Αρχική Χωρίς κατηγορία Ο Δήμος Κορίνθου «κέρδισε το στοίχημα :ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΙΞΗ….

Ο Δήμος Κορίνθου «κέρδισε το στοίχημα :ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΙΞΗ….

Δημήτρης Μπάκουλης: Χρέος μας είναι να είμαστε αποτελεσματικοί για τους δημότες μας και αυτό πράξαμε!

Το χιόνι τα τους αποκλείει είδαν οι κάτοικοι σε 5 δημοτικά διαμερίσματα του Καλλικρατικού Δήμου Κορινθίων την Τρίτη. Το νέο κύμα κακοκαιρίας «χτύπησε» το Αγγελόκαστρο, το Στεφάνι, το Σοφικό, τον Αι Γιάννη και το Αγιονόρι εγκλωβίζοντας τους κατοίκους τους.
Ο εγκλωβισμός όμως αυτός δεν διήρκησε παρά μόνον όσο χρειάστηκαν τα μηχανήματα και το προσωπικό του Δήμου Κορινθίων για ν απομακρύνουν το χιόνι από την κεντρική οδική αρτηρία αλλά και το εσωτερικό των χωριών, ανταποκρινόμενος στο αίτημα των κατοίκων οι οποίοι στο προηγούμενο κύμα κακοκαιρίας είχαν παραπονεθεί για την μη διάνοιξη των μικρών δρόμων εντός των χωριών τους.

Δημήτρης Μπάκουλης – Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας
mpakoylis

«Η παρέμβαση του Δήμου ήταν άμεση και αποτελεσματική, πλέον είχαμε και την εμπειρία από το προηγούμενο κύμα κακοκαιρίας. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΧΩΡΙΑ! Γιατί είχαμε αποκλεισμένα χωριά. Αγγελόκαστρο, Αγιονόρι, Αγγελόκαστρο, Σοφικό, Στεφάνι, και Άγιος Ιωάννης είχαν πρόβλημα , η παρέμβαση μας όμως ήταν τέτοια που δεν δόθηκε κανένα δικαίωμα στον οποιονδήποτε να πει το οτιδήποτε. Ανοίξαμε και τους δρόμους μέσα στα χωριά αλλά και τις στάνες!»
Μηχανήματα και προσωπικό, πέραν ωραρίου, εργάστηκαν από την 1η στιγμή για την ομαλότητα σε όλο το εύρος του Δήμου Κορινθίων , επι τόπου βρέθηκε τόσο ο Αρμόδιος αντιδήμαρχος όσο και ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός. «Τα φαινόμενα ήταν έντονα, όλα τα μηχανήματα και οι εργαζόμενοι του δήμου ήταν επι ποδός. Και εγώ και ο Δήμαρχος ήμασταν στα σημεία του προβλήματος» σημειώνει οκ. Μπάκουλης.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας , πικραμένος από την προηγούμενη κριτική που είχε υποστεί στο 1ο κύμα κακοκαιρίας αλλά και ένα άδικο ρεπορτάζ που δυστυχής προβλήθηκε και σε πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης ζητά σήμερα απ όλους ενότητα αφού ο στόχος όλων είναι η αποτελεσματική δράση υπέρ των πολιτών. : «Ο δήμος είναι πάντα κοντά στους δημότες, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ! Αν δεν ήμασταν χρήσιμοι και αποτελεσματικοί θα ήμασταν σπίτι μας. Όλοι όμως μαζί, όλο το ΔΣ ,όλοι πρέπει να βοηθούν και όχι να πολεμάνε .Ακόμα κι αν λάθη γίνονται να μας συμβουλεύουν και όχι να μας πολεμούν» καταλήγει ο Αντιδήμαρχος στέλνοντας ένα μήνυμα με πολύ συγκεκριμένους αποδέκτες.