11.8 C
Corinth
Σάββατο, 27 Απρ, 2024
Super TV όλες οι εκπομπές online
Αρχική Χωρίς κατηγορία Οι αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου ανά δεκαήμερο

Οι αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου ανά δεκαήμερο

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2018 για τα δώδεκα ζώδια

Ο Απρίλιος δεν θεωρείται ένας από τους “εύκολους” μήνες του χρόνου. Εγκαινιάζεται με μία δύσκολη όψη, την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω που αποτελεί πονοκέφαλο για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους) αλλά κι εκείνη του Άρη – Πλούτωνα προς το τέλος του μήνα, επίσης.

Ο Ερμής παραμένει σε ανάδρομη πορεία ως τις 16/4, δυσκολεύοντας θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων και συναντώντας με την σειρά του τους Κρόνο και Άρη, δυναμιτίζει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Τα καλά νέα έρχονται από την Αφροδίτη, που πλέον από το σπίτι της, τον Ταύρο, ισορροπεί  την ατμόσφαιρα κατά κάποιο τρόπο, με τις όμορφες όψεις που κάνει στην πορεία της.

Η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος του μήνα γίνονται στα ζώδια του Κριού και του Σκορπιού αντίστοιχα. Θα ακολουθήσουν άρθρα για την επιρροή τους.

Θυμηθείτε, ότι είναι σημαντικό να διαβάζετε του Ωροσκόπου σας για να έχετε καλύτερη εικόνα των γενικών προβλέψεων που μπορείτε να δείτε για κάθε ένα ζώδιο ξεχωριστά, παρακάτω.

 

Ο Απρίλιος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Κριού

Από τα τρία δεκαήμερα, το δικό σας είναι εκείνο που βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» κατά κάποιο τρόπο, μιας και ο μήνας στην αρχή του δεν χαρακτηρίζεται περίπατος στην εξοχή. Όσοι έχετε γεννηθεί τις 2-3 τελευταίες μέρες του Μαρτίου (αλλά και όσοι έχετε πλανήτες και μαθηματικά σημεία εκεί), είστε εκείνοι που θα επηρεαστείτε άμεσα από την όψη συνόδου Άρη – Κρόνου στις 2/4. Πρόκειται για μία «σκληρή» ενέργεια που μπορεί να εκφραστεί με εκνευρισμό και βία, γι’ αυτό και θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε προσεκτικοί με τον εαυτό σας και τους άλλους, προκειμένου να αποφύγετε ατυχήματα παντός είδους. Δύο μέρες αργότερα, ο ανάδρομος Ερμής συναντάει με την σειρά του τον Άρη κι αμέσως μετά τον Κρόνο, υπογραμμίζοντας ακόμα περισσότερο την ανάγκη για προσοχή, εφόσον αυξάνεται η πιθανότητα για ζημιές, μικρο-ατυχήματα και παρεξηγήσεις, γεγονότα που δεν βοηθούν την καλή σας διάθεση και σας εκνευρίζουν. Τα πράγματα αρχίζουν να ηρεμούν για εσάς  από τις 7/4, όπου υπάρχει και η δυνατότητα βελτίωσης των οικονομικών σας. Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για ένα μήνα «έντονο» στο ξεκίνημα του, που στην πορεία γίνεται ηπιότερος και σας δίνει ευκαιρίες.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο του Κριού

Από τις 4/4, με την είσοδο του Άρη στο δικό σας δεκαήμερο, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο τεταμένη  και οι απαιτήσεις περισσότερες. Πρόκειται για μία περίοδο κατά την οποία θα κινητοποιηθείτε μεν αλλά δεν θα λείψουν εκνευρισμοί ενώ θα πρέπει να είστε και προσεκτικοί για τυχόν ατυχήματα και ζημιές ή λεκτικές διαμάχες. Σε όλα αυτά, λειτουργεί προσθετικά και ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας, που εμποδίζει τη δράση σας και την επικοινωνία σας με τους γύρω, απαιτώντας να ασχοληθείτε με θέματα του παρελθόντος, προκειμένου να τα ξεκαθαρίσετε. Ο τομέας των επαγγελματικών και οι υποχρεώσεις του, είναι εκείνος που θα ζητήσει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας αλλά και της υπομονής σας, ενώ αρκετοί θα θελήσετε να ξεκινήσετε κάτι νέο: Θυμηθείτε ότι δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα όσο ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο ήπιο και για εσάς, σας δίνει δε ευκαιρίες βελτίωσης των οικονομικών σας, αρκεί να προσέξετε τις υπερβολές.  Ακόμα περισσότερο, η τελευταία εβδομάδα του μήνα, που σας δίνει τη  δυνατότητα να πάρετε μία ανάσα και να ηρεμήσετε. Ο Απρίλιος είναι ο μήνας κατά τον οποίο ο Πλούτωνας θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία, επιστρέφοντας σύντομα στο δεκαήμερο σας για τελευταία φορά.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο του Κριό

Ο μήνας, κατά το μεγαλύτερο μέρος, έχει φιλικές διαθέσεις, παρά τους εκνευρισμούς και τις αναποδιές που μπορεί να προκαλεί η αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο σας. Από τις 16/4 δε, με την Νέα Σελήνη να γίνεται στο ζώδιο και το δεκαήμερο σας, αναλαμβάνετε δράση που μάλλον ήταν μπλοκαρισμένη το προηγούμενο διάστημα. Συνεχίζετε ασφαλώς να έχετε αλλαγές και ανατροπές οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, όσο ο πλανήτης Ουρανός βρίσκεται μαζί σας. Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου σας, δηλαδή γύρω στις 10-11 Απριλίου, βρίσκεστε υπό την μεταμορφωτική επιρροή του Πλούτωνα, μία όχι και τόσο εύκολη συνθήκη αλλά άκρως απαραίτητη για την εξέλιξη σας. Η συνάντηση του με την Αφροδίτη στις 17/4, με όψη τριγώνου, δεν είναι αρνητική για τα οικονομικά σας. Εκείνο που χρειάζεται προσοχή, είναι η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στις 26/4, μια σημαντική και «σκληρή» όψη που σας θέλει προσεκτικούς προς αποφυγήν ατυχημάτων και περίπλοκων καταστάσεων. Ειδικά ο επαγγελματικός σας χώρος είναι εκείνος που μπορεί να εισπράξει «τα βέλη» της όψης, με εσάς να προσπαθείτε σκληρά να επιβληθείτε και να προκύπτουν εκνευρισμοί. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας.

 

Ο Απρίλιος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Ταύρου

Eίστε οι πρώτοι που θα περάσετε σε μία πιο εξωστρεφή και θετική φάση, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, κάτι που το έχετε ανάγκη μετά από μία «κλειστή» περίοδο που δεν έχει ολοκληρωθεί. Εποχή κλεισίματος κύκλων αλλά και παρασκηνίου, με την συσσώρευση πλανητών στον Κριό και στον 12ο φυσικό σας οίκο, αλλά και… επιστροφής στο παρελθόν! Δείτε με τι πρέπει να τελειώνετε, τι να ολοκληρώσετε και κυρίως, αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκηνιακές κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Προσέξτε επίσης την παραπληροφόρηση και φροντίστε να είστε συνεπείς στον επαγγελματικό σας τομέα. Παρ’ ότι η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι δύσκολη σε γενικό επίπεδο, εσείς ανήκετε σ’ εκείνους που δεν πλήττεστε άμεσα, εάν σε αυτό συμφωνεί και το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Έχετε δε την ευκαιρία κοντά στις 7/4, με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου, να τακτοποιήσετε πράγματα στα οικονομικά σας και να θέσετε κάποιες βάσεις στην συναισθηματική σας ζωή, νιώθοντας περισσότερο ασφαλείς, κάτι που είναι βασική ανάγκη για εσάς.  Ένας μήνας πιο υποστηρικτικός προς εσάς, σε κάθε περίπτωση. Το τέλος του μήνα με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, είναι έντονο και θα ανακινήσει ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο του Ταύρου

