Αρχική Ν. Αργολίδος Ο Τάκης Γατσόπουλος στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ενότητας...

Ο Τάκης Γατσόπουλος στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας

Σήμερα 15/5/2014 ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Τάκης Γατσόπουλος με αντιπροσωπεία του Συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» επισκέφτηκε τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, συζήτησε με τους υπαλλήλους τα προβλήματα των Υπηρεσιών και ενημέρωσε για τις θέσεις του συνδυασμού μας.
Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκαν σοβαρές ελλείψεις στη στελέχωση των Υπηρεσιών, κυρίως των κεντρικών, παράλληλα καθήκοντα και ανισοκατανομή στο προσωπικό των περιφερειακών ενοτήτων, που αποτελούν τροχοπέδη στην αποτελεσματική λειτουργία των Υπηρεσιών.
Η εσπευσμένη προεκλογική στελέχωση με εργαζομένους πεντάμηνης διάρκειας δεν λύνει το πρόβλημα της ανεργίας των νέων ούτε εξασφαλίζει, λόγω ασυνέχειας, την αποτελεσματική λειτουργία των Υπηρεσιών.
Η απαξίωση των Υπηρεσιών από τη σημερινή περιφερειακή διοίκηση ανοίγει τον δρόμο και προετοιμάζει την εισβολή του ιδιωτικού τομέα με όρους νεοφιλελευθερισμού σε δράσεις που μόνο μια καλά οργανωμένη και αποτελεσματική Δημόσια Διοίκηση μπορεί να διασφαλίσει τα συμφέροντα της κοινωνίας και των πολιτών.

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη 30χρονος ημεδαπός στην Πάτρα, που έβαζε φωτιές σε κάδους απορριμμάτων
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη ένα (1) άτομο για εκβίαση στην Κορινθία