Αρχική Eπικαιρότητα Συγκλονιστικές οι μαρτυρίες από τους γείτονες αλλά την φίλη της 19χρονης που...

Συγκλονιστικές οι μαρτυρίες από τους γείτονες αλλά την φίλη της 19χρονης που πέταξε το μωρό της σε κάδο (βίντεο)

Δείτε τι λέει η φίλη της 19χρονης στην Τατιάνα Live αλλά και οι γείτονες

Σοκαρισμένοι οι γείτονες – Τι λέει ο άνθρωπος που βρήκε το μωρό

Μετά την αποκάλυψη ότι βρέθηκε και ομολόγησε η μητέρα, η γειτονιά της Πετρούπολης «πάγωσε» συνειδητοποιώντας ποια είναι. Μάλιστα ο άνθρωπος που βρήκε το μωρό μαζί με έναν ρακοσυλλέκτη πεταμένο στα σκουπίδια περιέγραψε πώς έγινε η μακάβρια ανακάλυψη.
Μιλώντας στο newsit.gr είπε ότι είδε από το μπαλκόνι του σπιτιού του τον ρακοσυλλέκτη να κοιτάει ταραγμένος στα σκουπίδια. Σε μια στιγμή -όπως είπε- είδε τον άνδρα έξαλλο να φωνάζει: «Κουβά, μωρό! κουβά, μωρό!» Αρχικά πίστεψε ότι ήταν κάποια κούκλα, αλλά τρέχοντας κατέβηκε κάτω να δει τι είχε συμβεί. Τότε αντίκρυσε το βρέφος.
«Ανοίγω τον κουβά, βλέπω το μωρό και ανοίγω όλο το καπάκι μήπως αναπνεύσει αλλά μετά παρατήρησα το στοματάκι του ότι ήταν γεμάτο χαρτοπετσέτες. Ήταν νεκρό το μωράκι».

Ο άνθρωπος που βρήκε νεκρό το μωρό είπε ακόμα ότι η αστυνομία δεν σταμάτησε να κάνει έρευνες στην περιοχή πόρτα – πόρτα. Πρόσθεσε ότι ειδικά την τελευταία εβδομάδα έψαχνε μικρές ηλικίες. Έπαιρνε DNA από τα κορίτσια και πήγαινε τα δείγματα στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Είπε ακόμα ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είχε καιρό να φανεί στην γειτονιά. Κάποιος μάλιστα είπε, την είχε δει να περνάει τον δρόμο κοντά στο σημείο που πέταξε το μωρό και στο διάζωμα να γονατίζει…