Αρχική Ν. Λακωνίας Δωρεά από τους Λάκωνες του Μόντρεαλ στα Νοσοκομεία Σπάρτης και Μολάων

Δωρεά από τους Λάκωνες του Μόντρεαλ στα Νοσοκομεία Σπάρτης και Μολάων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, με απόφασή του, έκανε αποδεκτή τη δωρεά της Ομοσπονδίας Παλλακωνικών Συλλόγων Μόντρεαλ, η οποία αποτελείται από τα παρακάτω είδη:

1. 360 δέματα σεντονιών (2 σεντόνια και 1 μαξιλαροθήκη ανά δέμα) για τη Ν.Μ. Σπάρτης
2. 120 δέματα σεντονιών (2 σεντόνια και 1 μαξιλαροθήκη ανά δέμα) για τη Ν.Μ. Μολάων

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, μέσω ευχαριστήριας επιστολής εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

«Η ενέργεια αυτή συμβάλλει στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την αναβάθμιση της ξενοδοχειακής υποδομής της Νοσηλευτικής μας Μονάδας, η οποία πραγματοποιείται σε μια δύσκολη χρονική περίοδο της πατρίδας μας, όχι μόνο οικονομικά αλλά και κοινωνικά. Η δωρεά αυτή αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν. Είναι εξαίρετες τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Τους ευχαριστούμε θερμά», αναφέρει η ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, που υπογράφεται από τον Διοικητή κ. Σωτήριο Μπότσιο.