Αρχική Ν. Κορινθίας Νόμιμη η απόφαση του Λιμενικού Ταμείου Κιάτου για τις θέσεις ελλιμενισμού

Νόμιμη η απόφαση του Λιμενικού Ταμείου Κιάτου για τις θέσεις ελλιμενισμού

– Δικαίωση από την δευτεροβάθμια επιτροπή στην Τρίπολη

Με την υπ΄ αριθμόν 8/2014 απόφασή της η δευτεροβάθμια επιτροπή ενστάσεων και προσφυγών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Τρίπολη δικαίωσε το Λιμενικό Ταμείο στο Κιάτο για την απόφαση που είχε λάβει αναφορικά με τις θέσεις ελλιμενισμού στο αλιευτικό καταφύγιο Κιάτου.

Αρχικά η απόφαση είχε ακυρωθεί ως «μη νόμιμη» από την Κόρινθο, αλλά το Λιμενικό Ταμείο προσέφυγε στη δευτεροβάθμια επιτροπή όπου και δικαιώθηκε για την απόφασή του, καθώς, όπως αναφέρεται και στο σκεπτικό της απόφασης, ο έλεγχος νομιμότητας που έγινε από το Τμήμα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Κόρινθο βασίστηκε σε λάθος νομοθεσία !!! Σημειωτέον ότι η δευτεροβάθμια επιτροπή στην Τρίπολη απαρτίζεται από νομικούς και όχι από απλούς διοικητικούς υπαλλήλους όπως η υπηρεσία στην Κόρινθο.

Αναμφίβολα πρόκειται για σημαντική δικαίωση για το Λιμενικό Ταμείο Κιάτου, καθώς με την παραπάνω απόφαση μπαίνει επιτέλους μια σειρά στον ελλιμενισμό των σκαφών στο αλιευτικό καταφύγιο Κιάτου, με ισότητα και δικαιοσύνη για όλους και όχι με «γνωριμίες» και ύποπτες συναλλαγές.

Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι έρχονται και άλλες τέτοιες αποφάσεις που δικαιώνουν το Λιμενικό Ταμείο για τη νομιμότητα των αποφάσεών του.

Προηγούμενο άρθροΗ 1η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου (video)
Επόμενο άρθροΜήνυμα του Αν. Υπουργού ΠΕΚΑ Νίκου Ταγαρά για τη νέα σχολική χρονιά