Αρχική Χωρίς κατηγορία Στις 21:00 απόψε η Δημοσκόπηση της MARC για το Δήμο Κορίνθου στο...

Στις 21:00 απόψε η Δημοσκόπηση της MARC για το Δήμο Κορίνθου στο super

Παρουσία των Υποψηφίων Δημάρχων που έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση ( ανάμεσα σε αυτούς δεν είναι ακόμα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος) θα παρουσιαστεί στις 21:00 απο το super η Δημοσκόπηση της εταιρίας MARC για το Δήμο Κορίνθου.
Ο Θωμάς Γεράκης απο την εταιρία θα παρουσιάσει και θα αναλύσει τα ευρήματα της έρευνας, οι δε υποψήφιοι Δήμαρχο θα κληθούν να τοποθετηθούν σε αυτά.
Η Δημοσκόπηση της MARC , έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια και αναφορές το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Κορίνθου, πολλοί έχουν προσπαθήσει να υποβαθμίσουν και την εταιρία αλλά και το μέσο για λογαριασμό του οποίου διενεργήθηκε, ενώ τεχνιέντως διασπείρουν φήμες περι “μαγειρέματος”.
Δεν δίστασαν ακόμα και να παρερμηνεύσουν την απόφαση που ελήφθη απο το κανάλι για μετάθεση της παρουσίασης της λόγω αθλητικών αγώνων το βράδυ της Παρασκευής, και μετά απο δεκάδες αιτήματα που έγιναν, και να μιλήσουν για χρόνο που χρειάστηκε στο “μαγείρεμα”.

Κανένα στοιχείο βεβαίως δεν προσκομίζουν παρ ότι μιλούν δημόσια, εκφράζουν μόνο την προσωπική τους πεποίθηση η οποία , επειδή η κοινωνία μας είναι γνωστή και όλοι μεταξύ μας γνωριζόμαστε, δεν είναι και η αντικειμενικότερη! Κοινώς; Είναι απλοί συκοφάντες!

Εκείνοι που τούτα λέγουν απόψε το βράδυ , αμέσως μετά την παρουσίαση της έρευνας, ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ!
Ελπίζουμε το πάθημα τους το αποψινό να γίνει επιτέλους μάθημα και να μάθουν προτού ομιλούν να βουτούν όπως λένε και στα χωριά μας, την γλώσσα τους στο μυαλό!