Αρχική Eπικαιρότητα Αγωνία για τον 13χρονο Δημήτρη – Τον αναγνώρισε ο πατέρας του σε...

Αγωνία για τον 13χρονο Δημήτρη – Τον αναγνώρισε ο πατέρας του σε φωτογραφίες

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης του 13χρονου αγοριού, που αγνοείται από την ώρα που ξέσπασε η φονική πυρκαγιά που έπληξε την ανατολική Αττική τη Δευτέρα (23/07). Ο πατέρας του παιδιού υποστηρίζει ότι αναγνώρισε το παιδί του, αλλά και τη γιαγιά του, σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Τα ίχνη του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου χάθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Μάτι, όπου βρισκόταν με τον θείο του, τον παππού και την γιαγιά του.

Ο πατέρας του υποστηρίζει τώρα ότι αναγνώρισε το παιδί του, αλλά και τη γιαγιά του, σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Ο πατέρας του μικρού Δημήτρη απηύθυνε έκκληση στον άνθρωπο που έβγαλε τις φωτογραφίες, ενώ παράλληλα έλαβε πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ότι ο 13χρονος Δημήτρης εθεάθη με την γιαγιά του να περιμένουν ένα αλιευτικό σκάφος για να τους σώσει.

Ωστόσο, τόσο ο μικρός Δημήτρης, όσο και η γιαγιά του, δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής από το βράδυ της «μαύρης» Δευτέρας και η αγωνία της οικογένειάς τους χτυπάει «κόκκινο».