Η περίοδος που διανύουμε είναι για εσάς επίσης εσωστρεφής και προμηνύει κλεισίματα κύκλων. Θέματα που σας επηρεάζουν ψυχολογικά έρχονται στο προσκήνιο. Είναι πολλοί οι Ταύροι, που αυτή την εποχή αντιμετωπίζουν θέματα με νοσοκομεία και ιδρύματα επίσης, όχι απαραίτητα δικά τους αλλά ανθρώπων που χρειάζεται να υποστηρίξουν. Και για εσάς, ισχύουν όσα και για το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκηνιακές κινήσεις, προσέξτε τις πληροφορίες που διακινείτε ή δέχεστε και φροντίστε να είστε συνεπείς στον χώρο εργασίας σας. Η επιρροή του Άρη από τις 4/4 και μετά είναι άκρως υποστηρικτική, ειδικά σε θέματα σπουδών και εξωτερικού και τα καλύτερα έρχονται από τις 7/4 όπου η Αφροδίτη όχι μόνο εισέρχεται στο δεκαήμερο σας αλλά ολοκληρώνει κι ένα εξαιρετικό τρίγωνο με τον Άρη, χαρίζοντας σας ενέργεια, δύναμη και μαγνητισμό, ειδικά σε όσους έχετε γεννηθεί 2-4/4. Ακολουθεί ένα όμορφο εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 12/4 που ευνοεί την δημιουργία και τον ρομαντισμό. Το τέλος του μήνα είναι πιο απαιτητικό, με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού να φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων και συνεργασιών και να ζητάει προσοχή από πλευράς σας, στην επικοινωνία με τους γύρω σας.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο του Ταύρου

‘Όπως όλοι οι Ταύροι, έτσι κι εσείς, αντιμετωπίζετε με εσωστρέφεια την συγκέντρωση πλανητών στον Κριό και στον 12ο φυσικό σας οίκο. Όλοι κάπως, με κάποιο τρόπο, κλείνετε παρελθοντικά ζητήματα αυτή την εποχή, δια παντός. Δεν εξαιρείστε κι εσείς από το ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί με θέματα παρασκηνίου αλλά και επικοινωνιακά, στον χώρο εργασίας σας. Δείτε αυτή τη περίοδο σαν μία ευκαιρία να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, όχι μόνο με το παρελθόν σας αλλά και με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Ο Απρίλιος είναι θετικότερος για εσάς από τα μέσα του και μετά, με την Αφροδίτη να περνάει στο δεκαήμερο σας και να χαρίζει πόντους σε γοητεία κι αυτοπεποίθηση, αρκεί να είστε προσεκτικοί κοντά στην ίδια ημερομηνία: Η αντίθεση της με τον Δία, κάνει πιο εύκολες τις επιπόλαιες κινήσεις, ειδικά στον τομέα των σχέσεων και προτρέπει σε υπερβολές παντός είδους, συμπεριλαμβανομένων και των διατροφικών. Πρόκειται δε, για μία έντονα ερωτική περίοδο. Στις 23/4 έρχεται η σειρά του Άρη, που από το ζώδιο του Αιγόκερω, στηρίζει θέματα σπουδών και εξωτερικού. Η θετική συνάντηση του με τον Δία φέρνει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στους τομείς αυτούς και βελτιώνει τη διάθεση σας. Ενώ η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα δεν μπορεί να θεωρηθεί βλαπτική για εσάς, είναι μία δύσκολη όψη στο τέλος του μήνα, που χρειάζεται προσεκτική διαχείριση σε όλα τα θέματα.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο των Διδύμων

Ο Απρίλιος μπαίνει με την «φόρα» του Μαρτίου και συνεπώς, με όλα τα παρελκόμενα της αναδρομής του Ερμή, που για εσάς είναι θα λέγαμε κάπως πιο ενοχλητικός, μιας και πρόκειται για τον κυβερνήτη πλανήτη σας. Όμως, πρόκειται για έναν δύσκολο μήνα από την άλλη, χωρίς αυτές οι δυσκολίες να επηρεάζουν άμεσα το ζώδιο σας. Το πρώτο μισό του μήνα, θα έχετε να αντιμετωπίσετε παρανοήσεις, θέματα που αφορούν το φιλικό σας περιβάλλον αλλά και ομάδες ανθρώπων στις οποίες συμμετέχετε. Κάντε focus στις ιδέες που προκύπτουν τώρα κι επεξεργαστείτε τις, χωρίς να προχωρήσετε προς το παρόν στην υλοποίηση τους. Η  πρώτη εβδομάδα του μήνα, μπορεί να αναστατώσει τα οικονομικά σας, μιας και δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψουν ζητήματα που αφορούν τυχόν οφειλές σας. Αν έχετε τη δυνατότητα, προσπαθήστε να τις τακτοποιήσετε με κάποιο τρόπο για να μην σας απασχολήσουν αργότερα. Τέλος, ο μήνας φαίνεται να έχει κάποιου είδους ερωτικό ‘’παρασκήνιο’’: Μην ξεχνάτε όμως ότι στις αναδρομές του Ερμή, είναι συνηθισμένο φαινόμενο οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο του Απριλίου

Δεν είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα και για εσάς, καθώς η αναδρομή του Ερμή σας επηρεάζει εξίσου, τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα του μήνα, με τα γνωστά αποτελέσματα: Παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και τεχνικά θέματα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όμως, με τη σειρά σας, έχετε να εξερευνήσετε ή να επαναφέρετε παλαιότερες ιδέες που θα δημιουργήσουν νέα σχέδια και στόχους και θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Η παρουσία του Άρη στον 8ο φυσικό σας οίκο, μεταφράζεται σε αυξημένες υποχρεώσεις σε σχέση με τα οικονομικά σας και τυχόν οφειλές σας και θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή. Τα καλά νέα είναι ότι πριμοδοτείται και… η ερωτική σας διάθεση, με τη λίμπιντο σας να ακολουθεί τους ρυθμούς της άνοιξης. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο και οι όμορφες όψεις που κάνει από αυτή τη θέση, υπόσχονται ωραίες στιγμές (που δεν αποκλείεται να έχουν έναν μυστικό χαρακτήρα). Αν και θα έχετε βαρεθεί να το ακούτε, ας αναφερθεί άλλη μία: Μην ξεχνάτε τον Ποσειδώνα και τις εξιδανικεύσεις που προκύπτουν υπό την επιρροή του και πολύ συχνά οδηγούν σε μελλοντικές απογοητεύσεις.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο των Διδύμων

Αν εξαιρεθεί η σύγχυση και η ασυνεννοησία που προκύπτουν με την αναδρομή του Ερμή, εμποδίζοντας το αγαπημένο σας σπορ, την επικοινωνία, είστε σε καλύτερη φάση από πολλούς άλλους αυτή την εποχή. Μέχρι τα μέσα του μήνα, δεν ενδείκνυνται ασφαλώς οι ενάρξεις πραγμάτων και χρειάζεται προσοχή ο τομέας των φιλικών και κοινωνικών σας σχέσεων, προκειμένου ν’ αποφευχθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, υποστηρίζεστε από τον Ουρανό και τις εμπνεύσεις του. Οι ιδέες που επανέρχονται από το παρελθόν αυτή την εποχή, είναι σημαντικές. Σημαντικές χαρακτηρίζονται και οι αλλαγές που γίνονται στον φιλικό σας κύκλο αυτή την εποχή. Η Νέα Σελήνη του μήνα, θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μία αρχή σε κάποια ομάδα ή σύλλογο ή να δεχτείτε καινούργιους ανθρώπους στη ζωή σας. Κάποιο από τα σχέδια σας θα μπει μπροστά και στόχοι θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του μήνα, θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και οφειλές προς τρίτους που καλό θα είναι να εξετάσετε με προσοχή. Αυξημένο και το ερωτικό στοιχείο.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο  του Καρκίνου

Η δύσκολη σύνοδος Άρη – Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 2/4, έρχεται να «βαρύνει» περισσότερο το ήδη υπάρχον κλίμα, σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Κακά τα ψέματα, πρόκειται για μία δύσκολη συνθήκη, που θα επιφέρει πολλά ξεκαθαρίσματα στον συγκεκριμένο τομέα και θα δοκιμάσει τα νεύρα σας σε κάποιον βαθμό. Όσοι έχετε γεννηθεί από 29/6 έως 1/7, είναι απαραίτητο να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί. Η ομαλή επικοινωνία δεν υποστηρίζεται αυτό το διάστημα δε, με τον Ερμή σε φάση αναδρομής, με αποτέλεσμα να εκτονώνεται συσσωρευμένος θυμός είτε από εσάς, είτε προς εσάς. Είναι σημαντικό να προσέχετε αυτό το διάστημα, που ατυχήματα παντός είδους έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να σας περιορίσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα. Μία μικρή αλλά χρήσιμη βοήθεια, θα είναι εκείνη της Αφροδίτης, που ως τις 8/4 τουλάχιστον, θα σας στηρίζει κυρίως μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις. Έως και τουλάχιστον τα μέσα του μήνα, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις και μην ξεκινήσετε νέα πράγματα.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο του Καρκίνου

