Αρχική Ν. Μεσσηνίας Μεσσηνία: Η απίστευτη ιστορία με το πρώτο αυτόγραφο του Ρονάλντο σε ένα...

Μεσσηνία: Η απίστευτη ιστορία με το πρώτο αυτόγραφο του Ρονάλντο σε ένα κοριτσάκι στο Costa Navarino (φωτο)

Λίγα πράγματα χρειάζονται για να κάνουν ένα παιδί ευτυχισμένο. Όταν μάλιστα το ίδιο παιδί βρίσκεται στον σωστό χώρο την κατάλληλη στιγμή, είναι ακόμα καλύτερα. Σαν παραμύθι.

Συνέβη με ένα μικρό κοριτσάκι στην Ελλάδα. Σε διακοπές με την οικογένειά του, δεν γνώριζε φυσικά καν ότι βρισκόταν στο ίδιο ελληνικό θέρετρο, Costa Navarino, όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο, επέλεξε για τις διακοπές του αλλά και για την μεγάλη συμφωνία με την Γιουβέντους.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzeta dello Sport, την ώρα της πρώτης φωτογραφίας του προέδρου της Γιουβέντους Ανδρέα Ανιέλι, του Κριστιάνο Ρονάλντο, του μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες, ανθρώπων του Πορτογάλου και της Γιουβέντους, όλοι τους με ένα ποτήρι σαμπάνιας το χέρι, το εν λόγω κορίτσι βρισκόταν εκεί κοντά κρατώντας στα χέρια της μία φανέλα πουκάμισο της Γιουβέντους και λίγα μέτρα μακριά το νέο της ίνδαλμα είδωλο. Εκείνος ευγενικός, δίνει το πρώτο αυτόγραφο σαν παίκτης της Γιουβέντους, υπογράφοντας πάνω στην φανέλα. Μία φανέλα κειμήλιο για συλλέκτες, που σε τριάντα χρόνια θα μπορούσε να αξίζει πολλές χιλιάδες ευρώ…

πηγή : eleftheriaonline.gr