Αρχική Χωρίς κατηγορία ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 17 Αυγούστου του 2015, η εκδήλωση για τη χορηγία των υποτροφιών σε 21 φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το «Ίδρυμα Βραβείων & Υποτροφιών Νικολάου Θεοδώρου».
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων, όπου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ως Πρόεδρος του παραπάνω Ιδρύματος καθώς και το μέλος και καθηγητής του πενταμελούς Συμβουλίου του Ιδρύματος, Βασίλης Καρδάρας.
Ο Βασίλης Καρδάρας τόνισε ότι οι επιλεγέντες σπουδαστές για να λάβουν το βοήθημα των 1350 € έκαστος, γίνεται, με γνώμονα εκπαιδευτικά και κοινωνικά κριτήρια τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπει το καταστατικό του Ιδρύματος.
Ευχήθηκε στα παιδιά καλή επιτυχία και καλή συνέχιση των σπουδών τους πετυχαίνοντας όλους τους στόχους τους οποίους έχουν θέσει.
Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός ευχαρίστησε τους σπουδαστές, τους γονείς αλλά και τα ΜΜΕ για τη προβολή που αφιερώνουν στο παραπάνω θέμα.
Επίσης ευχαρίστησε το ίδρυμα καθώς και τους εκπροσώπους του Ιδρύματος οι οποίοι έκαναν όλες τις ενέργειες, τις διαδικασίες, την αξιολόγηση για να δοθούν οι σημερινές υποτροφίες
Είπε, ότι τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει εξάλλου αρκετοί δωρητές οι οποίοι έχουν αφήσει μεγάλα περιουσιακά στοιχεία στο δήμο και η προσπάθεια όλων των δημοτικών Αρχών είναι αυτή η προσπάθεια να αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Υπογράμμισε ότι τα παιδιά με αφετηρία τη βράβευσή τους θα πρέπει να δείξουν σαν φοιτητές ακόμη μεγαλύτερο ζήλο για τις σπουδές τους, να έχουν συνεχή πρόοδο γιατί η κοινωνία γίνεται καθημερινά όλο και πιο ανταγωνιστική.
Σε κάθε περίπτωση αξίζουν τα συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στους γονείς που στέκονται δίπλα σε αυτή τη προσπάθεια τους.

Προηγούμενο άρθροΔιαγραφές οφειλών έως 20.000 ευρώ
Επόμενο άρθροΣτη φημισμένη έκθεση της Τεγέας ( video)