Αρχική Χωρίς κατηγορία Κανε αυτά στο νοσοκομείο και γίνε βουλευτής!

Κανε αυτά στο νοσοκομείο και γίνε βουλευτής!

Απάντηση στο άρθρο της Γ. Μπάγκα από το Νίκο Καμπά

Αγαπητή μου φίλη Γιώτα Μπάγκα, όπως βλέπεις, κοινοποιώ εγώ ο ίδιος την ανάρτηση σου, μήπως και την ξαναμελετήσεις και καταλάβεις τα λάθη σου.
Το απόστημα, το βόλεμα, τη βρωμιά και τα άλλα πιπεράτα , που θυμίζουν εποχές όχι απλώς φτηνού άλλα φτηνιάρικου λαϊκισμού, θα ήταν καλύτερα να τις αναζητήσουμε κάτι χρόνια πίσω, όταν είχε να γίνει διορισμός στο ΕΣΥ από το 2011, όταν επί υπουργίας Αβραμόπουλου, βρέθηκε η εύκολη λύση των επικουρικών γιατρών και πάλι επι κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, έπεσε η τελευταία ταφόπλακα στο ΕΣΥ με το πέρασμα των αρμοδιοτήτων των ΚΥ και ΠΕΔΥ στην περιφέρεια, από τα Νοσοκομεία.
Λεπτομέρειες για όλα θα ειπωθούν στην συνέντευξη τύπου, που θα δώσουμε λίαν συντόμως.
Για τους 3 ψυχίατρους, που αναφέρεστε, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Νοσοκομείο, όπως σε όλη την Ελλάδα, εδόθησαν 1 εκατομμύριο ευρω από κοινοτικά κονδύλια για να ανοίξουμε την Ψυχιατρική. Τώρα αν εσείς έχετε κάποια άλλη ιδέα πως θα ανοίξει Ψυχιατρική χωρίς γιατρούς και λοιπό προσωπικό να μας την πείτε. Επίσης θα θέλω να μας πείτε που τους βρήκατε τους 60.000 καρκινοπαθείς. Θέλω να πιστεύω ότι γράφτηκε λάθος το τελευταίο μηδενικό. Αν νομίζετε ότι νοιάζεστε γι’ αυτούς, περισσότερο από εμάς, πολιτευτής είστε , μπορείτε να προσφύγετε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να εξασφαλίσετε τα απαραίτητα κονδύλια για να ανοίξετε Ειδικό Ογκολογικό Κέντρο, και όχι αντιμετώπιση ευκαιριακή-παρηγορητική.
Και έρχομαι στην Παιδιατρική κλινική. Θέλω να πιστεύω, ότι εμένα προσωπικά, σαν Γυναικολόγο το θέμα με καίει πολύ περισσότερο από τον καθένα, διότι καταλαβαίνεται ότι δεν είναι απλή υπόθεση εφημερία χωρίς παιδίατρο. Όπως γνωρίζεται πολύ καλά α)δεν αποδέχτηκε τον διορισμό της η Παιδίατρος σε βαθμό Διευθύντριας που με χίλια βάσανα τον ξέθαψε η παρούσα κυβέρνηση με καθημερινό αγώνα της κας Θελερίτη μετά από πάγωμα 5 ετίας, β) έχει προκηρυχτεί εδώ και 6 μήνες θέση επικουρικού παιδιάτρου, όπως επικουρικού Ορθοπεδικού, Ουρολόγου και Γυναικολόγου και μάλιστα για πρώτη φορα με ΔΙΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ, δηλαδή εκτός από τις μόνιμες θέσεις που αναφέρεστε, και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι.
Εγώ λοιπόν θα σας δώσω την μοναδική ευκαιρία να γίνεται από απλή πολιτευτής, μια δυναμική Βουλευτής ΝΔ: Ακούστε όλες τις συνεντεύξεις μου από τον καιρό που εκτελώ χρέη διοικητού και εφαρμόστε το τόσο απλό: ΑΜΕΣΗ Νομοθετική ρύθμιση να επαναφέρετε τα ΚΥ και το ΠΕΔΥ στην Αρμοδιότητα του Νοσοκομείο, δηλαδή να αποκαταστήσετε το ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ της ίδιας της τωρινής παράταξης που εκπροσωπείται, της ΝΔ. Έτσι θα εφημερεύσουν ΑΜΕΣΑ οι δυο επικουρικοί παιδίατροι του ΠΕΔΥ Κορίνθου και η εκλεκτή-αραχτή συνάδελφος, Διευθύντρια παρακαλώ ,Παιδίατρος του Κέντρου Υγείας στο Νοσοκομείο του νομού μας, για το οποίο τόσο πολύ κόπτεστε και θα λύσετε ως δια μαγείας το πρόβλημα της Παιδιατρικής κλινικής.
Όλα τα άλλα αγαπητή μου Γιώτα, είναι «Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».
ΥΓ. Εγώ δεν είμαι Σύριζα, μάλιστα την τελευταία φόρα ψήφισα ΝΔ. Ξέρω όπως να εκτιμώ τους ανθρώπους που παράγουν ανιδιοτελώς έργο ανεξάρτητα από την κομματική τους ταμπέλα.
Όπως βλέπω καταβάλετε τιτάνια προσπάθεια να ήταν και η τελευταία..
Σας Ευχαριστώ
Ν. Καμπάς.
Με σεβασμό ο ταπεινός κωπηλάτης του Νοσοκομείου Κορίνθου, επί 22 συναπτά έτη, που θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι κομμάτι Αποστήματος.