Αρχική Ν. Αργολίδος Ο Τσιόδρας της Αργολίδας είναι η Μαρία Παυλάκη

Ο Τσιόδρας της Αργολίδας είναι η Μαρία Παυλάκη

Ενα ευχαριστήριο σε αφανείς λοιμωξιολόγους, σε αυτούς της επαρχίας μου κέντρισε το ενδιαφέρον στο facebook και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ ενός χρήστη του facebook για την γιατρό Μαρία Παυλάκη που η συμβολή της για την δομή του Κρανιδίου ήταν τεράστια :

ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΑΚΗ ιατρός Παθολόγος -Λοιμωξιολόγος

Ότι είναι ο Τσιόδρας για την Ελλάδα ,είναι η Παυλάκη για την Αργολίδα !

Το όνομά της είναι Μαρία Παυλάκη ,είναι γιατρός , Παθολόγος -Λοιμωξιολόγος και εργάζεται εδώ και χρόνια στο Νοσοκομείο Άργους. Κάποιοι από εσάς θα την γνωρίζετε από πρώτο χέρι ίσως να σας έχει εξετάσει , τον τελευταίο καιρό ίσως φορώντας την ειδική πραστατευτική μάσκα . 
Άριστη επιστήμων με άριστο ήθος ,αφοσιωμένη στο καθήκον μέχρις εσχάτων ,παρ ότι και αυτή έχει μεγάλη οικογένεια με 4 παιδιά, που δεν την εμποδίζει να βρίσκεται μέρα -νύχτα στο Νοσοκομείο ιδιαίτερα αυτό τον καιρό Αυτή είναι η γιατρός( δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία της λόγω του χαμηλού της προφίλ και της σεμνότητας της ) , που έχει κρατήσει μέχρι σήμερα σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ,. την Αργολίδα σχεδόν ανέπαφη από τον κορωνοϊό! 
Η Μαρία Παυλάκη είναι για την Αργολίδα ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας, με τον οποίο από ότι ξέρω υπήρξαν και συμφοιτητές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, για την Ελλάδα. 
Εδώ στην Αργολίδα της οφείλουμε τις πολλές Ευχαριστίες μας και την Ευγνωμοσύνη μας .

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ,να ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ και να ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΎΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, 
τώρα τουλάχιστον που είναι η ώρα της Ανάγκης και της Αλήθειας.