Αρχική Eπικαιρότητα Στις 31 Μαΐου για τα Γυμνάσια και στις 25 Μαΐου για τα...

Στις 31 Μαΐου για τα Γυμνάσια και στις 25 Μαΐου για τα Λύκεια τελειώνουν τα μαθήματα και ξεκινούν οι εξετάσεις

Την Πέμπτη 31 Μαΐου θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς για μάθημα στα γυμνάσια και στις 25 Μαΐου για τα λύκεια -σηματοδοτώντας την έναρξη της εξεταστικής περιόδου- σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση.

Η απόφαση, που εκκρεμούσε για να συμπληρωθεί το παζλ του χρονοδιαγράμματος της φετινής σχολικής χρονιάς, δημοσιεύθηκε χθες στο ΦΕΚ (1322/18-4-2018).

Ειδικότερα, στην απόφαση αναφέρεται ότι η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2017-2018 για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, ορίζεται η Πέμπτη 31 Μαΐου 2018.

Για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, τα τελευταία μαθήματα θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγούμενο άρθροEπανασυνδέσεις ρεύματος σε ευπαθείς ομάδες
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια Σωτήρη και… πιο ψηλά !!!!! Mεγάλη διάκριση στο άλμα επί κοντώ για τον μαθητή του Αριστοτελείου Σωτήρη Χύτα