Αρχική Χωρίς κατηγορία Ο Κώστας Τζιούμης βρέθηκε στο χωριό της Βλαχέρνας. Επίσκεψη έκανε και στην...

Ο Κώστας Τζιούμης βρέθηκε στο χωριό της Βλαχέρνας. Επίσκεψη έκανε και στην αστυνομική διεύθυνση Αρκαδίας

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε χωριά του Δήμου σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη Αύριο” Κώστας Τζιούμης, βρέθηκε στη Βλαχέρνα.
Εκεί ήρθε σε επαφή με τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι κατά κύριο λόγο ασχολούνται με τη γεωργία και την κτηνοτροφία και μίλησε μαζί τους, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της συζήτησης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο ο κλάδος τους όσο και η περιοχή γενικότερα.
Οι κάτοικοι του χωριού εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την παρούσα δημοτική αρχή, υποστηρίζοντας ότι νιώθουν εγκαταλελειμμένοι, αφού στην περιοχή δεν έγιναν έργα την τετραετία που πέρασε.
Τόσο οι κτηνοτρόφοι, όσο και οι γεωργοί τόνισαν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα παραγόμενα προϊόντα τους, τη διάθεση αυτών και με τις συνθήκες εργασίας τους, αφού το πρόβλημα της ύδρευσης στην περιοχή είναι υπαρκτό.
Μεταξύ άλλων θίχτηκε και το θέμα της περικοπής των συντάξεων αλλά και το πρόβλημα της αδυναμίας ασφάλισης τους.
Επιπλέον μίλησαν για θέματα οδοποιίας και συγκεκριμένα για την απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος, που σε κάποια σημεία μάλιστα υπάρχει χωματόδρομος.
“Θέλουμε έργα με όραμα, χωρίς ρουσφέτια” είπαν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι της Βλαχέρνας, μια απ’ τις φράσεις που “πήρε” φεύγοντας ο Κώστας Τζιούμης…

Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση και σε καταστήματα της Τρίπολης πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη Αύριο”, Κώστας Τζιούμης, σήμερα το πρωί.
Στην Αστυνομική διεύθυνση συναντήθηκε με τον πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων Αρκαδίας, Τάκη Καγκαράκη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα και τις ανάγκες που έχει το τμήμα.
Εξέφρασε την επιθυμία για κοινό αγώνα και συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Αστυνομικής διεύθυνσης, κάτι που πολλές φορές δε γίνεται, αφού όπως ειπώθηκε μετά την πεζοδρόμηση του κέντρου τα περιπολικά δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση μέχρι και έξω από το δικαστήριο!
Η αστυνομική διεύθυνση είναι πίσω σε θεσμικά και οικονομικά θέματα, καθώς οι πόροι που διατίθενται είναι ελάχιστοί, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή. Επιπλέον αναφορά έγινε και στις σοβαρές ελλείψεις του προσωπικού, το οποίο εκτός αυτού αναγκάζεται να φεύγει καθημερινά από την Τρίπολη για το κέντρο αλλοδαπών της Κορίνθου, με αποτέλεσμα η πόλη να μένει χωρίς αστυνόμευση!
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να παρέμβει άμεσα ο Δήμος, καθώς πρόκειται για ένα θέμα που πλήττει την πόλη και το Δήμο μας γενικότερα.
Τέλος τονίστηκε η σημασία που έχει η συνεργασία αλλά και η ενασχόληση των αστυνομικών με τα κοινά της πόλης και του Δήμου.
Μετά από την αστυνομική διεύθυνση ο Κώστας Τζιούμης επισκέφτηκε καταστήματα της οδού Αλεξάνδρου Σούτσου και Γρηγορίου Λαμπράκη.