίτες. Θέλω να αφοσιωθώ σε αυτό που θα κάνω και στο νέο ρόλο που θα μου δώσουν οι πολίτες. Έχουμε σχέδιο, όραμα και καλούς συνεργάτες και πάνω απ΄όλα θέλουμε το καλύτερο για την Πελοπόννησο. Το τρίπτυχο μας είναι διαφάνεια – συνέπεια λόγων και έργων – αποτελεσματικότητα”.

Πηγή: drt915.gr