Αρχική Ν. Κορινθίας Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Σύλλογου εκπαιδευτικών Π.Ε. Κορινθίας για την αξιολόγηση αύριο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Σύλλογου εκπαιδευτικών Π.Ε. Κορινθίας για την αξιολόγηση αύριο

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. Κορινθίας καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την ακύρωση της δεύτερης μέρας των σεμιναρίων των Διευθυντών για την αξιολόγηση , την Τετάρτη 11 Ιουνίου στο 1ο δημοτικό σχολείο Κορίνθου και την Πέμπτη 12 Ιουνίου στο δημοτικό σχολείο Αλμυρής. Έχει προκηρυχτεί στάση εργασίας για τους εκπαιδευτικούς και 24ωρη για τους Διευθυντές
Συνάδελφοι, η δεύτερη μέρα των σεμιναρίων θα πρέπει να μας βρει ενωμένους!
Ο Σύλλογος καλεί τους Διευθυντές να απεργήσουν συνειδητά και να μη συμμετέχουν στα σεμινάρια της ντροπής , ενώ δηλώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα τους εμποδίσουμε … ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του επιλέγοντας με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει.
Η μέχρι τώρα στάση των περισσότερων Διευθυντών, τους τιμά, και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουν να τοποθετούν τον εαυτό τους στο πλευρό των συναδέλφων και όχι απέναντί τους. Συνάδελφοι, καθοριστικός και αναγκαίος παράγοντας είναι η μαζική συμμετοχή σας στις συγκεντρώσεις. Υπάρχει σοβαρή αναντιστοιχία απ’ τη μέχρι τώρα συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις σε σχέση με τη σοβαρότητα του θέματος κι αυτό είναι αρνητικό, επικίνδυνο και ίσως καθορίσει οριστικά την εξέλιξη των πραγμάτων. Συνάδελφοι, Δάσκαλοι και Διευθυντές, η μη συμμετοχή σε αυτό τον αγώνα είναι εκούσια συνενοχή στην ιστορική τραγωδία, που θα ισοπεδώσει το Δημόσιο Σχολείο και θα αφήσει αμόρφωτες ολόκληρες γενιές παιδιών, που θα νομιμοποιήσει τις απολύσεις, θα μεταφέρει την ευθύνη της διάλυσης του Δημόσιου Σχολείου στους Εκπαιδευτικούς, τα ίδια τα θύματα, διαλύοντας κάθε εργασιακό τους δικαίωμα .