Αρχική Χωρίς κατηγορία Στηρίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέλου Βόχας

Στηρίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέλου Βόχας

Σε καιρούς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, η μόνη λύση για να μπορέσουμε να βγούμε από το αδιέξοδο στο οποίο έχουμε οδηγηθεί είναι να αλλάξουμε ο ένας τον άλλον προς το καλύτερο και να προβάλουμε μια νέα δυναμική συνεργασίας και αλληλοσεβασμού, με την αλληλεγγύη να αποτελεί προϋπόθεση επιβίωσης.
Πρέπει να κατανοήσουμε ότι το θέμα της κοινωνικής ευθύνης είναι υπόθεση όλων μας και όλοι ΜΑΖΙ ας το κάνουμε πράξη μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας. Ας στηρίξουμε την κοινωνία της οποίας μέλη είμαστε και όχι απαραίτητα με χρήματα, καθώς στην περίπτωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου πιο χρήσιμα είναι τα προϊόντα, δηλαδή τα είδη πρώτης ανάγκης.
Κάθε Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζει την επιβίωση του στην παροχή προϊόντων στους κοινωνικά ευπαθείς δικαιούχους του σε ικανοποιητική ποσότητα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες τους. Συνεπώς, κάθε Κοινωνικό Παντοπωλείο χρειάζεται κυρίως τη στήριξη των επιχειρήσεων/εταιρειών, τοπικών και μη, (Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη) καθώς αυτές καθίστανται ως οι πλέον κατάλληλοι προμηθευτές, αλλά φυσικά η στήριξη όλων των πολιτών είναι αυτή που θα το κάνει άκρως πετυχημένο και ξεχωριστό.
Χωρίς τη δική σας βοήθεια και συνεχή προμήθεια τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα μένουν άδεια.
Μην αφήσουμε να συμβεί κάτι τέτοιο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, μην αφήσουμε κανένα δίπλα μας να στερείτε τα απαραίτητα, ας καταπολεμήσουμε ΜΑΖΙ τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, ας αποκτήσουμε όλοι κοινωνική ευθύνη, ας αγκαλιάσουμε όλοι ΜΑΖΙ αυτό το έργο αγάπης, ας γίνουμε εθελοντές τώρα!!!