Αρχική Eπικαιρότητα Oι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 23 έως και 30/4/2018 για όλα τα...

Oι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 23 έως και 30/4/2018 για όλα τα ζώδια

Κριός

Το πέρασμα του Ηλίου  απ’ το δεύτερο οίκο σας  ευνοεί τα οικονομικά. Θα νιώθετε αυτοπεποίθηση, θα πιστεύετε στον εαυτό σας . Και ο Δίας από τον 8ο οίκο σας, σας βοηθάει  οικονομικά. Χρήματα που έρχονται  από κληρονομιές ή από τη δουλειά σας. Επίσης ο Δίας βοηθάει να δείτε βαθιά στη ψυχή  και θα  βρείτε απαντήσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Στις 24, ο κυβερνήτης σας Άρης, κάνει εξάγωνο με τον Δία. Θα σας απασχολήσουν θέματα επαγγελματικής εξέλιξης. Είναι μέρες δράσης και επιτυχίας. Με το δυναμισμό και το ένστικτο που έχετε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε. Με τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα, όσοι έχετε γεννηθεί τέλος δεύτερου δεκαημέρου και αρχή του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε ένταση, θυμό, ξεσπάσματα στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να υπάρχει κάποιο σκάνδαλο ή κάτι να γίνεται υπόγειο.Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 25 του μήνα, σας βοηθά  στην καθημερινότητά σας με όμορφες συναντήσεις και συζητήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα που σας φτιάχνουν την διάθεση! Η  Πανσέληνος φέρνει αποκαλύψεις, γεγονότα που σχετίζονται με μυστικά, αλλά και οικονομικές συμφωνίες.

Ταύρος

Έχουν ξεκινήσει τα γενέθλια σας, νιώθετε πιο δυνατοί, έχετε λάμψη, γοητεία, είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Θα σας απασχολήσουν προσωπικά ζητήματα, κάνετε πράγματα  για τον εαυτό σας ώστε να  νιώθετε καλά. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Είναι μέρες που ευνοείστε και μπορείτε να πραγματοποιήσετε  ένα ταξίδι που επιθυμείτε στο εξωτερικό. Μια  πολύ καλή συνεργασία με το εξωτερικό,  ευνοούνται σπουδές, δικαστικά θέματα. Η Σύνοδος Άρη-Πλούτωνα,  θα  σας δυναμώσει θα έχετε έμπνευση, επιθυμία για βαθιά έρευνα. Και το εξάγωνο αυτών με τον Δία, θα είναι ευκαιρία για μια πολύ καλή συνεργασία με το εξωτερικό, για ένα πολύ καλό συμβόλαιο .Θα νιώθετε έτοιμοι για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας και το γάμο. Υπάρχει ακόμα το παρασκήνιο, και εσείς να φροντίσετε να μη σκέφτεσαι αρνητικά και να μη κλειστείτε στον εαυτό σας. Στις 29, με το τρίγωνο  του Ήλιου με τον Κρόνο, θα νιώθετε ωριμότητα, υπευθυνότητα.  Άτομα  καταξιωμένα θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Μπορείτε να πάρετε ένα δίπλωμα που εκκρεμούσε  εδώ και καιρό.Η Πανσέληνος επηρεάζει διαπροσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες.

Δίδυμος

Για σας είναι μια ίσως εσωστρεφής περίοδος.  Θα κλείνεστε  στον εαυτό σας και θα κάνετε έναν απολογισμό. Πιθανόν σε μερικούς από εσάς, να βγούν φόβοι και ανασφάλειες.Από τις 25 και μετά που η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, θα σας φτιάξει την διάθεση και θα σας ομορφύνει. Θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, θα ντύνεστε όμορφα, θα προσέχετε την εμφάνιση σας, θα φροντίσετε τη διατροφή σας, για να κάνετε μια πολύ καλή  σιλουέτα. Θα είστε γοητευτικοί, μαγνητικοί και θα  τραβήξετε  τα βλέμματα πάνω σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμία φιλική και ερωτική. Να προσέχετε  τη Σύνοδο Άρη-Πλούτωνα, πιθανόν να υπάρχει θυμός, κούραση και μια βίαιη  συμπεριφορά που μπορεί να σας κουράσει. Η Πανσέληνος, επηρεάζει τα θέματα εργασίας, την καθημερινότητά σας, καθώς και θέματα  υγείας. Ευνοείται μία  συμφωνία ή κάποια μυστική συνεργασία.

