Αρχική Χωρίς κατηγορία Για να σου φρεσκάρουμε τη μνήμη… (video)

Για να σου φρεσκάρουμε τη μνήμη… (video)

Γερνάει και ξεχνάει και ο Λάκης εκτός από την Ντίνα… Ο άνθρωπος που έχει χαρακτηριστεί «αδέκαστος» και ένεκα της δημοσιογραφικής του δεοντολογίας έχει στις πλάτες του σωρεία μηνύσεων για συκοφαντική δυσφήμηση, επιτίθεται στο super με τον αθλιότερο τρόπο επιχειρώντας να περιπλέξει γεγονότα και να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Το super φιλοξένησε στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων της 10ης Φεβρουαρίου ρεπορτάζ από την σύσκεψη στο Δημοτικό Λιμενικό ταμείο αλλά και την ενημέρωση στο Επιμελητήριο Κορινθίας για το θέμα των κρουαζιεόπλοιων, ρεπορτάζ το οποίο εμπεριείχε δηλώσεις των κυρίων Αντώνη Παππά, Βασίλη Νανόπουλο, Οδυσσέα Ζωγραφάκη και Αντώνη Καλούδη.
Ζυγίζοντας μάλιστα την σοβαρότητά του θέματος το παρουσίασε ως πρώτη είδηση με διάρκεια 6 σχεδόν λεπτών.
Το βίντεο προς… υπενθύμιση εκείνων που τεχνιέντως επιχειρούν να βάλλουν το super ,επισυνάπτεται!

Στο ίδιο δελτίο φιλοξενήθηκε για το ίδιο θέμα τόσο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Βασίλης Νανόπουλος όσο και ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός. Για 1 και πλέον ώρα και οι δυο παριστάμενοι είχαν την δυνατότητα να καταθέσουν τις απόψεις τους και α εκθειάσουν τις δικές τους ενέργειες.

Για ποια συνέντευξη διερωτάται ο κύριος Λάκης στις 31 ΜΑΡΤΊΟΥ ΤΟΥ 2014;
Ουδέποτε υπήρξε συνέντευξη του κυρίου Ζωγραφάκη στο καφέ Dolce amare της Κορίνθου από τον τηλεοπτικό σταθμό super;

Μπερδέψατε τις ημερομηνίες κύριε Γιανιδάκη;

Γιατί ο κύριος Ζωγραφάκης ήρθε στην Κόρινθο στις 10 Φεβρουαρίου και όχι στις 31 Μαρτίου!
Και οι δηλώσεις του στις 10 Φεβρουαρίου έλαβαν περίοπτη θέση στο δελτίο ειδήσεων του super!
Ο τρόπος που γράφετε δεν αφήνει ξεκάθαρα να καταλάβει ο αναγνώστης πως μιλούμε για 2 ημερομηνίες.
Ωστόσο το αρχείο το οποίο είναι αναρτημένο και στο διαδίκτυο σας διαψεύδει. Οι δηλώσεις έγιναν στις 10 Φεβρουαρίου και όχι στις 31 Μαρτίου.
Στις 31 Μαρτίου ο κ. Ζωγραφάκης δεν ήταν στην Κόρινθο και ως εκ τούτου καμία συνέντευξη δεν έδωσε στο super από το καφέ που επικαλείστε!

Το super σας απαντά με στοιχεία και αρχεία… Εσείς έχετε κάτι άλλο εκτός από… τις αιτιάσεις σας και τους πηχιαίους τίτλους περι αποκλειστικού;

Οφείλετε να είστε περισσότερο προσεκτικός στις αναρτήσεις σας διότι οι μέρες είναι εκλογικές και.. πονηρές!

Κινδυνεύετε να λάβετε χαρακτηρισμούς σαν κι αυτούς που αβασάνιστα προσδίδετε σ ένα τηλεοπτικό σταθμό με μακρά παρουσία στα ενημερωτικά πράγματα της Πελοποννήσου και στον οποίον κατά το παρελθόν έχετε στεγαστεί και εσείς ως συνεργάτης!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος λένε αγαπητέ και μάλλον θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψιν σας!

ΥΓ: Οφείλετε να έχετε στοιχεία αγαπητέ για όσα λέτε και γράφετε… ειδάλλως είστε , όπως και ο φίλος σας ο Πέτρος Τατούλης λέει , ένας απλός ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ που θέλει απλά να επιτελέσει «καλή εργασία»
ΥΓ 2: το σύστημα Πνευματικού το οποίο λέτε σας ενοχλεί, το σύστημα Τατούλη για το οποίο βοά όλη η Πελοπόννησος λέξη δεν ακούμε! Σας απασχολεί ο αδερφός του Δημάρχου σε αναρτήσεις σας αλλά όχι ο αδερφός του Περιφερειάρχη…. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ αδέκαστε!)

Το βίντεο με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του super stiw 10 /2/14 όπου φιλοξενήθηκε το ρεπορτάζ για την σύσκεψη στο λιμενικό ταμείο και φυσικά οιδ ηλώσεις Ζωγραφάκη.