Αρχική Χωρίς κατηγορία Η λεπτή γραμμή του… δίκιου κύριε Δημητρόπουλε! (video)

Η λεπτή γραμμή του… δίκιου κύριε Δημητρόπουλε! (video)

Το έχασε το όποιο δίκιο είχε ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Δημητρόπουλος στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου. Καταφέρθηκε εναντίον του Εκδότη της Εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ με τρόπο απαράδεκτο και ετούτο είναι αίσθηση όλων όσων είτε βρίσκονταν στο χώρο, είτε παρακολούθησαν το συμβάν στους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Ο Πρόεδρος Χρήστος Χασικίδης είχε ήδη ενημερώσει τον Εκδότη πως δεν μπορεί να καθίσει σε έδρανο του Δημοτικού Συμβουλίου , τα υπόλοιπα λοιπόν κύριοι σύμβουλοι ήταν περιττά.

Η αντίδρασή σας αν μη τι άλλο απέδειξε πως η φράση του κ.Κάππου «Ενοχλώ των κ.Νανόπουλο;» είχε όχι απλά δόση αληθείας αλλά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα στο 100%.

Στο όργανο υπάρχει Πρόεδρος, για τα όσα σας ενοχλούν ή αντιβαίνουν στον κανονισμό λειτουργίας απευθύνεστε σε αυτόν… Ούτε ο τρόπος , ούτε το ύφος, ούτε η ένταση, ούτε οι εκφράσεις που επιλέξατε σας τιμούν…

Η λεπτή γραμμή του δίκιου λοιπόν, ξεπεράστηκε το απόγευμα της Τρίτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου.

 

ΥΓ: Η επίσημη θέση της “ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ” πια είναι; Δελτίο τύπου δεν έχει; Μόνο “δεν ντρέπεται” ήθελε να πει ο επικεφαλής Βασίλης Νανόπουλος;