Καρκίνος

Περνάτε όμορφα στο φιλικό σας περιβάλλον, οι φίλοι, σας δείχνουν την αγάπη τους. Έχετε την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε  και να πετύχετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας ! Θα  ασχοληθείτε με ομάδες και οργανισμούς και θα προσφέρετε τη βοήθειά σας. Στις 25 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων, γίνεστε επιφυλακτικοί σε συναισθηματικά θέματα. Μπορεί να  γνωρίσετε  ένα άτομο  και να προσφέρετε τη βοήθεια και την συμπαράσταση σας. Οι σχέσεις και συνεργασίες σας δοκιμάζονται, υπάρχει πίεση και ανταγωνισμός. Ο γάμος και η σχέση περνάνε κάποια κρίση, αν βασίζονται σε γερά θεμέλια θα εξελιχθούν, διαφορετικά καταστρέφονται. Με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα και τον Κρόνου θα  δείτε πιο βαθιά, τις σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να χρειαστεί να καθυστερήσετε  ή να αναθεωρήσετε αποφάσεις που είχατε πάρει για το γάμο και τις σχέσεις. Πιθανόν να βγει στην επιφάνεια  και να σας προβληματίσει μια  σχέση ή συνεργασία  από το παρελθόν. Είναι μια περίοδος έντονης σεξουαλικότητας και γονιμότητας. Με την Πανσέληνο θα νιώθετε ερωτευμένοι, θα έχετε έντονα συναισθήματα. Θα σας απασχολήσουν σχέσεις με τα παιδιά και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Λέων

Είναι κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με την καριέρα σας, να γίνετε πιο κοινωνικοί και να αποδείξετε την αξία σας. Η καθημερινότητά σας είναι πολύ  φορτωμένη, έχετε πολλές ευθύνες, υποχρεώσεις. Χρειάζεται να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουράζεται και να προσέχετε την υγεία σας. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους γίνεστε πιο κοινωνικοί και οι φίλοι, σας δείχνουν την αγάπη τους. Ευνοούνται νέες γνωριμίες και  έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, που θα σας φτιάξουν τη διάθεση σας. Ο Ερμής από το ένατο οίκο σας, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε νομικά θέματα, καθώς και  θέματα σπουδών. Στον  τομέα της εργασίας σας, υπάρχουν απαιτήσεις,  εντάσεις, χρειάζεται προσοχή γιατί  μπορεί να  νευριάζετε εύκολα. Η Πανσέληνος  σας βάζει να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού. Θα έρθει στο φως ή θα προκύψει κάτι που έχει να κάνει με άτομα της οικογένειάς σας. Πιθανόν άτομα του σπιτιού σας, της οικογένειά σας, θα  χρειαστούν την  βοήθειά σας.

Παρθένος

Είναι μια περίοδος που νιώθετε αισιόδοξοι. Θέλετε να αυξήσετε τις γνώσεις σας, να  παρακολουθήσετε σεμινάρια, να κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Μπορείτε να τακτοποιήσετε  κάποιες  εκκρεμότητες στις σπουδές σας και στα δικαστικά θέματα. Έχετε πολλή δύναμη, είστε πολύ δημιουργικοί. Κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, ταξίδια, εκδρομές με αδέρφια και συγγενικά πρόσωπα. Από τις 25 Απριλίου θα γίνετε πιο κοινωνικοί, θα προβάλλετε τον εαυτό σας με ομορφιά στον  επαγγελματικό χώρο. Θα έχετε ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. Πολλοί άνθρωποι θα είναι φιλικοί με εσάς  και θα μπορούν να σας βοηθήσουν για να εξελιχθείτε. Προσοχή χρειάζεται στον τρόπο που επικοινωνείτε, ειδικά σε σχέση με το αγαπημένο σας πρόσωπο και με τα παιδιά σας. Έχετε πολύ ένταση-δύναμη και καλό είναι αυτό, να το χρησιμοποιήσετε για κάτι δημιουργικό. Με καλούς τρόπους, καλή επικοινωνία και αγάπη όλα θα πάνε καλά. Ευνοείται η αλλαγή του μέσου μετακίνησης σας , για καλύτερο. Η Πανσέληνος στις 30 του μηνός, επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεστε.  Θα μάθετε πολλές πληροφορίες. Θα επηρεάσει επίσης τη σχέση σας με τα αδέρφια  και τους συγγενείς. Πιθανόν να χρειάζονται τη βοήθεια  σας.

