Αρχική Eπικαιρότητα Κύπρος: Ανατροπή στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας ζευγαριού

Κύπρος: Ανατροπή στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας ζευγαριού

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας ενός ζευγαριού στη Λευκωσία από κουκουλοφόρους, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του 15χρονου γιου των θανόντων, ο οποίος είναι ο μόνος επιζών.

Νεκροί, είναι ένας καθηγητής ιδιωτικού σχολείου και η Ελληνίδα σύζυγος του, η οποία εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική μαρτυρία αναφερόταν σε δύο κουκουλοφόρους που εισήλθαν στην οικία και είπαν στον ανήλικο γιο του ζεύγους, ο οποίος επίσης βρισκόταν στην οικία, ότι δεν θα του κάνουν κακό.

Στη συνέχει ο γιος του ζεύγους βγήκε έξω και ζήτησε βοήθεια από γείτονες οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία. Ωστόσο, από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία, γεγονός που αντικρούει την κύρια μαρτυρία. Το ζεύγος φαίνεται να φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Η νεκροτομή διενεργείται από την Ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης είπε ότι «η αστυνομία ενημερώθηκε γύρω στις 01:45 τα ξημερώματα ότι υπήρχαν δύο τραυματίες στην οδό Ζαλόγγου στη Λευκωσία». «Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι δύο πρόσωπα ήταν νεκρά, 59 και 60 χρονών», ανέφερε.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι «η αστυνομία εξετάζει εγκληματική ενέργεια και ότι υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι. Η σκηνή έχει ήδη αποκλειστεί. Παραλαμβάνονται τεκμήρια και βεβαίως άρχισε από την πρώτη στιγμή να διερευνά αυτή την σοβαρή υπόθεση».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «στη βάση κάποιων πληροφοριών εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και βεβαίως θα προχωρήσουν οι ανακριτές ώστε να γίνουν όλες οι εξετάσεις και οι ενέργειες για την αξιολόγηση και των τεκμηρίων».

Στη βάση της εξέτασης της σκηνής και της παραλαβής τεκμηρίων, τουλάχιστον προκαταρκτικά, υπάρχουν κάποιες αρχικές ενδείξεις, είπε.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ακόμη ότι «σε τέτοιες περιπτώσεις όταν διερευνάται μια τέτοια υπόθεση προχωρούμε έτσι ώστε στη βάση μαρτυριών και της αξιολόγησης καταθέσεων που άρχισαν να λαμβάνονται να προχωρήσει η διερεύνηση αυτής της υπόθεσης».

Προηγούμενο άρθροΠοιος Κoρίνθιος θεσμικός νομίζει ότι είναι ο Ολυμπος; (video)
Επόμενο άρθροΗ παρέλευση 15ετίας έπαυσε τη δίωξη για τη χασισοφυτεία του 55χρονου