Αρχική Eπικαιρότητα Καθηγητής έδειρε μαθητή και συγκεντρώθηκαν 25.000 δολάρια υπέρ του! (Βίντεο)

Καθηγητής έδειρε μαθητή και συγκεντρώθηκαν 25.000 δολάρια υπέρ του! (Βίντεο)

Τόσο ο μαθητής, όσο και ο καθηγητής είναι μαύροι, ωστόσο ο 14χρονος επιτέθηκε φραστικά στον καθηγητή του χρησιμοποιώντας πολύ βαριές ρατσιστικές εκφράσεις.
Ένα πρωτοφανές βίαιο περιστατικό συνέβη σε σχολείο της Καλιφόρνια μεταξύ ενός μαθητή και ενός καθηγητή μουσικής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 14χρονος μαθητής επιτέθηκε φραστικά στον καθηγητή του, μιλώντας του με εξαιρετικά μειωτικούς ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς μπροστά σε πολλούς ακόμη μαθητές.

Ο 14χρονος συνέχισε να επιτίθεται φραστικά στον 64χρονο καθηγητή του, ακόμη και όταν ο δεύτερος απομακρύνθηκε και άρχισε να ζητάει βοήθεια μιλώντας στο κινητό του.

Ο καθηγητής μάλιστα προειδοποίησε τον νεαρό μαθητή να σταματήσει την επίθεσή του, ωστόσο έχασε την υπομονή του και καθώς ο μαθητής συνέχιζε να τον βρίζει σκαιότατα, εκείνος του επιτέθηκε με γροθιές.

Ο νεαρός προσπάθησε να καλυφθεί, ωστόσο δέχτηκε αρκετά χτυπήματα μέχρι να έρθουν στην αίθουσα άνθρωποι της ασφάλειας του κτηρίου και να τους χωρίσουν.

Ο καθηγητής πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου, με την εγγύηση να ανέρχεται στα 50.000 δολάρια.

Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να βοηθήσουν τον εκπαιδευτικό, συγκεντρώνοντας μέσα σε μόλις δύο ημέρες το ποσό των 25.000 δολαρίων μέσω διαδικτύου.

Μάλιστα, όλοι οι μαθητές του σχολείου που μίλησαν σε μέσα ενημέρωσης έδειξαν να υπερασπίζονται τον καθηγητή τους τονίζοντας ότι ο συμμαθητής τους το παρατράβηξε όταν του μίλησε με ρατσιστικό τρόπο.

Πηγή: sputniknews.gr