Αρχική Ν. Κορινθίας Στους διεθνείς δρόμους των εξαγωγών συνεχίζει η ECORAP A.E.

Στους διεθνείς δρόμους των εξαγωγών συνεχίζει η ECORAP A.E.

Τη δύσκολη πορεία του διεθνούς εμπορίου και των εξαγωγών συνεχίζει η ECORAP Α.Ε., μέσα σε ένα περιβάλλον επιχειρηματικό που κάθε άλλο από εύκολο μπορεί να θεωρηθεί σήμερα στη χώρα μας.
Η μακρινή Κίνα είναι αποδέκτης φορτίου διάφανου πλαστικού φιλμ που φορτώθηκε σήμερα, 15/5/2014, από το ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ σαν συνέχιση της προσπάθειας συνεργασίας της Κορινθιακής Επιχείρησης με ισπανό αντιπρόσωπο, ισπανικής αυτή τη φορά εταιρείας, διαμέσου της Κινέζικης COSCO, θα καταλήξουν στην Κίνα για ανακύκλωση υλικά, που για κάποιους είναι σκουπίδια, είναι άχρηστες συσκευασίες που είτε πετάγονται σε ανεξέλεγκτους Χ.Α.Δ.Α., σε ρέματα ή ακόμα και σε δρόμους, σε ποτάμια ή πίσω από την αυλή μας.
Είναι ώρα να δώσουμε όλοι μαζί τη χαρά και την ικανοποίηση στους εργάτες της ανακύκλωσης, να νιώσουν την υπερδύναμη που έχουν, να δίνουν ζωή σε ό,τι οι άλλοι δεν δίνουν αξία.

Προηγούμενο άρθροΗ Πελοπόννησος και το αεροδρόμιο της Καλαμάτας θα είναι και το 2014 πρωταγωνιστές της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας μας
Επόμενο άρθροΔεν απάντησε ο υπουργός Α. Τσαυτάρης για το ΟΣΔΕ – Επιβράβευση της πολιτικής του από τους αγρότες συμπέρανε από τις κάλπες!