Ζυγός

Με το πέρασμα του Ήλιου  από το 8ο σας οίκο,  θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά θέματα, με επενδύσεις σας και με κληρονομικά ζητήματα. Ευνοείται μια μυστική συμφωνία για να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Είναι μέρες που θα τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα και οφειλές προς τρίτους. Θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού, πιθανόν να κάνετε ριζικές αλλαγές. Ίσως κάποιο μέλος της οικογένειας σας να  χρειάζεται τη βοήθεια σας. Εσείς να προσέχετε μην ξεσπάτε το θυμό και την ένταση στην οικογένειά σας. Στις 25 όταν η Αφροδίτη θα πάει στο ένατο οίκο θα νιώθετε ελεύθεροι, θα θέλετε να ταξιδέψετε. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους από εξωτερικό, πιθανόν να ερωτευτείτε ένα άτομο που έχει σχέση με το εξωτερικό. Η Πανσέληνος θα σας επηρεάσει σε ένα  οικονομικό θέμα. Μπορεί κάποιο άτομο της οικογένειας σας να χρειάζεται την ηθική ή οικονομική σας στήριξη.

Σκορπιός

Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Θα γνωρίζετε άτομα που θα σας βοηθήσουνε και επίσης ευνοούνται οι συνεργασίες. Με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου  και του Πλούτωνα  από τον τρίτο οίκο σας, θα νιώθετε την ανάγκη να ερευνήσετε βαθιά για όλα τα πράγματα και για ό,τι αποφασίσετε να κάνετε. Μπορεί να εμφανιστεί κάποιο παλιό πρόβλημα  με συγγενείς ή με άτομα  από το κοντινό σας περιβάλλον. Ίσως να χρειαστεί κάποιος έλεγχος στο μέσο μεταφοράς σας. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 8ο σας, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά που έχουν να  κάνουν με τρίτους, τράπεζες, κληρονομικά, δάνεια, οφειλές. Νιώθετε αισιόδοξοι, έχετε δύναμη, διαίσθηση και μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις και να κάνετε καινούρια ξεκινήματα. Μπορεί να ξεκινήσετε κάποιο σπορ, να γράψετε ένα βιβλίο, να κάνετε ταξίδια μικρά και μεγάλα. Ευνοείται μια οικονομική συμφωνία μυστική, και μια σχέση που για κάποιους λόγους δεν μπορεί να το βγάλετε  προς τα έξω. Η Πανσέληνος θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τη σχέση σας, να δείτε αν είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Να εξετάσετε τον  τρόπο και τη συμπεριφορά σας μέσα σε αυτή. Αν υπάρχουν  μικροπροβλήματα,  με την Πανσέληνο ενδέχεται να πάρουν μεγαλύτερη  διάσταση.

Τοξότης

Με το πέρασμα του Ήλιου από τον έκτο σας οίκο, θα σας απασχολήσουν θέματα εργασίας, θέματα καθημερινότητας και υγείας. Θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα και οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες. Νιώθετε κούραση και καταπίεση αλλά θα νιώθετε  και ικανοποιημένοι γιατί αυτή είναι η επιλογή σας. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να προσέχετε την υγεία σας να κάνετε υγιεινή διατροφή, να ξεκινήσετε κάποιο σπορ. Η Αφροδίτη από τον έβδομο οίκο σας, φέρνει αρμονία στις σχέσεις και συνεργασίες. Και εσείς και οι άλλοι έχετε έναν πολύ όμορφο τρόπο επικοινωνίας. Με την  σχέση σας θα περνάτε όμορφες στιγμές θα νιώθετε ευχάριστα. Οι αδέσμευτοι μπορεί να ερωτευτούν, να γνωρίσουν  κάποιο άτομο, που θα είναι πολύ σημαντικό για αυτούς. Ευνοείται ο γάμος και οι αποφασίσεις για γάμο. Η Πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει τον πιο βαθύ συναισθηματικό σας κόσμο. Μπορεί να εμφανίσει  κάποιο  μυστικό ή κάποια κρυφή σχέση σας και  θα σας προκαλέσει  ένταση και νευρικότητα. Είναι περίοδος όπου κλείνεστε στον εαυτό σας.

