Αρχική Χωρίς κατηγορία Βρέθηκε ακρωτηριασμένο πτώμα που πιθανόν ανήκει σε αγνοούμενη του Norman Atlantic

Βρέθηκε ακρωτηριασμένο πτώμα που πιθανόν ανήκει σε αγνοούμενη του Norman Atlantic

Σε αγνοούμενη της ναυτικής τραγωδίας του Norman Atlantic, σύμφωνα με τις ενδείξεις του ιατροδικαστή, ανήκει πιθανότατα το ακρωτηριασμένο πτώμα γυναίκας, που βρέθηκε πριν από πέντε ημέρες σε νοτιοδυτική παραλία της Κέρκυρας, στη θέση Γαρδένο Βιταλάδων.

Από το σώμα έλειπαν τα κάτω άκρα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα από τη νεκροψία-νεκροτομή, που διενήργησε στο πτώμα ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης, αιτία θανάτου της άγνωστης γυναίκας ήταν ο πνιγμός και τα άκρα αποσπάσθηκαν μάλλον από σκυλόψαρα.

Ο κ. Αϊβατίδης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η εικόνα του πτώματος συνάδει χρονικά με το Norman Atlantic και ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποια αγνοούμενη από το ναυάγιο.

Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ότι πρόκειται για γυναίκα μετρίου αναστήματος, από 40 έως 50 χρόνων. Όπως σημείωσε ο κ. Αϊβατίδης, δείγμα οστού θα αποκαλύψει το DNA, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση της άτυχης γυναίκας.

Ο φάκελος της υπόθεσης θα παραδοθεί στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας, απ΄όπου θα αποσταλεί στις ιταλικές Αρχές, που διεξάγουν την έρευνα για το ναυάγιο.

iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Κορίνθου «κέρδισε το στοίχημα :ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΙΞΗ….
Επόμενο άρθροΔημοσκόπηση GPO: Στο 79,2% οι θετικές γνώμες για τις προγραμματικές δηλώσεις