Αρχική Eπικαιρότητα Ο Μασούτης για 6η συνεχή χρονιά ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο...

Ο Μασούτης για 6η συνεχή χρονιά ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη!

Τα βραβεία «Best Workplaces in Europe» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2018 απονεμήθηκαν στις 14 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε για μία ακόμη φορά στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων (Best Large Workplaces in Europe).

Στη φετινή Ευρωπαϊκή έρευνα συμμετείχαν 2.821 εταιρείες από 19 χώρες και από 15 διαφορετικούς κλάδους που απασχολούν στο σύνολό τους 1.651.065 εργαζόμενους και διακρίθηκαν συνολικά 125 εταιρείες μεταξύ των οποίων και η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.
Η διάκριση αυτή έρχεται αμέσως μετά τη βράβευση της εταιρείας στην 3η θέση, ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βραβεύεται στα Best Workplaces για
6η συνεχόμενη χρονιά στην Ευρώπη και για 7η στην Ελλάδα. Οι διακρίσεις με διάρκεια επιβεβαιώνουν τη θεμελιώδη σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης ανάμεσα στην εταιρεία και τους ανθρώπους της.

Στη φωτογραφία (επάνω), ο εκπαιδευτικός σύμβουλος της ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. κ. Νίκος Βαχαρέλης και η περιφερειακή διευθύντρια κα Φρόσω Αγοραστούτο παραλαμβάνουν το βραβείο από την Ανθή Τσέντου, Senior Project Manager Great Place to Work Hellas.

Προηγούμενο άρθροΟι ναρκισσιστές έφηβοι παίρνουν καλύτερους βαθμούς στο σχολείο
Επόμενο άρθροΑπεβίωσε ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον