Αρχική Eπικαιρότητα Εξελίξεις στην υπόθεση του νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο-Τον έδεσαν; (Εικόνες)

Εξελίξεις στην υπόθεση του νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο-Τον έδεσαν; (Εικόνες)

Ένα νέο στοιχείο έχει στα χέρια του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Κω, που ερευνά τις συνθήκες θανάτου του φοιτητή στην Κάλυμνο.

Ο Γιάννης Γλύκας δικηγόρος της οικογένειας του Νίκου Χατζηπαύλου 21 χρόνων,  κατέθεσε στις Αρχές μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να υπάρχει μια συμμετρική περίδεση και στους δύο καρπούς του άτυχου νέου.

 

 

«Μαζί με τον δικηγόρο Κω και εξαιρετικό συνάδελφο, Κωνσταντίνο Ασλάνη, καταθέσαμε στον κ. Εισαγγελέα φωτογραφικό υλικό, από το οποίο αποδεικνύεται χωρίς καμία αμφιβολία πως ο θάνατος του 21χρονου δεν οφείλεται σε πτώση, όπως η αρχική ιατροδικαστική έκθεση άφησε να εννοείται. Το φωτογραφικό αυτό υλικό δείχνει ότι ο Νίκος Χατζηπαύλου, ύστερα από μία πιθανώς άτυχη συνάντηση, χτυπήθηκε και μετέπειτα δέθηκε, με βάση τα ορατά δια γυμνού οφθαλμού σημάδια περίδεσης» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Γλύκας.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Τσούκαλης, ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσλάβει η οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή, ανέφερε:

«Υπάρχει μια συμμετρική περίδεση και στους δύο καρπούς και ένα αιμάτωμα, από τα οποία μπορεί να εξάγει κανείς πολλά συμπεράσματα. Το παιδί φορούσε μόνο ένα κομποσκοίνι, το οποίο βρέθηκε. Η περίδεση στα χέρια είναι πολύ μεγαλύτερη σε πάχος από το κομποσκοίνι».