Αρχική Χωρίς κατηγορία «ΚΑΗΚΕ» ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ – ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΝΕΑ –

«ΚΑΗΚΕ» ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ – ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΝΕΑ –

Αξέχαστο θα μείνει το βράδυ της Τετάρτης, 14 Μαΐου , στον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό η εντυπωσιακή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι συμπολίτες μας τόσο στον Άγιο Βασίλειο όσο και στο Χιλιομόδι.
Είναι πλέον ολοφάνερο, ότι φτάνοντας στην τελική ευθεία για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, οι συνδημότες μας αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του σημερινού Δημάρχου, έναν πολιτικό συνεπή, επίμονο και ακούραστο που ενδιαφέρεται για το κοινό όφελος μακριά από συμφέροντα και πολιτικές αγκυλώσεις.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι, όταν συγκεκριμένοι υποψήφιο Δήμαρχοι παραπλανούν τους συμπολίτες

μας υποσχόμενοι εικονικές θέσεις εργασίας, η Δημοτική Αρχή με υπεύθυνο τρόπο προγραμματίζει και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την προσέλκυση επενδύσεων από τους ιδιώτες.
Γι’ αυτό τον λόγο, είπε, θεσμοθετήθηκε η βιομηχανική ζώνη της Κορίνθου καθώς και αυτή που προγραμματίζεται στη Τενέα, προκειμένου να βοηθήσουν τους υποψηφίους επενδυτές να οργανώσουν και να επενδύσουν σωστά στις

περιοχές αυτές για το καλό όλων. Επίσης με τρίτο άξονα το λιμάνι της Κορίνθου, όπου προβλέπεται η δημιουργία μαρίνας 350 θέσεων για σκάφη αναψυχής, η Δημοτική Αρχή στηρίζει την αναπτυξιακή της πορεία και προοπτική.
Συμπληρωματικά, με μικρά και μεγάλα έργα τα οποία χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, το Πράσινο Ταμείο και τους Εθνικούς Πόρους, η Δημοτική Αρχή υλοποίησε σημαντικά έργα όπως

είναι η διαδικτύωση και η υδροδότηση όλων των Κοινοτήτων του Δήμου μας με πόσιμο ποιοτικό νερό Στυμφαλίας καθώς και ένα μεγάλο μέρος των δικτύων αποχέτευσης, τα οποία όλα μαζί, θέτουν τις βάσεις για ουσιαστική ανάπτυξη όλου του Δήμου μας.
Υπογράμμισε ο Δήμαρχος, ότι όλες οι δημοπρατήσεις υλοποιούνται μόνο όταν έχουν δεσμευθεί και «κλειδωθεί» τα απαραίτητα

κεφάλαια στον προϋπολογισμό.
Επεσήμανε ο Αλέξανδρος Πνευματικός, ότι αποτελεί εξαίρεση στον Ελλαδικό χώρο η πολιτική του Δήμου να χρηματοδοτεί πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, επειδή με την χρηστή διαχείριση και τη μείωση του λειτουργικού κόστους του Δήμου, εξοικονομεί τα απαραίτητα κονδύλια για να εφαρμόζει κοινωνική πολιτική, ιδιαιτέρα σήμερα που οι συνθήκες της καθημερινότητας για τους

συμπολίτες μας είναι πολύ δύσκολές.
Τελειώνοντας τόνισε ότι ορισμένοι υποψήφιοι δήμαρχοι αντί να μας κρίνουν για τα λίγα έργα που δεν είχαμε το χρόνο να πραγματοποιήσουμε, μας κατακρίνουν για κάποια από τα πολλά και σημαντικά έργα που υλοποιήσαμε. Αυτό καταδεικνύει επιπολαιότητα, πολιτικό αποπροσανατολισμό και έλλειψη σοβαρού αντιπολιτευτικού λόγου.
Αντιθέτως, τόνισε, ότι θα πρέπει μετά τις εκλογές να αντιμετωπίσουμε με την δέουσα προσοχή τα προβλήματα και να δούμε με σεβασμό τις προκλήσεις. Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε, όπως τα καταφέραμε κατά το παρελθόν μέσα από την κοινή προσπάθεια τόσο των μελών της συμπολίτευσης όσο και εκείνων της αντιπολίτευσης.

«Ας κάνουμε λοιπόν όλοι μαζί, το αύριο, με μια ελπιδοφόρα εικόνα του σήμερα να μοιάζει»