Αρχική Χωρίς κατηγορία « Ο Τατούλης δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε τους “κοριούς στον κόρφο...

« Ο Τατούλης δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε τους “κοριούς στον κόρφο του και θέλει στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ;”», ανακοινώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ

Μια φυσιολογική και απαραίτητη συνεργασία μεταξύ της Κυβέρνησης και της αιρετής Περιφέρειας για την οργάνωση του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στην Πελοπόννησο, ο κ. Τατούλης προσπάθησε να την καρπωθεί για ιδιοτελείς σκοπούς.
Έτσι φρόντισε να ανακοινώσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ότι θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Καταλαβαίνουμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, μιας και αμφισβητείται από τους φυσικούς του πολιτικούς συμμάχους αλλά και επειδή είναι σε πανικό και δεν μπορεί ορθά και λογικά να αντιμετωπίσει ούτε τους «κοριούς στον κόρφο του».
Ο κ. Τατούλης εκφράζει ό,τι παλαιό και αρρωστημένο έρχεται από το ξεπερασμένο πολιτικό σύστημα και ούτε γι’ αστείο να μην ψάχνει να βρει επαφή με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για σημαντικές αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση με δημοκρατικές, συμμετοχικές, διαφανείς διαδικασίες προς το συμφέρον της ανάπτυξης και των πολιτών.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ
Καλαμάτα 2/4/ 2018

Προηγούμενο άρθροΜε ποια κριτήρια ψηφίζουν οι Πελοποννήσιοι τα θεσμικά πρόσωπα
Επόμενο άρθροΕπιθυμία των Πελοποννήσιων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται από τον λαό