Αρχική Eπικαιρότητα Oι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 1 έως και 7 Μαΐου 2018 για...

Oι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 1 έως και 7 Μαΐου 2018 για όλα τα ζώδια

Κριός

Για εσάς θα είναι μία εβδομάδα αισιόδοξη. Βγείτε έξω, φλερτάρετε, γνωρίστε καινούργιους φίλους, ερωτευτείτε. Θα κάνετε ταξίδια, εκδρομές, διάφορες μετακινήσεις, θα συζητήσετε, θα περάσετε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα. Για το δεύτερο δεκαήμερο ο Ερμής σας βοηθάει να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να κάνετε συζητήσεις – επαφές. Για τα οικονομικά σας θα νιώθετε ασφαλής, ευνοείται μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία που θα ωφελήσει τα οικονομικά σας. Θα έχετε και βοήθεια από ανθρώπους καταξιωμένους για να το καταφέρετε αυτό. Την Πρωτομαγιά τα συναισθήματα θα είναι έντονα, προσέχετε τη ζήλια και την κτητικότητα. 6 Μαΐου με το εξάγωνο Ηλίου Ποσειδώνα, εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα περάσετε ρομαντικά, θα ξεκουραστείτε, θα έχετε πολλή έμπνευση και φαντασία. Τέλος της εβδομάδας, εσείς του τρίτου δεκαημέρου χρειάζεστε προσοχή στο πώς χειρίζεστε τον λόγο σας με ανθρώπους του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

Ταύρος
Είστε το κέντρο της προσοχής. Θα σας απασχολήσουν δικά σας θέματα. Έχετε δύναμη, αισιοδοξία, ενέργεια. Μπορεί να προκύψουν και ταξίδια στο εξωτερικό,  να συναντήσετε ανθρώπους που σας λείπουν και να περάσετε ωραίες στιγμές. Ευνοούνται δικαστικά θέματα, συμβόλαια, σπουδές ή να πάρετε κάποιο πτυχίο που το είχατε αναβάλει. Την Πρωτομαγιά θα περάσετε καλά με τον σύντροφό σας. Τα συναισθήματά σας είναι όμορφα, έντονα, θέλετε να τα εκφράσετε στον σύντροφό σας. Στις 2του Μαΐου θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα, οφειλές που έχουν να κάνουν με τρίτους. Με τον Δία σε αναδρομική πορεία στον 7ο οίκο σας χρειάζεται να επανεξετάσετε σχέσεις, συνεργασίες και τον γάμο σας. Στις 6/5, εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα κάνετε όνειρα, θα έχετε ρομαντική διάθεση, θα περνάτε όμορφα με τους φίλους, θα κάνετε πράγματα που επιθυμείτε. Στις 7 του μήνα πιθανόν να δημιουργηθεί κάποια ίντριγκα πίσω από την πλάτη σας ή κάποιοι να μιλάνε άσχημα για εσάς. Τέλος της εβδομάδας μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι, εξαπατημένοι από φίλους.

Δίδυμοι

Με τον  Ήλιο στον δωδέκατο οίκο σας θα δουλέψετε με τον εαυτό σας, θα δείτε γενικά πού βρίσκεστε και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Η Αφροδίτη από τον πρώτο οίκο σάς κάνει πολύ γοητευτικούς, νιώθετε όμορφα, θα φλερτάρετε, θα κάνετε πολλές γνωριμίες. Για μερικούς από εσάς η ζήλια και η καχυποψία μπορεί να φέρει ρήξη στη σχέση σας. Στις 4 Μαΐου προσέχετε, γιατί μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι και να κάνετε αρνητικές σκέψεις, σε συνδυασμό με τις φοβίες που έχετε θα χαλάσουν την διάθεσή σας. 6 Μαΐου θα έχετε έμπνευση, διαίσθηση, ρομαντισμό, θα καταφέρετε κάτι καλό στον επαγγελματικό σας τομέα. Συνεχίζετε να έχετε συζητήσεις-συναντήσεις με φίλους. Στις 7 Μαΐου εσείς του τρίτου δεκαημέρου προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε, μπορεί να πληγωθείτε ή να πληγώσετε εσείς τους άλλους.

