Αρχική Ν. Λακωνίας Συνεχίζονται οι εργασίες στο δημοτικό στάδιο Σπάρτης

Συνεχίζονται οι εργασίες στο δημοτικό στάδιο Σπάρτης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των κερκίδων που βρίσκονται στην κεντρική πλευρά του δημοτικού σταδίου Σπάρτης. Οι εργασίες ξεκίνησαν στα μέσα Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του Οκτωβρίου.

Ωστόσο, ανακύπτει σοβαρό θέμα με τους εντός έδρας αγώνων των λακωνικών ομάδων που χρησιμοποιούν το στάδιο, καθώς ξεκινούν οι υποχρεώσεις της ΑΕ Σπάρτη και της ΑΕ Πελλάνας-Καστορείου στα πρωταθλήματα Football League και Γ’ Εθνικής, αντίστοιχα. Μάλιστα, η ομάδα των «βορείων δήμων» ρίχνεται πρώτη στη μάχη, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αυτή την εβδομάδα, οι Λάκωνες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Πάμισο Μεσσήνης, ενώ την επόμενη Κυριακή έχουν εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αμβρυσσέα Διστόμου. Τη φυσική της έδρα όμως θα χρειαστεί και η Σπάρτη, καθώς προσεχώς αναμένεται να εκκινήσει και το πρωτάθλημα της Football League.

Εφόσον δεν εξευρεθεί λύση και οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη των εντός έδρας αγωνιστικών υποχρεώσεων ΑΕ Σπάρτη και ΑΕ Πελλάνας-Καστορείου, τότε οι δύο σύλλογοι θα υποχρεωθούν να αναζητήσουν προσωρινή «στέγη» σε άλλη περιοχή.

Πηγή: lakonikos.gr