Στις 4/4, ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω αρχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και συγκεκριμένα τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Έτσι ο Απρίλιος αυτομάτως χαρακτηρίζεται ένας έντονος μήνας που θα δοκιμάσει τις αντοχές σας και τα νεύρα σας. Αυτό υποστηρίζεται και από την αναδρομή του Ερμή, τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα του μήνα: Η επικοινωνία είναι δύσκολη υπόθεση αυτό το διάστημα και ο θυμός έχει την τιμητική του. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί γιατί αυτού του είδους οι ενέργειες, συχνά μεταφράζονται σε ατυχήματα. Τα καλά νέα είναι ότι η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, με τις συναντήσεις που θα κάνει, θα «λειάνει» τα πράγματα και θα σας δώσει ταυτόχρονα την ευκαιρία να περάσετε καλά με φίλους και γνωστούς. Δεν θα λείψουν όμως και οι εξάρσεις ζήλειας και κτητικότητας, ειδικά γύρω στις 26/4. Αυτό αφορά κυρίως όσους έχουν γεννηθεί 11 έως 14 Ιουλίου περίπου: Υπό αυτές τις συνθήκες τα πάθη προκαλούν ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις και πολλές σχέσεις οδηγούνται σε ρήξη. Σημαντικό: Το ίδιο διάστημα είναι απαραίτητο να είστε προσεκτικοί προς αποφυγή ατυχημάτων και δυσάρεστων καταστάσεων.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο του Καρκίνου

Ο Απρίλιος δεν είναι εύκολος για κανέναν. Μέχρι και το πρώτο μισό του μήνα και υπό την επιρροή του ανάδρομου Ερμή, η δυνατότητες επικοινωνίας είναι μειωμένες και οι παρεξηγήσεις καλά κρατούν. Είναι μία θέση που εξάγει θυμό και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ειδικά στον χώρο εργασίας και ιδιαίτερα αν έχετε άλλους πλανήτες κοντά στην 9η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων (Κριό, Καρκίνο, Ζυγό, Αιγόκερω), με σχέσεις και συνεργασίες. Από τα μέσα του μήνα και μετά, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί φιλικές σχέσεις και νέους στόχους, αρκεί, όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 13-14/8, να μην προβείτε σε υπερβολές και επιπολαιότητες. Η Νέα Σελήνη του μήνα, δείχνει ότι κάτι νέο μπορεί να ξεκινήσει στον επαγγελματικό σας τομέα. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα, είναι εκείνη κατά την οποία ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω αρχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας: Σχέσεις και συνεργασίες χρειάζονται προσοχή μιας και ο θυμός των ημερών προκαλεί συγκρούσεις. Επίσης οι απαιτήσεις από τους άλλους αυξάνονται, το ίδιο και οι υποχρεώσεις σας. Ειδικότερα, η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στις 26/4, χρειάζεται προσοχή γιατί μαζί με τα πάθη, αυξάνονται και τα… λάθη. Προσοχή επίσης σε ατυχήματα εκείνες τις μέρες.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Λέοντα

Οι απαιτήσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητα σας στην αρχή του μήνα θα είναι αρκετές, ειδικά για όσους έχουν γεννηθεί από 31/7 έως και 2/8. Η σύνοδος Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω λαμβάνει χώρα σε έναν ευαίσθητο τομέα, εκείνον που αφορά τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, τον χώρο εργασίας αλλά και της υγείας. Προσοχή σε μικρο – ατυχήματα, εγκαύματα και αν έχετε κατοικίδια ζωάκια, φροντίστε τα αυτό το διάστημα και προφυλάξτε τα. Οι συγκρούσεις στον χώρο εργασίας είναι πιθανές και η αναδρομή του Ερμή δεν βοηθάει γενικά στην συνεννόηση, τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα του μήνα, ενώ είναι πιθανόν να παρουσιαστούν ζημιές που θα σας εκνευρίσουν. Προσπαθήστε να ξεκινήσετε νέα πράγματα που τυχόν έχετε στο μυαλό σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για θέματα σπουδών  ή εξωτερικού μετά τα μέσα του μήνα, μιας και οι περίοδοι αναδρομής του Ερμή δεν είναι οι κατάλληλες για νέες ενάρξεις. Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα φέρει μία ενέργεια που θα σας επηρεάσει ψυχολογικά ενώ πιθανότατα θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν την οικογένεια.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο του Λέοντα

Από τις 4/4 και μετά, η καθημερινότητα σας αποκτάει άλλους ρυθμούς με τον Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω να επηρεάζει πλέον το δεκαήμερο σας. Να είστε έτοιμοι για ένα πιο απαιτητικό κλίμα στον χώρο εργασίας, που μπορεί να περιλαμβάνει και συγκρούσεις. Σε αυτό δεν βοηθάει και ο Ερμής που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία μέχρι και τα μέσα περίπου του μήνα. Εάν έχετε κατοικίδιο ζωάκι, φροντίστε να είστε προσεκτικοί μαζί του αυτό το διάστημα. Εξίσου προσεκτικοί πρέπει να είστε και με θέματα υγείας, κυρίως σε ό,τι αφορά ατυχήματα, εγκαύματα, εμπύρετες ιώσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 11 έως 13 Αυγούστου περίπου, θυμηθείτε ότι οι μέρες κοντά στις 26/4 είναι πιο επίφοβες για όλα τα παραπάνω, στα οποία προστίθεται και η εκρηκτική ενέργεια που μπορεί να εκφραστεί άσχημα. Εάν έχετε νέα σχέδια και σκοπό να τα βάλετε σε εφαρμογή, προτιμήστε να το κάνετε μετά τα μέσα του μήνα, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία. Όσοι έχετε γεννηθεί τις ίδιες μέρες, αποφύγετε υπερβολές και επιπολαιότητες παντός είδους, γύρω στις 17/4.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο του Λέοντα

Παρότι πρόκειται για έναν δύσκολο μήνα σε γενικό επίπεδο, είναι πολλά τα θετικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε, ειδικά από τα μέσα του και μετά. Ο Απρίλιος φιλοξενεί μία φιλική και υποστηρικτική για εσάς Νέα Σελήνη, ειδικά σε ό,τι αφορά θέματα σπουδών και εξωτερικού και σας προτρέπει σε μία νέα αρχή, αρκεί να θυμάστε ότι ιδανικά, όλα πρέπει να ξεκινήσουν από τις 16/4 και μετά. Όσες περισσότερες μέρες αφήσετε να περάσουν, τόσο καλύτερα. Η 17η Απριλίου και οι μέρες εκεί κοντά, ωθούν σε μία τάση υπερβολής και επιπολαιότητας που μπορεί να μεταφραστεί σε πολλούς τομείς, ακόμα και διατροφικά, άρα, χρειάζεται την προσοχή όσων ειδικά έχουν γεννηθεί 13-14 Αυγούστου. Ο Άρης από τον Αιγόκερω, αρχίζει να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο την τελευταία εβδομάδα του μήνα, αυξάνοντας τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και της εργασίας. Αυτό μεταφράζεται σε «τρέξιμο» από πλευράς σας και δεν είναι απίθανο να προκύψουν εκνευρισμοί. Προσέξτε ιδιαίτερα τα ατυχήματα (κοψίματα, πτώσεις, εγκαύματα, κλπ) αυτό το διάστημα, την επικοινωνία με τους υφισταμένους σας και ό,τι αφορά τα κατοικίδια ζωάκια σας.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο της Παρθένου

