Αρχική Χωρίς κατηγορία Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου

Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων τη Μεγάλη Τετάρτη 2016 και μεταξύ των άλλων λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

  • Εγκρίθηκε η ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου του ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ, μετά την παραίτηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Μάριου Σταματάκη από δημοτικός σύμβουλος. Νέα Πρόεδρος ορίστηκε η μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνα ΛΥΤΡΑ και Αντιπρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Σταυρέλης.
  • Ομόφωνα εγκρίθηκε η παράταση της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανάπλασης παλαιού ελαιοτριβείου Αλαμάνου» μέχρι 5/8/2016. Ήδη οι εργασίες κατασκευής πλατείας και ανέγερσης δημοτικού αναψυκτηρίου είναι σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται η ολοκλήρωση μέσα στον Ιούλιο μήνα προκειμένου να παραδοθεί σε χρήση στους κατοίκους του χωριού.
  • Ομόφωνα εγκρίθηκε η σύσταση επιτροπής για την παραλαβή της προμήθειας νέου συνθετικού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Σοφικού «Γεώργιος Βάσσης», η οποία έχει δημοπρατηθεί και αναμένεται η διαδικασία  του διαγωνισμού.
  • Ομόφωνα εγκρίθηκε η προμήθεια εξοπλισμού διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων προϋπολογισμού 1.676.675 €  με αύξηση του αρχικού ποσού κατά 100.000 €  και με όριο πίστωσης για το τρέχον έτος 326.200 €, με ανάλογη τροποποίηση του δημοτικού προϋπολογισμού. Αναμένεται η κατάρτιση όρων δημοπράτησης από την Οικονομική Επιτροπή.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2016