Αρχική Χωρίς κατηγορία Κρείττον του λαλείν, το σιγάν κύριε Νανόπουλε!

Κρείττον του λαλείν, το σιγάν κύριε Νανόπουλε!

* Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Νανόπουλου – Παππά

• Η ημερομηνία άφιξης που ανακοινώθηκε από τον Β. Νανόπουλο αλλά… δεν τηρήθηκε ποτέ και η προσπάθεια του Υποψηφίου Δημάρχου να μετακυλήσει τις ευθύνες στο Δήμο γι αυτήν του την ανακολουθία!

Σε μακροσκελέστατη ανακοίνωση ο Β. Νανόπουλος εγκαλεί Δήμο και λιμενικό ταμείο για ελλείψεις «ξεχνώντας» πως ήταν εκείνος που έδωσε στην δημοσιότητα συγκεκριμένη ημερομηνία έλευσης του 1ου κρουαζιερόπλοιου, ημερομηνία η οποία ΠΕΡΑΣΕ δίχως φυσικά… να δέσει κανένα απολύτως κρουαζιερόπλοιο. Ο Β. Νανόπουλος «απειλεί» με αποκαλύψεις τον Αντώνη Παππά αν δεν πάψει να ομιλεί, την ίδια ώρα που εκείνος στέκεται ανακόλουθος στις δηλώσεις και ανακοινώσεις του, την ίδια ώρα που εκείνος έχει αναγάγει το ζήτημα σε μείζον (λες και η πόλη δεν έχει άλλα ζητήματα), προκαλώντας έτσι και την αντίδραση των καταστηματαρχών.

Με.. αποκαλύψεις «απειλεί» ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος τον πρόεδρο του δημοτικού λιμενικού ταμείου Αντώνη Παππά. Με ανακοίνωσή του ο Β. Νανόπουλος σε απάντηση της ανακοίνωσης Παππά , κάνει λόγο για παραλήρημα το οποίο τον εκθέτει και για πράγματα τα οποία θ αποκαλύψει εφόσον ο Αντ. Παππάς δεν «πάψει να ομιλεί!» Χαρακτηρίζει δε την στάση του Αντ. Παππά «Ανεύθυνη, ανακόλουθη, κατώτερη των περιστάσεων και ανεπαρκή» .
Στην αντίπερα όχθη ο Αντώνης Παππάς δίνει μις προς μια απαντήσεις στην ανακοίνωση Νανόπουλου αποδεικνύοντας στην ουσία πως όλα όσα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου λέγει, είναι απλά δικαιολογίες προκειμένου να στρέψει την προσοχή των Κορινθίων από την δική του ανακόλουθη στάση στο ζήτημα της ημερομηνίας άφιξης!
Και είναι απορίας άξια πραγματικά τούτη η αναφορά Νανόπουλου: «Είναι ντροπή σας να ισχυρίζεστε την τάχα έλλειψη αναγγελίας άφιξης από πλευράς εταιρίας. Πως είναι δυνατόν να αναγγείλει άφιξη πλοίου της χωρίς να είναι σίγουρη πως έχετε ολοκληρώσει τα ελάχιστα – στοιχειώδη που απαιτούνται.»
Αφού ο Β. Νανόπουλος ήξερε τις προϋποθέσεις και πως αυτές δεν πληρούνται , πως ανακοίνωσε την 28η Μαρτίου την άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου;

Ο Αντώνης Παππάς στην ανακοίνωση που εξέδωσε σε απάντηση των όσων του καταμαρτυρούνται κατηγορεί για «εν κρυπτώ» κινήσεις τον Βασίλη Νανόπουλο ενώ του υπενθυμίζει πως «κρείττον του λαλείν το σιγάν!»

«Ο κ. Νανόπουλος επικαλείται τις αρχές του και το ήθος του, αλλά και την επιδίωξή του για συνεργασία όλων των φορέων, ώστε να καρποφορήσει η προσπάθεια της έλευσης των πλοίων. Του θυμίζουμε πως επί μήνες σχεδίαζε εν κρυπτώ και με εξωθεσμικές συναντήσεις την υλοποίηση της συμφωνίας, χωρίς ουδέποτε να έρθει σε επαφή με τους καθ’ ύλην αρμόδιους. Οι «αρχές» του και το «ήθος» του τον οδήγησαν να αφήσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, δηλαδή τον αρμόδιο φορέα για την διαχείριση του λιμανιού, να μάθει από τα Μέσα Ενημέρωσης για αυτό το σοβαρό θέμα. Καλούμε λοιπόν για ακόμη μια φορά τον κ. Νανόπουλο, έστω και την τελευταία στιγμή, να σταματήσει να κάνει δηλώσεις και εκκλήσεις που επιτείνουν την αγωνία των Κορίνθιων και να αντιμετωπίσει το σημαντικό αυτό γεγονός με την δέουσα σοβαρότητα, χωρίς παλαιοκομματική νοοτροπία. Ας σεβαστεί την προσπάθεια που έγινε και γίνεται από το Λιμενικό Ταμείο. Ας σεβαστεί τα στελέχη του που είναι στο ΔΣ του Ταμείου. Ας σεβαστεί τουλάχιστον την αγωνία των Κορίνθιων.»

Ας σταματήσει επιτέλους τις απειλές, τις ύβρεις και τις συκοφαντίες και ας απαντήσει ευθέως στα ερωτήματα που του έχουν τεθεί. Στο τέλος νικά πάντα η αλήθεια.