Αρχική Ν. Αργολίδος Αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

Αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε την (31.7.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αργολίδας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια ογδόντα επτά (287) άτομα, εκ των οποίων διακόσια δέκα (210) ήταν ημεδαποί και εβδομήντα επτά (77) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια πενήντα τρία (253) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι πέντε (25) άτομα, από τα οποία δώδεκα (12) ήταν ημεδαποί και δεκατρία (13) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα.

Πιο αναλυτικά:

Ένας (1) ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -104.337,24- ευρώ.
Ένας (1) αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Ένας (1) αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
Εξιχνιάστηκαν, δύο (2) υποθέσεις κλοπών σε τροχόσπιτα, στην Κάντια Αργολίδας, ενώ για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία, από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου σε βάρος ενός (1) ανήλικου ημεδαπού ΡΟΜΑ, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν πενήντα επτά (157) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δέκα (10) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και τέσσερις (4) παραβάσεις για κατάληψη αιγιαλού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Προηγούμενο άρθροΌχι στην αξιοποίηση της παραλίας Κοκκώσι του Δήμου Κορινθίων από το ΤΑΙΠΕΔ
Επόμενο άρθροΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.