Καρκίνος

Με τον Ήλιο στον ενδέκατο οίκο σας γίνεστε πιο κοινωνικοί. Θα γνωρίσετε καινούργιους φίλους που θα είναι δίπλα σας, σάς συμπαραστέκονται και περνάτε όμορφα. Συνεχίζουν να υπάρχουν δυσκολίες στις συνεργασίες και στον γάμο σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου νιώθατε λίγο απογοητευμένοι και κουρασμένοι. Στις 6 Μαΐου εσείς του δεύτερου δεκαήμερου θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα, ρομαντικά, θα έχετε διαίσθηση, έμπνευση να ξεκινήστε να γράφετε ένα βιβλίο. Να ταξιδέψετε με φίλους, να καταφέρετε κάτι πολύ σημαντικό που επιθυμείτε. 5 Μαΐου θα είναι μια κουραστική μέρα, θα υπάρχει συναισθηματική πίεση. Προσοχή χρειάζεται και με τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους συνεργάτες σας και με τον/την σύντροφό σας. Με την Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σας θέλετε να βοηθήσετε άτομα που έχουν την ανάγκη σας. Μπορεί να γνωρίζετε κάποιο άτομο και για κάποιον λόγο να το κρατήσετε κρυφό. Χρειάζεται πολλή προσοχή, γιατί μπορεί να μην είναι αυτό που πιστεύετε και μπορεί να απογοητευτείτε.

Λέων

Τη πρώτη του Μάη θα περάσετε όμορφα στο σπίτι σας με αγαπημένα πρόσωπα. Θα έχετε έντονα συναισθήματα, θα θυμηθείτε τα παλιά και θα νιώσετε νοσταλγία. Θα ασχοληθείτε με την καριέρα σας, θα γίνετε πιο κοινωνικοί και θα προβάλλετε πιο ωραία τη δουλειά σας. Στην καθημερινότητα και στον τομέα της εργασίας υπάρχει ένταση και κούραση. Χρειάζεται να δώσετε προσοχή και στην  ξεκούρασή σας,  για να μην επηρεάζει την υγεία σας. 6 Μαΐου με τη βοήθεια καταξιωμένων ανθρώπων μπορείτε να καταφέρετε για τα επαγγελματικά σας μια συμφωνία με οικονομικά οφέλη. Θα σας απασχολήσουν οι φιλικές και ομαδικές σχέσεις. Θα κάνετε νέες γνωριμίες, ένας έρωτας που πιθανόν να προέρχεται από το φιλικό περιβάλλον ή κάποια φιλική σχέση θα εξελιχθεί σε ερωτική. Χρειάζεται να δώσετε προσοχή, γιατί μπορεί να υπάρχει απογοήτευση, πιθανόν στην πραγματικότητα δε θα είναι αυτό που περιμένατε. Στις 7 Μαΐου χρειάζεται προσοχή στις εργασιακές και επικοινωνιακές σχέσεις και στον τρόπο που οδηγείτε, γιατί θα υπάρχει ένταση.

Παρθένος

Πρώτη μέρα του Μάη νιώθετε βαθιά μέσα σας την ανάγκη να περνάτε όμορφα με άτομα συγγενικά και άτομα του περιβάλλοντός σας. Να μιλήσετε, να συζητήσετε, να κάνετε ταξίδια και όνειρα. Περνάτε όμορφα και αισιόδοξα. Ο Ήλιος από τον ένατο οίκο σας διευρύνει τους ορίζοντές σας. Ευνοούνται ταξίδια, σπουδές, σεμινάρια και ό,τι έχει να κάνει με δικαστικά θέματα. Στις 2 Μαΐου θα σας απασχολήσουν θέματα του σπιτιού, μπορείτε να κάνετε κάποια αλλαγή στο σπίτι. Κάποιο πρόσωπο της οικογενείας σας πιθανόν να χρειάζεται τη βοήθειά σας. Στις 4 Μαΐου θα ασχοληθείτε με θέματα παιδιών και δημιουργίας. Πιθανόν να ξεκινήστε ένα χόμπι, ίσως γυμναστήριο. Η δουλειά σας και οι υποχρεώσεις δεν σάς αφήνουν πολύ χρόνο,  για να διασκεδάσετε και να χαρείτε. 6 Μαΐου είναι η μέρα που μπορείτε να περάστε όμορφα, αισιόδοξα, ρομαντικά με τον σύντροφό σας. Στις 7 Μαΐου θα υπάρχει ένταση σε σχέση με τα παιδιά σας, μπορεί να κάνετε άσχημες σκέψεις, αρνητικά σενάρια, θα υπάρχει ζήλεια, κτητικότητα γενικά σε σχέσεις. Με την Αφροδίτη από τον δέκατο οίκο σας θα έχετε ευκαιρία για επαγγελματική εξέλιξη και να προβάλλετε τον εαυτό σας όμορφα. Θα έχετε γνωριμίες με άτομα από το επιχειρηματικό σας περιβάλλον. Μπορεί να υπάρχει και κάποιος έρωτας από εκεί. Επίσης, θα έχετε ανάγκη να βελτιώσετε την εμφάνιση στον χώρο των επαγγελματικών σας.

Ζυγός

Την Πρωτομαγιά θα την περάσετε με άτομα της οικογενείας σας. Πολλές ευθύνες,  πολλές υποχρεώσεις. Είναι μια περίοδος που θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, τις επενδύσεις σας και τα κληρονομικά σας. Εάν έχετε κάποια υπόθεση που σας ταλαιπωρούσε ήρθε η ώρα να κλείσει και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Η Αφροδίτη από το φιλικό προς εσάς Δίδυμο ανοίγει δρόμους για ταξίδια στο εξωτερικό, για μάθηση. Θα έχετε γνωριμίες με άτομα που ζουν στο εξωτερικό ή θα έχουν κάποια σχέση με εξωτερικό. Ο Ερμής από τον έβδομο οίκο σας, σάς βοηθάει ακόμα να κάνετε συμφωνίες – συνεργασίες. 6 Μαΐου θα είναι μια μέρα που θα περάσετε όμορφα. Θα σας απασχολήσουν θέματα της καθημερινότητας, θα είστε ρομαντικοί, ονειροπόλοι, θα ξεκουραστείτε, θα έχετε έμπνευση. Στις 7 Μαΐου χρειάζεται προσοχή, η κούραση μπορεί να σας κάνει ευάλωτους και να μιλάτε απότομα στα άτομα της οικογένειάς σας, ακόμα και σε συνεργάτες σας.

Σκορπιός

Με τον Ήλιο στον έβδομο οίκο σας ευνοούνται οι συνεργασίες, γνωρίζετε άτομα που μπορεί να σας βοηθήσουν στην εργασία σας. Θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις σας. Πρωτομαγιά θα έχετε την ευκαιρία να προσφέρετε στους ανθρώπους που αγαπάτε, να ξοδέψετε χρήματα για αυτούς. 3 Μαΐου θα εξυπηρετήσετε άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Θα το κάνετε με χαρά, γιατί έχετε δύναμη, αξιοπρέπεια και ευαισθησία. 6 Μαΐου θα είστε ρομαντικοί, αισιόδοξοι, θα έχετε πολλή  διαίσθηση,  θα περνάτε όμορφα με τα παιδιά και με τον σύντροφό σας. Θα είστε δημιουργικοί, θα χαρείτε, θα διασκεδάσετε. Η Αφροδίτη από τον όγδοο οίκο, σάς κάνει γοητευτικούς, σεξουαλικούς, αυξάνει την ζήλεια και την κτητικότητα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να δανείζετε χρήματα. Θα έχετε νέες γνωριμίες,  μπορεί να υπάρξει κάποιος έρωτας που θα τον κρατήσετε μυστικό και για κάποιους λόγους δεν μπορείτε να τον προβάλλετε προς τα έξω. Στην καθημερινότητα και στον τομέα της εργασίας γίνονται πολλές συζητήσεις, θα υπάρχει ένταση, κάποιοι θα μιλάνε απότομα. Θα υπάρχει γενικά καχυποψία και μυστικές συζητήσεις.

Τοξότης

Μία Μαΐου η Σελήνη θα βρίσκεται στον πρώτο οίκο σας. Θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με την περιποίησή σας, με πράγματα που θα σας κάνουν να είστε χαρούμενοι. Χρειάζεται προσοχή στη συμπεριφορά σας με τους άλλους, μη γίνεστε εγωιστές και μη σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας. 4 Μαΐου η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, στον δεύτερο οίκο σας. Θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά και θέματα αυτοπεποίθησης. Νιώθετε αδύναμοι, ευάλωτοι και τα οικονομικά σας δεν είναι στα καλύτερά τους. 6 Μαΐου ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσουν να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, να έχετε ρομαντική διάθεση, να έχετε διαίσθηση. 7 Μαΐου η Σελήνη βρίσκεται στον τρίτο οίκο σας, θα σας απασχολήσουν θέματα επικοινωνίας, συζήτησης με αδέρφια – συγγενείς, ταξίδια, εκδρομές. Θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Θα σας απασχολήσουν θέματα εργασίας, θα έχετε πολλές ευθύνες – υποχρεώσεις και θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά, για να τα τακτοποιήσετε και να ικανοποιήσετε τους άλλους. Μπορεί να νιώθετε καταπιεσμένοι και κουρασμένοι. Αυτή η περίοδος είναι καλή για να προσέξετε την υγεία σας, να κάνετε έναν έλεγχο. Ξεκινήστε γυμναστική, κάντε υγιεινή διατροφή, ασχοληθείτε με σπορ.

