Αρχική Χωρίς κατηγορία Σε συνεχή επαφή βρίσκεται ο Γιάννης Σμυρνιώτης με όλα τα χωριά, όπου...

Σε συνεχή επαφή βρίσκεται ο Γιάννης Σμυρνιώτης με όλα τα χωριά, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο

Το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαΐου ο Γιάννης Σμυρνιώτης με υποψηφίους του συνδυασμού « Νέα Τρίπολη» επισκέφθηκε τη Δημοτική Ενότητα Κορυθίου και συγκεκριμένα τα χωριά Ελαιοχώρι , Παρθένι , Αγιωργίτικα , Στενό , Νεοχώρι και Ζευγολατιό.
Σε όλα τα χωριά ο Γιάννης Σμυρνιώτης έτυχε θερμής υποδοχής γεγονός που αποδεικνύει πως έχει τον πρώτο λόγο για τις εκλογές.
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης ευχαρίστησε από καρδιάς τους παρευρισκομένους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του και υποσχέθηκε ότι θα εξακολουθήσει να αφουγκράζεται τις ανάγκες τους και να υλοποιεί τα αιτήματα τους .
Άλλωστε ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του Γιάννη Σμυρνιώτη , τον οποίο και υλοποίησε ήταν η καλύτερη δυνατή ανάπτυξη των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Τρίπολης με βάση τις ανάγκες τους και τους πόρους τους.
Τούτο το επιβεβαιώνουν οι ευχαριστίες των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Κορυθίου προς τον Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη για τα έργα που πραγματοποίησε στην περιοχή , με κυριότερα την αντικατάσταση του κεντρικού δικτύου ύδρευσης από αμίαντο προς Στενό – Αγιωργίτικα – Παρθένι – Ελαιοχώρι , και τον καθαρισμό στις καταβόθρες και στα ποτάμια που είχαν χρόνια να καθαριστούν. Με τον τρόπο αυτό δεν πλημμυρίζει ο κάμπος και δεν καταστρέφεται η παραγωγή των αγροτών.
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης με το ΕΡΓΟ του και την υλοποίηση χρόνιων αιτημάτων των κατοίκων των χωριών δείχνει έμπρακτα ότι σέβεται τις ανάγκες των κατοίκων.