Όπως αναφέρθηκε και στην εισαγωγή, με την δύσκολη σύνοδο Άρη – Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω, επηρεάζεται ο τομέας που αφορά κυρίως τα παιδιά. Η δε επικοινωνιακή δυνατότητα δεν είναι στα καλύτερα της αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να προκύπτουν διαφωνίες και συγκρούσεις. Προσέχετε τους νεότερους για τυχόν ατυχήματα, εγκαύματα κτλ λοιπόν αλλά και την μεταξύ σας επικοινωνία. Μέχρι και τις 16/ 4 τουλάχιστον, η αναδρομή του Ερμή στον 8ο φυσικό σας οίκο θα επαναφέρει ζητήματα παλαιότερων οφειλών ή κληρονομικά θέματα και αν έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε τέτοιου είδους ζητήματα, κάντε το. Αρχίζοντας από την  Αφροδίτη, το σταδιακό πέρασμα των πλανητών στον Ταύρο στη πορεία, θα λειτουργήσει επιβοηθητικά σε θέματα σπουδών και ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό. Θυμηθείτε ότι μέχρι τα μέσα του μήνα τουλάχιστον, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για ενάρξεις και σημαντικές αποφάσεις, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα και ακυρώσεις στο άμεσο μέλλον.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο της Παρθένου

Από τις 4/4 και με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω στο δικό σας δεκαήμερο, θέματα που αφορούν τα παιδιά σας απαιτούν περισσότερη ενέργεια από εσάς. Παράλληλα, πρόκειται για μία περίοδο που υπάρχει δημιουργική ώθηση και ευνοεί ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες του ζωδίου. Οι όψεις της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ποσειδώνα, που είναι και η κύρια επιρροή για εσάς αυτό το διάστημα δεν είναι αρνητικές. Ασφαλώς, αν και θα έχετε βαρεθεί να το ακούτε, υπό την επιρροή του Ποσειδώνα πάντα πρέπει να υπάρχει προσοχή προκειμένου να αποφευχθούν οι μετέπειτα απογοητεύσεις. Εάν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, ό,τι και να αφορά αυτό, θυμηθείτε ότι δεν ευνοούνται τέτοιου είδους κινήσεις, τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα του μήνα. Όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 11 – 12/9, αποφύγετε γύρω στην 17η Απριλίου λεκτικές και κάθε άλλου είδους υπερβολές που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση με αφορμή την επιπολαιότητα.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο της Παρθένου

Σε γενικές γραμμές, είστε από τους ευνοημένους της περιόδου αυτής, ιδιαίτερα εάν και το προσωπικό σας ωροσκόπιο δεν δέχεται τις δύσκολες όψεις που καθιστούν τον Απρίλιο έναν όχι εύκολο μήνα. Ασφαλώς, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή μέχρι και τις 16/4 η υπόθεση «επικοινωνία» δεν θα είναι εύκολη, αντιθέτως, θα έχετε αρκετούς λόγους να εκνευρίζεστε. Εξαιρείται η 14η του μήνα, που μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμοι για όσους έχουν γεννηθεί 13-14/9. Από ‘κει κι έπειτα, έχετε κάθε δυνατότητα να βάλετε μπροστά τα σχέδια σας. Η 17η Απριλίου μπορεί να είναι θετική για εσάς σε γενικές γραμμές, αρκεί να προσέχετε υπερβολές και επιπολαιότητες παντός είδους, ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί 13 – 14/9. Είναι όμως και μία ευνοϊκή περίοδος για τα ερωτικά σας και για όσους θέλετε αυτή την εποχή να εκμεταλλευτείτε την δημιουργικότητα σας. Ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω, επισκέπτεται το δικό σας δεκαήμερο στις 23/4, κινητοποιώντας ακόμα περισσότερο την δημιουργική σας ικανότητα αλλά και απαιτώντας να δώσετε προσοχή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας. Ειδικά, οι μέρες κοντά στις 26/4 έχουν «ειδικό βάρος»… Πέραν των γενικών δυσκολιών πάντως, είναι ένας μήνας που μπορεί να λειτουργήσει θετικά για εσάς.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Ζυγού:  (γεννημένοι 23 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου)

Ο Απρίλιος στις αρχές θα φανεί σαν κακόγουστο Πρωταπριλιάτικο αστείο με διάρκεια. Εντάσεις, καθυστερήσεις και πολλές υποχρεώσεις με συνεργάτες, την οικογένεια και το σύντροφο. Οι δύο κακεργέτες πλανήτες, Άρης και Κρόνος, συναντιούνται στις 2/4 δίνοντας μία «πολεμική» χροιά στη μέρα. Ο Άρης θέλει να πάει μπροστά και ο Κρόνος φρενάρει. Αυτό μπορεί να εξωτερικευτεί είτε με την εκδήλωση φοβιών και θυμού είτε με συγκέντρωση σε ένα στόχο και δραστηριοποίηση, που είναι το ζητούμενο. Στις επόμενες δύο ημέρες το κλίμα δεν θα είναι καλύτερο. Τάση για ατυχήματα, εκνευρισμοί αλλά και απαισιοδοξία μαζί. Ίσως επανέλθουν θέματα που σας είχαν στεναχωρήσει και εκνευρίσει. Οπλιστείτε με υπομονή και διαχειριστείτε ώριμα τις καταστάσεις. Εξ άλλου να θυμάστε ότι οι προσπάθειες σας θα αναγνωριστούν και θα επιβραβευτείτε στο τέλος. Στις 7/4 ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, δημιουργεί μία πολύ θετική ημέρα για τις επαγγελματικές σχέσεις και ενδείκνυται για οικονομικές συμβουλές. Μία πιο αισιόδοξη πλευρά της ζωής έρχεται από τις 25/4 και μέχρι το τέλος του μήνα με την Αφροδίτη να μπαίνει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και να γίνεστε πιο κοινωνικοί ενώ σκεφτείτε μήπως να κάνετε ένα μικρό ταξιδάκι δώρο στον εαυτό σας! Τέλος του μήνα είναι καλές μέρες για να ασχοληθείτε με οικονομικά σας ζητήματα, αφού έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο του Ζυγού: (γεννημένοι 3 – 12 Οκτωβρίου)

Και εσείς περάσατε δύσκολα με την Πανσέληνο του Μαρτίου η οποία σας επηρεάζει ακόμη. Η Πρωταπριλιά σας φέρνει αντιμέτωπους με υποχρεώσεις αλλά και με επικοινωνιακή διάθεση. Συναντήσεις και νέα στο φόρτε τους αυτή τη μέρα λοιπόν ενώ επανέρχονται πρόσωπα και θέματα του παρελθόντος με σημαντικά μηνύματα για εσάς. Όμως υπό την επιρροή του ανάδρομου Ερμή ετοιμαστείτε εκτός από την διάθεση της ημέρας για αθώα ψεματάκια να ακούσετε και πραγματικά ψέματα. Το νου σας λοιπόν, ενώ εννοείται δεν προχωράτε μέχρι και τις 15/4 σε καμία συμφωνία. Από τις 5/4 και μέχρι τις 23/4 δέχεστε εσείς με τη σειρά σας την επιρροή του απαιτητικού Άρη. Νιώθετε ότι σας «επιτίθονται» οικογενειακά θέματα αλλά και επαγγελματικά. Χρησιμοποιείστε το τακτ και την ευγένεια σας για τυχόν ζητήματα που θα προκύψουν. Από τις 11/4 μέχρι και τις 15/4 είναι καλές μέρες για δραστηριοποίηση, ανάληψη πρωτοβουλιών και για οικονομικές συμφωνίες. Θα περιμένετε όμως για το τελικό «κλείσιμο» μετά τις 15 Απριλίου.

Ο Απρίλιος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο του Ζυγού: (γεννημένοι 13 – 22 Οκτωβρίου)

Για εσάς ο μήνας αρχίζει να έχει ενδιαφέρον από τις 10 Απριλίου και μετά. Ο Ήλιος απέναντί σας φέρνει υποχρεώσεις αλλά και ευκαιρία να δείτε μέσα από τους άλλους τον εαυτό σας. Ισχυρές πιέσεις δέχεστε οι γεννημένοι αρχές του δεκαημέρου κοντά στις 11/4 που θα σας κάνουν να αναλογιστείτε σοβαρά ξεκαθαρίσματα. Με την είσοδο του Άρη στο δικό σας δεκαήμερο από τις 23/4 η ενέργεια σας στρέφεται στο σπίτι και στην οικογένεια αλλά και σε θέματα του παρελθόντος. Πριν φύγει (όχι οριστικά)ο Ουρανός από απέναντί σας και πάει στη θέση του Ταύρου το Μάιο πια, έρχεται να σας δώσει μία Νέα Σελήνη με Ουράνιες διαθέσεις στις 16/4. Ξαφνικά γεγονότα, ίσως και «σοκαριστικά» στο τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αυτό περιλαμβάνει από τον σύντροφο και το συνεργάτη, έως το δικηγόρο ή έναν ανοιχτό εχθρό. Στις 26/4 η μέρα μυρίζει …μπαρούτι με τον Άρη να συναντάει τον Πλούτωνα. Πολύ έντονη ενέργεια, ανταγωνιστική, βίαιη αλλά και ..σεξουαλική! Προσπαθήστε να την εκτονώσετε κάνοντας μία έντονη δραστηριότητα. Θα νιώσετε ότι σας καταπιέζουν και προσέξτε για καβγάδες και τραυματισμούς. Η κοσμική όψη Δία-Πλούτωνα ευτυχώς εξισορροπεί τις έντονες ενέργειες του μήνα και σας δίνει ευκαιρίες σχετικά με τα οικονομικά σας.

Ο Απρίλιος του 2018 για το α’ δεκαήμερο του Σκορπιού (γεννημένοι 23 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου)

Πολύ αρμονικά και θετικά ξεκινάει για εσάς ο μήνας με την Αφροδίτη από απέναντι να σας χαρίζει ζεστασιά και ισορροπία σε όλα τα επίπεδα σχέσεων και ευκαιρίες να τις αναθερμάνετε! Η θετική της όψη με τον Κρόνο στις 7/4 δίνει αξιοπιστία και ένα ώριμο κλίμα συνεργασίας. Ότι σας τάξουν θα γίνει. Είναι καλή μέρα να αναζητήσετε συμβουλή από συνεργάτες και έμπιστα άτομα ενώ για τους ελεύθερους από εσάς μπορεί να φέρει μία γνωριμία που θα έχει διάρκεια! Ας έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και αφήστε πίσω παλιούς «εμμονικούς» έρωτες.. Παράλληλα ο Άρης συνεχίζει μέχρι τις 4/4 να δημιουργεί μία καθημερινότητα με εγρήγορση και έντονες συναλλαγές με τους ανθρώπους γύρω σας. Δώστε προσοχή στις μετακινήσεις σας και σε σκληρούς διαλόγους. Ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει το «έργο» του μέχρι και τις 15 δημιουργώντας αναβολές, παρεξηγήσεις και.. πονοκεφάλους όσο κι αν θέλετε να προγραμματίσετε με τελειότητα την καθημερινότητα σας. Αναλογιστείτε τι κάνετε στραβά σε θέματα καθημερινής ρουτίνας, διατροφής και φυσικής κατάστασης. Η Νέα Σελήνη αλλά και η είσοδος του θεραπευτή Χείρωνα τονίζουν αυτά τα θέματα. Στις 29/4 είναι μία πολύ καλή μέρα για να κλείσετε συνεργασίες, να αναλάβετε κάποιο έργο ή και να επιβραβευτείτε από σημαντικούς άλλους για τις προσπάθειές σας. Αυτή η ενέργεια είναι και μέσα στη Πανσέληνο που σας αφορά άμεσα στις 30/4, η οποία έρχεται για να σας βοηθήσει να δείτε τα πιο βαθιά σας θέλω και να πάρετε σοβαρές και ώριμες αποφάσεις.

Ο Απρίλιος του 2018 για το β’ δεκαήμερο του Σκορπιού (γεννημένοι 2-11 Νοεμβρίου)

Η Πρωταπριλιά σας βρίσκει να πονοκεφαλιάζετε για να διευθετηθούν θέματα εργασιακά αλλά και υγείας δικής σας ή των αγαπημένων κατοικίδιών σας, ενώ την ίδια μέρα θα υπάρξουν σημαντικά νέα σε αυτούς τους τομείς. Η Αφροδίτη από τις 8 του μήνα αρχίζει να δημιουργεί πολλές θετικές για εσάς όψεις. Βασικά, όλος ο μήνας ευνοεί τα θέματα σχέσεων με συνεργάτες, με ερωτικούς συντρόφους, με παιδιά, ακόμη και με ανοιχτούς αντιπάλους. Στις 11/ είναι μία δημιουργική μέρα που χαρακτηρίζεται από αλληλοεκτίμηση, ισορροπία στις σχέσεις και όρεξη για ανάληψη πρωτοβουλιών. Την επόμενη, κυριαρχούν αισθήματα στοργής, τρυφερότητας και καλλιτεχνικής δημιουργίας. Ο Ερμής ορθοδρομεί μετά τις 15/4 οπότε οποιεσδήποτε εκκρεμότητες στον εργασιακό χώρο αρχίζουν και δρομολογούνται χωρίς «παρεμβολές». Ο Δίας επιστρέφει στο δικό σας δεκαήμερο ξανά, καλώντας σας να επεκταθείτε. Είτε μέσω επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών, είτε μέσω μιας ερωτικής σχέσης είτε μέσω ενός ..παιδιού! Να θυμάστε, ότι οι ευκαιρίες του Δία δε σας δίνονται έτσι από το πουθενά. Πρέπει να τις δείτε και να δράσετε για να τις εκμεταλλευτείτε σωστά. Με την Πανσέληνο στις 30/4 να γίνεται στο έντονο ζώδιο σας, καλείστε να ξεκαθαρίσετε προσωπικά σας θέματα και να πάρετε αποφάσεις με ωριμότητα.

Ο Απρίλιος του 2018 για το γ’ δεκαήμερο του Σκορπιού (γεννημένοι 12-21 Νοεμβρίου)

Ο Απρίλιος ξεκινάει ήρεμα για εσάς. Στις 10/4, αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας στην καθημερινότητα αλλά και οι επιθυμίες των άλλων, με αποτέλεσμα να νιώθετε λίγο άγχος. Η Νέα Σελήνη στις 16/4 τονίζει τον τομέα των εργασιακών σας και θέματα υγείας. Είναι καλή περίοδος να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή και σωματικής άσκησης αλλά σε πλαίσια αρμονικά και όχι να το παρακάνετε. Από τις 17 Απριλίου αρχίζουν τα «ωραία» για εσάς. Η γλυκιά παρουσία της Αφροδίτης από την ταιριαστή της θέση στον Ταύρο, και οι όψεις με Δία και Πλούτωνα, σας δίνουν ευκαιρίες για πολύ δυνατές καινούριες ερωτικές γνωριμίες αλλά και επαγγελματικές. Είναι ένα διάστημα που περνάτε ωραίες στιγμές με συνεργάτες, συντρόφους και παιδιά. Ο Άρης από τις 24/4 και μέχρι τέλος του μήνα, αυξάνει τις ταχύτητες της καθημερινότητας, της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Προσέξετε να μην είστε πολύ έντονοι στο λόγο σας και δημιουργήσετε κάποια λογομαχία. Τελευταία μέρα του μήνα, η έντονη Πανσέληνος στο ζώδιο σας σας τονίζει την ανάγκη αξιολόγησης του εαυτού σας και των προτεραιοτήτων σας.

Ο Απρίλιος του 2018 για το α’ δεκαήμερο του Τοξότη (γεννημένοι 22 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου)

Ο Απρίλιος στρέφει, τις πρώτες μέρες ιδίως, τη προσοχή σας σε θέματα οικονομικά. Έκτακτα έξοδα προκύπτουν, μέχρι και τις 5/4  είτε από δική σας ανεξέλεγκτη ανάγκη για αγορές, είτε κακής διαχείρισης. Μη ξεχνάτε ότι όλοι αυτοί οι πλανήτες μαζεμένοι στο 2ο οίκο σας ωθούν να αξιολογήσετε τον τρόπο που βγάζετε και ξοδεύετε χρήματα, την αξία που δίνετε σε αυτά αλλά και στον εαυτό σας, τα ταλέντα σας και οτιδήποτε αποτελεί τους πόρους από τους οποίους ζείτε. Ο ανάδρομος Ερμής γυρνάει ξανά στο δεκαήμερο σας, δίνοντας σας την ευκαιρία μέσα από το χάος που δημιουργεί, να αναλογιστείτε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τα παιδιά, τον τρόπο που χρησιμοποιείται τη δημιουργικότητα σας και τον τρόπο που διασκεδάζετε. Θέματα με παιδιά επανέρχονται στο προσκήνιο, ενώ παλιοί έρωτες χτυπάνε τη πόρτα. Μετά τις 16/4 όλα αυτά θα μπουν σε μία σειρά και θα πάρετε τις σχετικές αποφάσεις. Σε αυτό βοηθάει και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την ίδια μέρα. Θέματα εργασιακού περιβάλλοντος, καθημερινού προγράμματος και υγείας θα σας απασχολήσουν στις αρχές του μήνα και στις 30/4 με την Πανσέληνο. Μία καλή μέρα για διευθέτηση θεμάτων στο εργασιακό περιβάλλον, είναι στις 7/4. Τέλος, για θέματα σχέσεων, συνεργασιών αλλά και νέων γνωριμιών, εκμεταλλευτείτε το διάστημα από τις 25/4 και μετά!

Ο Απρίλιος του 2018 για το β’ δεκαήμερο του Τοξότη (γεννημένοι 2 – 11 Δεκεμβρίου)

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή πρώτη μέρα του Απριλίου φέρνει συζητήσεις, νέα και θέματα σε σχέση με τα ερωτικά ή τα παιδιά στο προσκήνιο. Ο Άρης από την άλλη, σας ‘προκαλεί’ για βιαστικές αγορές και έξοδα ενώ γενικά νιώθετε ότι δε μπορείτε να ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Το αποτέλεσμα είναι να νιώσετε θυμό. Η θετική όμως έκφραση του, θα μπορούσε να είναι να σας κινητοποιήσει για να διευθετήσετε τέτοια θέματα, οπότε διαλέγετε εσείς πώς θα τον χειριστείτε. Η Αφροδίτη από τον 6ο φέρνει όμορφο κλίμα στο χώρο εργασίας αλλά συνάμα όρεξη για ατασθαλίες στη διατροφή. Το διάστημα 11/4 με 15/4 είναι καλό για διευθέτηση θεμάτων που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την καθημερινή σας ρουτίνα. Μπορεί να ασχοληθείτε με το να ομορφύνετε το σπίτι ή να κάνετε επισκευές. Με τον Ερμή να επανέρχεται σε ορθή πορεία μετά τις 15/4 ξαναβρίσκετε την έμπνευσή σας, και μαζί και με τη Νέα Σελήνη στις 16/4 είναι καλό διάστημα να προχωρήσετε καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν με θέματα ερωτικών, παιδιών και επιχειρηματικών σας κινήσεων.

Ο Απρίλιος του 2018 για το γ’ δεκαήμερο του Τοξότη (γεννημένοι 12 – 21 Δεκεμβρίου)

Αρχικά ο μήνας κυλάει πολύ ήρεμα. Από τις 10/4 η όρεξή σας για περιπέτεια, για ενασχόληση με σπορ και φλερτ μεγαλώνει. Είναι ωραίο διάστημα να βγείτε και να διασκεδάσετε. Η Νέα Σελήνη στις 16/4 σας ξαφνιάζει με μία αναπάντεχη έκπληξη από ένα φίλο ή το παιδί σας, κάποιο φλερτ ή απλώς μία ωραία ιδέα! Εκμεταλλευτείτε αυτή τη Νέα Σελήνη γιατί δίνει την αποφασιστικότητα για οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα. Το ίδιο κλίμα ισχύει και για τις 18/4 όπου η σύνοδος Ηλίου-Ουρανού φέρνει κάτι ξαφνικό, κάτι διαφορετικό που θα σας δώσει χαρά. Στις 25/4 έρχεται ο Άρης στο δικό σας δεκαήμερο να σας πιέσει αλλά και να σας κινητοποιήσει σχετικά με τις οικονομικές υποθέσεις σας. Παράλληλα η Αφροδίτη από όψη χιαστί αυτό το μήνα, σας καλεί να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας, τις καθημερινές υποχρεώσεις και θέματα υγείας. Ευκαιρία να αναθερμάνετε τις εργασιακές σχέσεις, να ασχοληθείτε με την διατροφή σας ή ακόμη και να επισκεφτείτε κάποιο γιατρό επειδή το αμελούσατε.

Ο Απρίλιος του 2018 για το α’ δεκαήμερο του Αιγόκερω (γεννημένοι 22-31 Δεκεμβρίου)

Το έντονα φορτισμένο κλίμα από τα μέσα Μαρτίου συνεχίζεται και τις πρώτες μέρες του Απριλίου. Έρχεται η σύνοδος Άρη Κρόνου ενώ το «μενού» περιλαμβάνει και τετράγωνα Ερμή-Άρη και Ερμή-Κρόνου για ακόμη μία φορά. Τι σημαίνουν αυτά: καθυστερήσεις, προστριβές, βαριά διάθεση, ζημιές και τάση για ατυχήματα. Σίγουρα δεν ακούγονται καθόλου ωραία όλα αυτά. Αυτά συμβαίνουν επειδή ενώ νιώθετε έντονα την επιθυμία και την δύναμη για να κάνετε πράγματα η ενέργεια αυτή τη στιγμή των πλανητών σας λέει σταματήστε λίγο γιατί δε ξέρετε πώς να τη διαχειριστείτε. Το τεστ λοιπόν είναι για εσάς είναι να δείξετε υπομονή, πρακτικότητα και πρωτίστως να αφουγκραστείτε και τις ανάγκες των άλλων, ιδίως από το οικογενειακό περιβάλλον. Βέβαια, επειδή περνάτε σε ένα καινούριο μονοπάτι ζωής με την βοήθεια του Κρόνου, κάποια ξεκαθαρίσματα είναι αναγκαία. Όμως οφείλουν να γίνουν με ωριμότητα. Ας πάμε όμως και στα καλά νέα του μήνα! Η Αφροδίτη σας γεμίζει χαρά από θέματα παιδιών, φλερτ και διασκέδασης. Είναι πολύ ωραίο διάστημα να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και να βγείτε έξω. Ιδίως στις 7/4 είναι μία θαυμάσια μέρα για τις ερωτικές σχέσεις, τις σχέσεις με τα παιδιά, για επιχειρηματικές κινήσεις που βασίζεται στο ρεαλισμό και στην ισοτιμία. Τέλος του μήνα, στις 29/4 θα αναγνωριστούν προσπάθειες σας και είναι ιδανική μέρα για να ολοκληρώσετε κάτι που έχετε αναλάβει.

Ο Απρίλιος του 2018 για το β’ δεκαήμερο του Αιγόκερω (γεννημένοι 1-9 Ιανουαρίου)

Μετά τη δύσκολη Πανσέληνο του Μαρτίου που σας επηρεάζει ακόμη για λίγες μέρες, έρχεται η Πρωταπριλιά με υποχρεώσεις σχετικά με το σπίτι, συζητήσεις με μέλη της οικογένειας ή συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας. Εμπόδια ενδέχεται να υπάρξουν πάνω σε αυτά τα θέματα και ας είσαστε προσεκτικοί για τυχόν παρεξηγήσεις. Υποδέχεστε τον Άρη στις 4/4 και αυτό σας δίνει ζωντάνια, αυτοπεποίθηση, οργανική αντοχή και σεξουαλικότητα. Παράλληλα, είναι εύκολο να χάσετε τον αυτοέλεγχο και να υπάρξουν μικροατυχήματα και ιώσεις. Η θέση του στο ζώδιο σας είναι πολύ καλή και ζητάει ξεκάθαρες προθέσεις, στρατηγική και παραγωγικότητα. Οι όψεις που κάνει είναι πολύ θετικές για εσάς. Έντονη δραστηριοποίηση σε επιχειρηματικά, σε ερωτικά, οικονομικά και γενικότερα δημιουργικά θέματα. Σε αυτό βοηθάει και η Αφροδίτη από τις 8/4 μέχρι τις 16/4.  Βγείτε έξω και διασκεδάστε, κάντε κάτι δημιουργικό με τα παιδία σας, αναθερμάνετε τη σχέση με το σύντροφο ή φλερτάρετε εάν είστε μόνοι. Όσο για συμφωνίες, αγορές και θέματα που αφορούν την οικογένεια, κινητοποιηθείτε μετά τις 15/4.

Ο Απρίλιος του 2018 για το γ’ δεκαήμερο του Αιγόκερω (γεννημένοι 10-19 Ιανουαρίου)

Ο Απρίλιος για εσάς ξεκινάει ήρεμα, αλλά στη πορεία έχει μέρες με πολύ έντονη ενέργεια! Στις 11/4 είναι μία από αυτές, που έρχεται να ταράξει, ιδίως σε εσάς των πρώτων ημερών, ισορροπίες και να δημιουργήσει εντάσεις και συγκρούσεις. Θα νιώσετε ότι σας επιβάλλονται και θα θέλετε να αντιδράσετε. Όσο κι αν ακούγεται δύσκολο προσπαθήστε να κρατηθείτε. Εσείς πάλι των πρώτων ημερών, έχετε και τη θετική κοσμική όψη Δία-Πλούτωνα να σας επηρεάζει θετικά σχεδόν όλο το μήνα, ενδυναμώνοντας στόχους, δίνοντας σας υποστήριξη από άλλους και στηρίζοντάς σας σε θέματα οικονομικά. Από τις 16/4 περνάτε σε περίοδο διασκέδασης, με έντονες ερωτικές στιγμές και δημιουργικής ενασχόλησης με τα παιδιά σας. Οι μέρες αυτές είναι σημαντικές μιας και ο Ερμής ορθοδρομεί, γίνεται η Νέα Σελήνη μαζί επηρεάζοντας σπίτι, οικογένεια και ακίνητη περιουσία. Προσοχή οι των τελευταίων ημερών στις 18/4 είναι μία έντονη μέρα με τάση για ξαφνικές αλλαγές και γεγονότα που δημιουργήσουν νευρικότητα μέχρι και σοκ. Προσπαθήστε να πάτε με τη ροή σε οτιδήποτε καινούριο έρθει. Από τις 23 ο Άρης εισβάλει στο δικό σας δεκαήμερο δίνοντας αντοχή, ενέργεια και σεξουαλικότητα. Ο μήνας κλείνει με την πολύ δυνατή σύνοδο Άρη Πλούτωνα να επηρεάζει πάλι των πρώτων ημερών. Έντονη αρσενική ενέργεια, ανταγωνιστική και με πολύ θέληση. Καλό θα είναι να εκτονωθεί σε κάποια δυναμική δραστηριότητα και όχι στους δικούς σας ανθρώπους.

Ο Απρίλιος του 2018 για το α’ δεκαήμερο του Υδροχόου (γεννημένοι 20-29 Ιανουαρίου)

Αρκετά βαρύ το κλίμα για εσάς στην αρχή του μήνα, με τον Άρη να ενεργοποιεί με σύνοδο το Κρόνο σε ένα δύσκολο οίκο. Θα νιώσετε περιορισμό, άγχος και ότι γίνονται πράγματα πίσω από τη πλάτη σας, γι’ αυτό προσέξτε κρίσεις πανικού και ιώσεις. Μιλήστε σε κάποιον που εμπιστεύεστε και ξεκουραστείτε. Η διάθεση φτιάχνει στις 7/4, μία μέρα που βασίζεται στο ρεαλισμό και δημιουργεί μεγαλύτερη ασφάλεια ιδίως σε ότι αφορά θέματα σπιτιού. Η Νέα Σελήνη στις 16/4 εστιάζει σε θέματα επικοινωνίας, τον τρόπο σκέψης και φέρνει πολλά νέα που μπορεί να σας σοκάρουν αλλά και να σας διασκεδάσουν! Προσοχή στη πνευματική κούραση λόγω υπερφόρτωσης πληροφοριών. Στις 24/4 και για τον υπόλοιπο μήνα, η όρεξη για παιχνίδι, διασκέδαση και φλερτ ανεβαίνει! Ιδανική μέρα για σταθεροποίηση καταστάσεων είναι στις 29 Απριλίου. Αυτή η ενέργεια ευτυχώς υπάρχει και μέσα στην Πανσέληνο στις 30/4. Επειδή όμως γίνεται στο έντονο και παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού, σας καλεί να εξετάσετε εάν η καριέρα σας αποτελεί και πάθος σας.

Ο Απρίλιος του 2018 για το β’ δεκαήμερο του Υδροχόου (γεννημένοι 30 Ιανουαρίου – 8 Φεβρουαρίου)

Από τις 5 του μηνός υποδέχεστε με τη σειρά σας τον Άρη στον οίκο του υποσυνείδητου και των μυστικών. Η ενέργεια εδώ προδιαθέτει για αρνητικές σκέψεις οπότε προνοήστε και ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό, κάντε διαλογισμό και ξεκουραστείτε. Η Αφροδίτη από τον 4ο οίκο σας δίνει ένα πιο ευχάριστο κλίμα μέσα στην οικογένεια ενώ στις 12/4 σας περιμένουν ευχάριστα νέα για τα οικονομικά σας αλλά και η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ρομαντική! Στις 16/4 γυρνάει ορθόδρομος ο Ερμής οπότε αρχίζουν να μπαίνουν σε τάξη οι επικοινωνίες και μπορούν να παρθούν αποφάσεις, αφού βέβαια έχετε κάνει την ενδοσκόπηση σας σχετικά με θέματα που σας απασχολούν. Τέλος του μήνα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας γιατί είναι πολύ δημιουργικές μέρες. Ο Δίας γυρίζει στο δικό σας δεκαήμερο για να σας ωθήσει ξανά στο να μεταδώσετε αυτό που κάνετε και αγαπάτε στο κόσμο!

 Ο Απρίλιος του 2018 για το γ’ δεκαήμερο του Υδροχόου (γεννημένοι 9-18 Φεβρουαρίου)

Ο Απρίλιος αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον για εσάς μετά τις 10/4. Ιδίως για τους γεννημένους των 3 πρώτων ημερών, το εξάγωνο Δία Πλούτωνα, που γίνεται για 2 φορά, φέρνει την πολύ δυνατή και κρυφή ενέργεια του Πλούτωνα σε ένα παραγωγικό επίπεδο και συγκεκριμένα στον τομέα της καριέρας και φήμης σας. Η Αφροδίτη βοηθάει με τις όψεις της να αυτή την ενέργεια να εκδηλωθεί ιδίως στις 17/4. Σημαντικές μέρες αυτές μιας και είναι ακριβώς μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή και τη Νέα Σελήνη που σας επηρεάζει περισσότερο από τα άλλα δεκαήμερα. Μεγάλη κινητικότητα, νέα και συζητήσεις. Μπορεί να νιώσετε κουρασμένοι όμως οι ευκαιρίες είναι εκεί και σας περιμένουν. Επαγγελματικές αλλά και με ότι έχει να κάνει σχετικά με θέματα σπιτιού και οικογενείας. Βεβαίως, για να πετύχετε, μη ξεχνάτε ότι οφείλεται να αποφύγετε τάσεις επιπολαιότητας και τεμπελιάς. Τέλος, ο Άρης εισβάλει στο δικό σας δεκαήμερο στις 23/4 προκαλώντας αναστάτωση, κυρίως ψυχολογική, που όμως αν δε προσέξετε μπορεί να σωματοποιηθεί.

Ο Απρίλιος του 2018 για το α’ δεκαήμερο του Υδροχόου (γεννημένοι 20-29 Ιανουαρίου)

Αρκετά βαρύ το κλίμα για εσάς στην αρχή του μήνα, με τον Άρη να ενεργοποιεί με σύνοδο το Κρόνο σε ένα δύσκολο οίκο. Θα νιώσετε περιορισμό, άγχος και ότι γίνονται πράγματα πίσω από τη πλάτη σας, γι’ αυτό προσέξτε κρίσεις πανικού και ιώσεις. Μιλήστε σε κάποιον που εμπιστεύεστε και ξεκουραστείτε. Η διάθεση φτιάχνει στις 7/4, μία μέρα που βασίζεται στο ρεαλισμό και δημιουργεί μεγαλύτερη ασφάλεια ιδίως σε ότι αφορά θέματα σπιτιού. Η Νέα Σελήνη στις 16/4 εστιάζει σε θέματα επικοινωνίας, τον τρόπο σκέψης και φέρνει πολλά νέα που μπορεί να σας σοκάρουν αλλά και να σας διασκεδάσουν! Προσοχή στη πνευματική κούραση λόγω υπερφόρτωσης πληροφοριών. Στις 24/4 και για τον υπόλοιπο μήνα, η όρεξη για παιχνίδι, διασκέδαση και φλερτ ανεβαίνει! Ιδανική μέρα για σταθεροποίηση καταστάσεων είναι στις 29 Απριλίου. Αυτή η ενέργεια ευτυχώς υπάρχει και μέσα στην Πανσέληνο στις 30/4. Επειδή όμως γίνεται στο έντονο και παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού, σας καλεί να εξετάσετε εάν η καριέρα σας αποτελεί και πάθος σας.

Ο Απρίλιος του 2018 για το β’ δεκαήμερο του Υδροχόου (γεννημένοι 30 Ιανουαρίου – 8 Φεβρουαρίου)

Από τις 5 του μηνός υποδέχεστε με τη σειρά σας τον Άρη στον οίκο του υποσυνείδητου και των μυστικών. Η ενέργεια εδώ προδιαθέτει για αρνητικές σκέψεις οπότε προνοήστε και ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό, κάντε διαλογισμό και ξεκουραστείτε. Η Αφροδίτη από τον 4ο οίκο σας δίνει ένα πιο ευχάριστο κλίμα μέσα στην οικογένεια ενώ στις 12/4 σας περιμένουν ευχάριστα νέα για τα οικονομικά σας αλλά και η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ρομαντική! Στις 16/4 γυρνάει ορθόδρομος ο Ερμής οπότε αρχίζουν να μπαίνουν σε τάξη οι επικοινωνίες και μπορούν να παρθούν αποφάσεις, αφού βέβαια έχετε κάνει την ενδοσκόπηση σας σχετικά με θέματα που σας απασχολούν. Τέλος του μήνα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας γιατί είναι πολύ δημιουργικές μέρες. Ο Δίας γυρίζει στο δικό σας δεκαήμερο για να σας ωθήσει ξανά στο να μεταδώσετε αυτό που κάνετε και αγαπάτε στο κόσμο!

 Ο Απρίλιος του 2018 για το γ’ δεκαήμερο του Υδροχόου (γεννημένοι 9-18 Φεβρουαρίου)

Ο Απρίλιος αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον για εσάς μετά τις 10/4. Ιδίως για τους γεννημένους των 3 πρώτων ημερών, το εξάγωνο Δία Πλούτωνα, που γίνεται για 2 φορά, φέρνει την πολύ δυνατή και κρυφή ενέργεια του Πλούτωνα σε ένα παραγωγικό επίπεδο και συγκεκριμένα στον τομέα της καριέρας και φήμης σας. Η Αφροδίτη βοηθάει με τις όψεις της να αυτή την ενέργεια να εκδηλωθεί ιδίως στις 17/4. Σημαντικές μέρες αυτές μιας και είναι ακριβώς μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή και τη Νέα Σελήνη που σας επηρεάζει περισσότερο από τα άλλα δεκαήμερα. Μεγάλη κινητικότητα, νέα και συζητήσεις. Μπορεί να νιώσετε κουρασμένοι όμως οι ευκαιρίες είναι εκεί και σας περιμένουν. Επαγγελματικές αλλά και με ότι έχει να κάνει σχετικά με θέματα σπιτιού και οικογενείας. Βεβαίως, για να πετύχετε, μη ξεχνάτε ότι οφείλεται να αποφύγετε τάσεις επιπολαιότητας και τεμπελιάς. Τέλος, ο Άρης εισβάλει στο δικό σας δεκαήμερο στις 23/4 προκαλώντας αναστάτωση, κυρίως ψυχολογική, που όμως αν δε προσέξετε μπορεί να σωματοποιηθεί.

Ο Απρίλιος του 2018 για το α’ δεκαήμερο των Ιχθύων (γεννημένοι 19 – 29 Φεβρουαρίου)

Ο Άρης από τον προηγούμενο μήνα, σας ωθεί να «αγωνιστείτε» για τους στόχους σας και να εκφραστείτε παραγωγικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με συλλογικές δραστηριότητες μέχρι και τις 5/4. Μικροδιαφωνίες ενδέχεται να προκύψουν στους χώρους αυτούς λόγω ανυπομονησίας γύρω στις 2/4. Μέχρι τις 8/4, εκμεταλλευτείτε τη γλυκιά Αφροδίτη, η οποία διευκολύνει τις καθημερινές συναλλαγές, τις εμπορικές, δίνει ευκαιρίες να εκφραστείτε ζεστά και να λύσετε παρεξηγήσεις. Ευχάριστα μηνύματα και μικρές εκδρομές μπορεί να προκύψουν. Ο Ερμής ανάδρομος δημιουργεί μπερδέματα και σύγχυση στα οικονομικά σας, γι’ αυτό ας είστε διπλά προσεκτικοί στο τι αγοράζετε και τις συμφωνίες σας, γιατί είναι πολύ πιθανό το μετανιώσετε μετά. Το θετικό είναι ότι αυτό αλλάζει από τις 16/4! Οπότε μπορείτε να προχωρήσετε σχετικά θέματα. Με τον Κρόνο να αναδρομεί (μέχρι τον Σεπτέμβριο) στο τομέα που έχει να κάνει με φίλους, ομάδες ανθρώπων, μεγάλες εταιρείες, στόχους και στρατηγικές σας, σας δίνετε η ευκαιρία να δείτε πιο καθαρά και πρακτικά αυτά τα θέματα.

Ο Απρίλιος του 2018 για το β’ δεκαήμερο των Ιχθύων (γεννημένοι 1 – 10 Μαρτίου)

Αρχές του μήνα κάποια νέα που αφορούν οικονομικές υποθέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο. Ότι κι αν είναι ψάξτε το πολύ καλά και αποφασίστε μετά τις 16/4. Εξ’ άλλου έχουμε τονίσει το πόσο προσεκτικοί οφείλεται να είστε υπό την επιρροή του Ποσειδώνα και να ζητάτε συμβουλές από άτομα που έχουν αποδειχτεί άξιοι της εμπιστοσύνη σας, πόσο μάλλον τώρα που είναι ανάδρομος και ο Ερμής στον τομέα αυτόν! Ο Άρης αρχίζει από τις 5/4 να σας επηρεάζει και να τονίζει την ανάγκη σας για δράση και έκφραση μαζί με άλλους, από φίλους, μέχρι τα μέλη οποιασδήποτε ομάδας ανήκετε, ακόμη και στο διαδίκτυο.  Από τις 8/4 μέχρι και τις 16/4 είναι όμορφες μέρες με ρομαντική και επικοινωνιακή διάθεση ενώ ένας έρωτα εξπρές είναι πολύ πιθανόν για εσάς! Ο Δίας, έρχεται ξανά με την αναδρομή του στο δεκαήμερο σας, να σας θυμίσει να επεκταθείτε σαν προσωπικότητες σύμφωνα με μία καινούρια φιλοσοφία ζωής που ήδη έχετε αρχίσει να αφομοιώνετε.

Ο Απρίλιος του 2018 για το γ’ δεκαήμερο των Ιχθύων (γεννημένοι 11 – 20 Μαρτίου)

Ο Απρίλιος προσφέρει ένα πολύ όμορφο κλίμα σε εσάς ιδίως από τις 16/4 και μετά. Αρχικά, από τις 10/4 εστιάζετε στα οικονομικά και σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας αξία. Αποφύγετε να αρχίσετε να αγοράζετε πράγματα για να τονωθείτε μέχρι να γυρίσει ορθόδρομος ο Ερμής, ώστε να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας. Στις 16/4 αρχίζει η Αφροδίτη να «γλυκαίνει» τις καθημερινές σας συναλλαγές με τους γύρω σας, να προσφέρει άνεση και χιούμορ στην επικοινωνία και μπορείτε τυχόν παρεξηγήσεις να τις λύσετε. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα για τις πωλήσεις και τη διαφήμιση προϊόντων σας και γραπτών σας. Ο Δίας σας προτρέπει να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και με την όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα, δίνει νέους στόχους, δύναμη και υποστήριξη από τρίτους για να τους πετύχετε ολόκληρο το μήνα. Από τις 24/4 συμβάλει σε αυτό και ο Άρης, δίνοντας κουράγιο, αυτοπεποίθηση αλλά και σεξουαλικότητα!