Αιγόκερως

Παρά την πίεση και τις πολλές ευθύνες, ο Μάιος ξεκινάει όμορφα. Θα βρείτε χρόνο να χαρείτε, να παίξετε με τα παιδιά σας, να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε. Για εσάς θα είναι μία εβδομάδα αισιόδοξη για να βγείτε έξω να φλερτάρετε, να γνωρίσετε καινούριους φίλους, να ερωτευτείτε. Θα κάνετε ταξίδια, εκδρομές,  μετακινήσεις, θα συζητήσετε, θα περάσετε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα. Για το δεύτερο δεκαήμερο ο Ερμής σάς βοηθάει να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να κάνετε συζητήσεις και επαφές. Για τα οικονομικά σας θα νιώθετε ασφάλεια, ευνοείται μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία που θα ωφελήσει τα οικονομικά σας. Θα έχετε και βοήθεια από ανθρώπους καταξιωμένους για να το καταφέρετε αυτό. Την Πρωτομαγιά τα συναισθήματα θα είναι έντονα, προσέχετε τη ζήλια και την κτητικότητα. 6 Μαΐου με το εξάγωνο Ηλίου Ποσειδώνα εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα περάσετε ρομαντικά, θα ξεκουραστείτε θα έχετε πολλή έμπνευση και φαντασία. Τέλος της εβδομάδας εσείς του τρίτου δεκαημέρου χρειάζεται να επιδείξετε προσοχή στο πώς χειρίζεστε τον λόγο σας με ανθρώπους του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Είναι επίσης μια περίοδος για το τρίτο δεκαήμερο με ευθύνες, κούραση και πολλή δουλειά. Η Αφροδίτη από τον χώρο της εργασίας σας βοηθάει να περνάτε όμορφα με άτομα της δουλειάς και στην καθημερινότητά σας.

Υδροχόος
Ο Ήλιος από τον 4ο σας οίκο θα φέρει την ανάγκη να ασχοληθείτε με το σπίτι, να ξεκουραστείτε, να κάνετε ό,τι καλύτερο για την οικογένειά σας. Μέρες εσωστρέφειας. Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 6/5 θα έχετε ρομαντική διάθεση, θα χαλαρώσετε, θα έχετε φαντασία και διαίσθηση. Μπορεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση για ένα οικονομικό θέμα που είχε να κάνει με το σπίτι και να σας ωφελήσει οικονομικά. Η Αφροδίτη από τον 5ο  οίκο σας σάς κάνει ευτυχισμένους, θα έχετε πολλές γνωριμίες, θα ερωτευτείτε. Θα περάσετε όμορφα με τα παιδιά σας, θα διασκεδάσετε. Διανύετε μια γόνιμη και δημιουργική περίοδο. Χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να υπάρξει κάποια εξαπάτηση στον επαγγελματικό τομέα. Σκέφτεστε ξανά τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Ο Ερμής από τον 3ο οίκο βοηθάει στην επικοινωνία, τα ταξίδια, τις εκδρομές και τις συζητήσεις με αδέρφια. Στις 7/5 μπορεί να έχετε μια είδηση, όχι τόσο ευχάριστη. Να προσέχετε πώς οδηγείτε με το αυτοκίνητό σας. Προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε με συγγενείς. Θα υπάρχει ένταση και τα λόγια σας μπορεί να τους πληγώσουν. Μπορεί και κάποιο μυστικό σας από το παρελθόν να σας χαλάσει τη διάθεση και να σας στεναχωρήσει.

Ιχθύες

Θα είστε πολύ κινητικοί, θα ασχοληθείτε με πολλά πράγματα, θα επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο και θα κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες που έχετε. Θα επισκεφτείτε τα αδέρφια σας. Θα έχετε καλή σχέση με τους γείτονες και με το κοντινό σας περιβάλλον. Προγραμματίστε εκδρομές, μετακινήσεις, ταξίδια που θα σας κάνουν χαρούμενους. Με την Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας θα ασχοληθείτε με το σπίτι για να το ομορφαίνετε, θα αγοράσετε καινούργια πράγματα, θα περνάτε όμορφα με άτομα της οικογένειάς σας και θα τους φροντίσετε. Ο Δίας από τον ένατό σας οίκο σάς βοηθάει ακόμα να φιλοσοφείτε, να σπουδάσετε, να μάθετε καινούργια πράγματα, να ταξιδεύετε. Κάντε κάποια συμφωνία με εξωτερικό, κλείστε κάποια δικαστική υπόθεση. Στο κομμάτι των φίλων, εκεί νιώθετε πίεση, έχετε πολλές ευθύνες, πολλή ένταση. Μερικοί φίλοι φεύγουν από τη ζωή σας και έρχονται καινούριοι, καταξιωμένοι, που σας αγαπάνε πραγματικά. 7 Μαΐου προσοχή στον τρόπο που συζητάτε με τους φίλους σας. Μπορεί κάποιος φίλος σας να σας απογοητεύσει και να σας πληγώσει. Προσοχή σε υπογραφές που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας.

πηγή : astroteam.oroskopos.gr