Αρχική Ν. Ηλείας Ηλεία: Ένοπλη ληστεία για ένα κινητό και λίγα ευρώ – Ο δράστης...

Ηλεία: Ένοπλη ληστεία για ένα κινητό και λίγα ευρώ – Ο δράστης είχε συνεργό τον πατέρα του

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 25χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται δύο ακόμη άτομα και συγκεκριμένα ο 51χρονος πατέρας του συλληφθέντα και ένας 64χρονος.

Αναλυτικότερα, χθες  τα ξημερώματα, ο 53χρονος μετέβη μαζί με τον συλληφθέντα, στην οικία του δεύτερου, σε χωριό του Πύργου, όπου εκεί πατέρας και υιός τον ακινητοποίησαν με την απειλή κυνηγετικού όπλου και ασκώντας του σωματική βία με το όπλο, τα χέρια τους και ένα σουγιά, του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι, που περιείχε μεταξύ άλλων το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν άμεσα έρευνες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη του 25χρονου.

Σε ότι αφορά τον 64χρονο όπως προέκυψε κατά τις έρευνες, ήταν ο κάτοχος του κυνηγετικού όπλου που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτόδικων Ηλείας.