Αρχική Ν. Κορινθίας Δήμος Κορινθίων : Η απελπισία του Ν.Σταυρέλη και η ανάγκη του για...

Δήμος Κορινθίων : Η απελπισία του Ν.Σταυρέλη και η ανάγκη του για “συμμαχίες”

Σε δεινή θέση από τα μηνύματα που παίρνει από τον κόσμο φαίνεται πως βρίσκεται ο Νίκος Σταυρέλης αφού κάνει ανοιχτές προτάσεις συνεργασίας στον μέχρι τώρα ορκισμένο εχθρό του Αλέξανδρο Πνευματικό.

Οι δύο άντρες είχαν καταφέρει, ο ένας από την θέση του Δημάρχου και ο άλλος από την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, να έχουν μία θεάρεστη εκείνα τα μακρινά χρόνια συνεργασία που όμως δεν φάνηκε να έχει βαθιές ρίζες.

Η ανάγκη επανεκλογής του Αλέξανδρου Πνευματικού το 2019 και η τέταρτη υποψήφιότητά του τάραξε τις σχέσεις των δύο αντρών μιας και ο Νίκος Σταυρέλης τότε διαβεβαίωνε φίλους και ψηφοφόρους πως ο πρώην Δήμαρχος του είχε υποσχεθεί πως δεν θα κατέβει πάλι στις εκλογές και θα τον στήριζε να πάρει τον Δήμο απέναντι στον Βασίλη Νανόπουλο.

Το αποτέλεσμα ήταν να μοιραστούν οι ψήφοι της κάποτε ισχυρής Πνοής Ευθύνης και να χάσουν και οι δύο τις εκλογές. Το τότε πάθημα μάλλον έγινε μάθημα στον Νίκο Σταυρέλη που θέλησε να ρίξει δίχτυα συνεργασίας που όμως δεν έφεραν την ψαριά που υπολόγιζε.

Παρότι ο Αλέξανδρος Πνευματικός δεν έχει ακόμη πει καθαρά αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος το 2023, τα πηγαδάκια τον θέλουν να στήνει συνδυασμό.

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού θα πω και για τους δύο αυτοδιοικητικούς και θα αναμένω εξελίξεις ……..

Σ.Μπαλή