Αρχική Ν. Κορινθίας Εκθεση ήταν και πέρασε …… !!!!

Εκθεση ήταν και πέρασε …… !!!!

Η ιστορία ξεκίνησε πριν από αρκετούς μήνες, όταν ο Παναγιώτης Πιτσάκης, νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου θέλησε να κάνει υπαίθρια εκθεσιακή δραστηριότητα κάτω από τέντες στο λιμάνι της Κορίνθου.

Σε ότι αφορά τα διαδικαστικά θέματα, νόμιμα ή όχι, τα προχώρησε και η Εκθεση στήθηκε. Καλώς ή κακώς, νόμιμα ή όχι η Εκθεση στήθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Πρόεδρο της Δημοκρατίας ακούσαμε και Πρόεδρο δεν είδαμε στα φανταχτερά εγκαίνια που έπεσαν τόνοι βεγγαλικών. Ακούσαμε Πέτρο Τατούλη, χιλιοακούσαμε Ντίνα Νικολάκου, ο Βασίλης Λεβέντης έβγαλε πολιτικό λόγο και η κορδέλα κόπηκε επιτέλους.

Εκεί παίρνουμε μία βαθιά ανάσα και θεωρούμε πως ότι γέγονε γέγονε και πάμε σε μία συνεργασία όλων των φορέων για το καλό των επιχειρήσεων. Δυστυχώς όμως το γυαλί δεν λέει να κολλήσει ανάμεσα στον Πρόεδρο και τους απέναντι. Πάλι θέματα για το αν δόθηκε ή όχι περίπτερο στον Εμπορικό Σύλλογο και στην ΟΕΒΕ. Ανούσιες εκδηλώσεις πλην εξαιρέσεων, χωρίς δυνατά ονόματα να τις πλαισιώνουν και να φέρουν τον κόσμο. Και ξανά Τατούλης και ξανά Νικολάκου και φτου και από την αρχή.

Και έρχεται και η βράβευση, που δεν γίνεται στον χώρο της Εκθεσης αλλά σε αίθουσα του Καζίνο Λουτρακίου και πάλι λείπουν πρωτοκλασσάτα ονόματα που ήταν να παραλάβουν βραβείο, και πάλι ακούσαμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας και Πρόεδρο δεν είδαμε.

Σοβαρές επιχειρήσεις, μετρημένοι και με χρόνια πείρας επαγγελματίες πήραν μέρος στην Εκθεσιακή Δραστηριότητα.

Σε προεκλογικά περίπτερα μετέτρεψαν κάποιοι τα περίπτερά τους μοιράζοντας ακόμη και φυλλάδια και πίνοντας στην υγειά μας ένα ποτηράκι μπύρα.

Κάπου παραπέρα νομίζαμε ότι μεταφερθήκαμε ξαφνικά σε night club, αλλά όχι και αυτό πέρασε και βρεθήκαμε στους εκθέτες με τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και μηχανημάτων.

Χαιρετούρες, φιλιά, αγκαλιές, προεκλογικοί λόγοι, και κάπου εκεί ο Παναγιώτης Πιτσάκης.

Ο Παναγιώτης Πιτσάκης πέρα από όλα τα παραπάνω στάθηκε τυχερός γιατί μία εβδομάδα νωρίτερα να σχεδίαζε την Εκθεση θα γινόταν πραγματικά του Ζορμπά. Εκανε λάθη, ίσως να έχει λάθος συνεργάτες, ίσως να τα κάνει μόνος του. Ηταν η επίσημη πρώτη του. Αν βρει τα πατήματά του και συνεργαστεί με τους φορείς ως πρέπει και ως αρμόζει στην θέση του, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα.