Αρχική Περ. Πελοποννήσου Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου | Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο – Εκτός έμειναν ο...

Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου | Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο – Εκτός έμειναν ο Ρουμελιώτης-Χριστοφόρου-Μεσσήνης

Μόλις λίγες ημέρες μετά τις εκλογές της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου και τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σε σώμα, η Ομοσπονδία, μετά από δικαστική απόφαση προχώρησε σε αλλαγές.

Συγκεκριμένα, ενώ αρχικά είχε εκλεγεί ως μέλος του Δ.Σ. ο Γιώργος Ρουμελιώτης, ενώ στη διοίκηση βρίσκονταν και οι Χριστοφόρου και Μεσσήνης, με τη νεότερη εξέλιξη μένουν έξω και οι τρεις!

Πιο αναλυτικά, διαβάζουμε … “Σήμερα εκδικάστηκαν στο μονομελές πρωτοδικείο Πάτρας τα  ασφαλιστικά μέτρα  που κατέθεσαν δύο μέλη της Γενικής συνέλευσης της 12ης Μαίου με αίτημα την παράνομη συμμετοχή των κ.κ. Ρουμελιώτη, Χριστοφόρου και Μεσσήνη στις εκλογές της Γ’ ΚΟΠ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, με απόφασή που βγήκε πριν λίγο, το μονομελές πρωτοδικείο κηρύσσει έκπτωτους τους κ.κ. Ρουμελιώτη, Χριστοφόρου και Μεσσήνη λόγω παράτυπης συμμετοχής στις εκλογές.Την θέση των τριών έκπτωτων παίρνουν οι πρώτοι επιλαχόντες από τις εκλογές της 12η Μαΐου”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Γ΄ ΚΟΠ

Μετά τις αρχαιρεσίες των μελών της Γ΄ ΚΟΠ που πραγματοποιήθηκαν κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την 12η Μαΐου 2018 και κατόπιν της εκδόσεως της από 18-5-2018 Προσωρινής Διαταγής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας προέβη σε ανασυγκρότηση σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 21/18-5-2018 πράξη του. Ως εκ τούτου λοιπόν η σύνθεση του νέου Διοικητικού μας Συμβουλίου διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος : Διαμαντόπουλος Άγγελος
Αντιπρόεδρος : Ζάγκλας Ανδρέας
Γενικός Γραμματέας : Παναγόπουλος Δημήτριος
Ταμίας : Γραμματσούλιας Παναγιώτης
Μέλος : Αναστασόπουλος Σπυρίδων
Μέλος : Καλλιάνος Ιωάννης
Μέλος : Πλιάγκος Χρήστος