Αρχική Χωρίς κατηγορία ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!Φυγάδευσαν την Νικολάκου από την Οιχαλία!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!Φυγάδευσαν την Νικολάκου από την Οιχαλία!

Δεν περίμενε σε καμία περίπτωση όλα όσα θα προκαλούσε η παρουσία της ( άραγε γιατί;) στην συνέλευση για τα απορρίμματα στην Οιχαλία!
Η θεματική αντιπεριφερειάρχης , δεινή σωματοφύλακας του Πέτρου Τατούλη, στην κυριολεξία φυγαδεύτηκε για ν αποφευχθούν τα χειρότερα από την συνέλευση στην Οιχαλία, εκεί όπου έφτασε για να… ομιλήσει!!!
Σ ένα κλίμα που μύριζε μπαρούτι, είναι γνωστές οι αντιδράσεις της περιοχής στην δημιουργία υποδομής απορριμμάτων στο σημείο αυτό, η θεματική προσήλθε για να.. εξηγήσει κάνοντας το ολέθριο λάθος να… ξεχάσει πως ο Περιφερειάρχης της είχε δώσει εντολή στην παρουσία των κατοίκων της Οιχαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο να βρεθούν δυνάμεις ΜΑΤ και να αποτρέψουν την είσοδό τους στο Αποστολοπούλειο.

Θεωρώντας λοιπόν πως όλα θα είναι «μέλι – γάλα» προσήλθε για να υπερασπιστεί τις επιλογές Τατούλη και για να ενισχύσει ίσως και την δική της υποψηφιότητα στην Μεσσηνία η οποία λέγεται πως θα είναι με σταυρό!
Η κ. Ντίνα Νικολάκου λοιπόν πήρε ένα καλό μάθημα απόψε το βράδυ ,ενώ για καλή της τύχη υπήρχε πίσω πόρτα απ όπου και φυγαδεύτηκε δίχως να προλάβει να αρθρώσει… ΛΕΞΗ!