Αρχική Ν. Αρκαδίας Σμυρνιώτης – Μπουντρούκας επιβεβαίωσαν την αγαστή συνεργασία τους στη σημερινή τους συνάντηση

Σμυρνιώτης – Μπουντρούκας επιβεβαίωσαν την αγαστή συνεργασία τους στη σημερινή τους συνάντηση

Η συνάντηση του Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και των υποψηφίων του συνδυασμού « Νέα Τρίπολη» με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Γιάννη Μπουντρούκα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, ενώ και από τις δύο πλευρές κοινή ήταν η πεποίθηση ότι θα πρέπει να είναι συνεχής η συνεργασία των δυο θεσμών για το καλό του Δήμου και του επιχειρηματικού κόσμου του τόπου μας.
Από την πλευρά του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιάννη Μπουντρούκα εκφράστηκαν ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τα έργα και τις δράσεις που υλοποιήθηκαν από την Δημοτική Αρχή ενώ διατυπώθηκαν θέσεις και προτάσεις οι οποίες είναι απόλυτα εναρμονισμένες στο πρόγραμμα του συνδυασμού « Νέα Τρίπολη» και αποτελούν πυξίδα δράσεων.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης άκουσε με προσοχή τα ζητήματα , έδωσε άμεσα απαντήσεις στα θέματα που τέθηκαν και παρουσίασε τις νέες προτάσεις του συνδυασμού « Νέα Τρίπολη» Ταυτόχρονα, δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες των φορέων, που στοχεύουν στην ενίσχυση και ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και κατά συνέπεια στην αύξηση θέσεων εργασίας και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου.