Αρχική Ν. Λακωνίας Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακηρύσσεται Επίτιμος Δημότης του Δήμου Μονεμβασίας!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακηρύσσεται Επίτιμος Δημότης του Δήμου Μονεμβασίας!

Την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου σε Επίτιμο Δημότη του Δήμου Μονεμβασίας αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μονεμβασίας κατά την τακτική δημόσια συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου.

Το Ψήφισμα που θα επιδοθεί στον ΠτΔ σε ειδική πανηγυρική τελετή κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο Απελευθέρωσης της Μονεμβασίας από τους Τούρκους (23 Ιουλίου) έχει ως εξής:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μονεμβασίας, στη συνεδρίασή του της 6ης Ιουνίου 2018 και αφού έλαβε υπόψη: Την προγραμματισμένη επίσκεψη της Α.Ε.  του Προέδρου της Δημοκρατίας  κ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ στην ιστορική  πόλη της Μονεμβασίας στις 23 Ιουλίου 2018, με την ευκαιρία του εορτασμού της απελευθέρωσης της Μονεμβασίας ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ανακηρύσσει σε ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ του Δήμου Μονεμβασίας την Αυτού Εξοχότητα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κύριο ΠΡΟΚΟΠΙΟ Β. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ως ένδειξη αναγνώρισης της τιμητικής του παρουσίας στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 197ης απελευθέρωσης της  ιστορικής πόλης της Μονεμβασίας.

Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας      
Ηρακλής Τριχείλης                              

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Σπύρος Αβδούλος