Αιγόκερος

Είναι περίοδος που θέλετε να διασκεδάσετε, να παίξετε με με τα παιδιά σας, να δημιουργήσετε. Νιώθετε την ανάγκη να προβάλετε τον εαυτό σας και να εκφράσετε τα ταλέντα σας. Θα βρίσκεστε με κόσμο θα διασκεδάσετε, θα γνωρίσετε καινούργια άτομα θα ερωτευτείτε. Πιθανόν να βρείτε αυτό που ψάχνετε στο ταίρι σας. Όσοι είναι καλλιτέχνες, είναι η καλύτερη εποχή να προβάλλουν τη δουλειά τους. Ο χώρος εργασίας σας αυτό το μήνα, θα είναι ευχάριστος για εσας και η καθημερινότητα θα είναι όμορφη. Θα επουλωθούν και πολλά από τα προβλήματα υγείας σας. Είναι καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με το σώμα σας, με τη ομορφιά σας, με τη διατροφή. Ένας έρωτας θα εμφανιστεί στον εργασιακό τομέα της ζωής σας. Είστε πολύ δυνατοί, χρειάζεται μόνο σοβαρούς και πρακτικούς στόχους και θα καταφέρετε πολλά. Είστε ακούραστοι αλλά η πολλή  δουλειά μπορεί να κάνει κακό στην υγεία σας, να προσέχετε και πως χρησιμοποιείτε τη δύναμη και την ενέργεια σας. Η Πανσέληνος μεγαλώνει την ανάγκη σας να καταφέρετε να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας και τις επιθυμίες σας. Οι φίλοι σας θα σας βοηθήσουν και θα σας δείξουν την αγάπη τους. Είναι μια χρονιά που μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Υδροχόος

Είναι μια περίοδος που θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας, θα σας αρέσει να φροντίζετε άτομα της οικογένειάς σας, να κάνετε χαρούμενα πράγματα μαζί τους. Θα ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα, θα στηρίξετε και θα βοηθήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα  κάνετε κάποιες διακοσμητικές αλλαγές στο σπίτι,  ή θα αγοράσετε ένα σπίτι. Μια περίοδος που ευνοεί το φλερτ, τη διασκέδαση και τη δημιουργία. Επίσης την απόκτηση παιδιού. Είναι περίοδος που προϋποθέτει, να δείξετε τα χόμπι σας και τα ταλέντα σας. Να ξεκινήσετε κάτι πρωτοπόρο-δημιουργικό. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό, τονίζει επαγγελματικά θέματα, αλλά και την κοινωνική σας εικόνα.

Ιχθύες

Για εσάς είναι μια περίοδος που θέλετε να μετακινήστε, θα κάνετε πολλά πράγματα και θα είστε πολύ δραστήριοι. Θέλετε να επικοινωνήσετε, να ταξιδεύετε, να περνάτε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα σας αρέσει να φροντίσετε τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς σας, να ομορφύνετε το σπίτι. Θα περάσετε πολλές ώρες με τον οικογένειά κάνοντας χαρούμενα πράγματα, προσφέροντας τη βοήθειά σας. Στις φιλίες να είστε προσεκτικοί, θα υπάρχουν εντάσεις. Φίλοι που δεν αξίζουν θα φύγουν απ’ τη ζωή σας και από το δρόμο σας. Έρχονται καινούργιοι, καταξιωμένοι, που θα σας εκτιμούν περισσότερο. Η Πανσέληνος επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεστε και τον τρόπο που  φιλοσοφείτε. Θα σας ανοίξει ορίζοντες, θα βλέπετε  πιο καθαρά τα πράγματα.

πηγή :astroteam.oroskopos.gr