Αρχική Χωρίς κατηγορία Έκκληση του Γ. Πατούλη στην κυβέρνηση να μην ψηφιστεί ο «Κλεισθένης Ι»

Έκκληση του Γ. Πατούλη στην κυβέρνηση να μην ψηφιστεί ο «Κλεισθένης Ι»

Έκτακτη γενική συνέλευση συγκαλεί σήμερα στις 12.00 η ΚΕΔΕ, ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου του υπ. Εσωτερικών, «Κλεισθένης Ι». Στη συνέχεια όλοι οι αιρετοί θα μεταβούν στη Βουλή.

Σε μήνυμά του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης επισημαίνει: «Αύριο η Αυτοδιοίκηση θα δώσει ένα δυναμικό “παρών” στη Βουλή προκειμένου να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως είμαστε απέναντι σε αυτό το καταστροφικό νομοσχέδιο που θα απορρυθμίσει τους Δήμους και θα φέρει χάος στη χώρα, υπονομεύοντας τη ζωή χιλιάδων πολιτών.

Καλούμε την κυβέρνηση να αντιληφθεί έστω και την ύστατη στιγμή πως η χώρα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις που θα αφήνουν πίσω τους το μοντέλο του συγκεντρωτικού κράτους, δίνοντας θέση στην αυτοδιοικητική διακυβέρνηση. Καλούμε επίσης όλους τους βουλευτές την αυριανή πολύ κρίσιμη μέρα, να αντιληφθούν το μέγεθος της ιστορικής τους ευθύνης και να μην συνυπογράψουν με την ψήφο τους, την καταδίκη της αυτοδιοίκησης».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγούμενο άρθροΜεσσηνία: Η απίστευτη ιστορία με το πρώτο αυτόγραφο του Ρονάλντο σε ένα κοριτσάκι στο Costa Navarino (φωτο)
Επόμενο άρθροΒάσεις 2018: Limit up σε Οικονομικά, Νομικές, στα down τους Ιατρική, Πολυτεχνείο