Αρχική Ν. Κορινθίας Χρ. Κορδώσης : Ο κύριος Νανόπουλος επιβεβαιώνει την απόφασή μου να παραιτηθώ...

Χρ. Κορδώσης : Ο κύριος Νανόπουλος επιβεβαιώνει την απόφασή μου να παραιτηθώ από την Συμμαχία Πολιτών

Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στον SUPER 104,1 βρέθηκε πριν λίγη ώρα ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας και ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων Χρήστος Κορδώσης σχετικά με την ανακοίνωση του Βασίλη Νανόπουλου :

 

Μετά την περιβόητη «έκτακτη» Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κορινθίας, ο πρόεδρος της Χρήστος Κορδώσης συνέχισε και σήμερα την μέθοδο της παραπληροφόρησης των μελών του κόμματος της ΝΔ.

Συγκεκριμένα είπε – σε συνεντεύξεις  του – ότι από την διευρυμένη Νομαρχιακή συνέλευση των 50 περίπου ατόμων από όλο το νομό , τοποθετήθηκαν υπέρ της υποψηφιότητάς μου 7 και υπέρ του κου Καλλίρη 40 κάτι, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία από τους  συμμετέχοντες δήλωσαν μόνο ότι ο μοναδικός και τελικός κριτής σύμφωνα με τις κομματικές διαδικασίες είναι ο πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ και η όποια απόφασή του επί του θέματος, θα γίνει σεβαστή.Αυτές τις ψήφους ο κ Κορδώσης, προφανώς  συνυπολογίζει στον υποψήφιο της επιλογής του.

 

Κατόπιν και του σημερινού ολισθήματος προς την παραπληροφόρηση – αφού και την περιβόητη εισήγηση σχετικής  επιτροπής, εδώ και ημέρες την παρουσιάζει ως απόφαση στήριξης ή χρίσμα προς το πρόσωπο του κου Καλλίρη δημιουργώντας σκόπιμη σύγχυση στα μέλη του κόμματος –

καλώ τον κο Χρήστο Κορδώση να διορθώσει και να ανασκευάσει τις ψευδείς δηλώσεις του, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον καταγγείλω ως κοινό ψεύτη.

Επίσης,πρέπει να διευκρινιστεί ότι  η διαδικασία αυτή δεν  προβλέπεται από το καταστατικό της ΝΔ , δεν  υπήρξεαπαρτία, δεν  ειδοποιήθηκανόλα τα μέλη(γιατί άραγε;) σε μια συνεδρίαση που μεθοδεύθηκε άρον-άρον; κλπ. …

Τέλος, ευχαριστώ θερμά όσους πήραν θέση υπέρ της υποψηφιότητας μου ως δημάρχου Κορινθίων . Ο αγώνας μας για έναν καλύτερο δήμο Κορινθίων θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη. 

Οψόμεθα εις Φιλίππους….Ραντεβού στις κάλπες .

 

O Xρήστος Κορδώσης αναφορικά με την συγκεκριμένη ανακοίνωση είπε πως ο Βασίλης Νανόπουλος επιβεβαιώνει την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από τον συνδυασμό διότι έγινε για εσωτερικούς λόγους και όχι για οποιαδήποτε στήριξη του κόμματος στον ίδιο τον Νανόπουλο ή σε άλλο πρόσωπο. Και αυτό επιβεβαιώνεται πλήρως γιατί η ανεξαρτητοποίηση προηγήθηκε του χρίσματος της ΝΔ για τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Κορινθίων. Σε ότι αφορά τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στην συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας πριν από δύο μέρες δήλωσε πως ήταν καθ’όλα νόμιμες και αδιάβλητες. Τέλος σε ότι αφορά την συμμετοχή του στα κοινά δήλωσε πως 100% θα είναι μέσα από κάποιον θεσμό.

 

Σ.Μπαλή

Προηγούμενο άρθροΤο Καζίνο Λουτρακίου, η ληστεία στα Βριλήσια και η δολοφονία στη Μάνδρα!
Επόμενο άρθροΕυαισθητοποίηση ολόκληρου σχολείου για το “Make a wish”