Αρχική Eπικαιρότητα Δολοφονία στην Ηλεία: Θρήνος και οργή στην κηδεία της Βασιλικής

Δολοφονία στην Ηλεία: Θρήνος και οργή στην κηδεία της Βασιλικής

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και με σπαρακτική κάθε φορά τη φωνή της μάνας, συγγενείς και κάτοικοι στη Μυρτιά, αποχαιρέτησαν την 11χρονη Βασούλα που δολοφονήθηκε από τον θείο της.

Με μουσική και τραγούδια πλήθος κόσμου συνόδευσε το μικρό κοριτσάκι στην εκκλησία του Αγ. Αθανασίου και λευκά μπαλόνια γέμισαν τον ουρανό την ώρα που έφθασε το λευκό φέρετρο στην Εκκλησία.

Δολοφονία στην Ηλεία: Θρήνος και οργή στην κηδεία της Βασιλικής

Την ώρα της κηδείας άγνωστα άτομα έβαλαν φωτιά στο παράπηγμα που διαμένει η οικογένεια του 37χρονου καθ΄ ομολογία δολοφόνου. Οι άντρες της ΠΥ έσβησαν τη φωτιά πριν το καταστρέψει ολοσχερώς, ενώ δεν κινδύνευσε κανένα μέλος της οικογένειας.

Ο 37χρονος αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία.

Ο ίδιος μετά την ομολογία του, ότι σκότωσε το κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤNews, υποστήριξε: «Της πρότεινα να συνευρεθούμε ερωτικά. Αντέδρασε και αρνήθηκε. Είπε ότι θα το πει στους γονείς της. Πήρα το κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο και αφού την έριξα στο έδαφος την χτύπησα με αυτό πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό. Την σκότωσα και το κατσαβίδι το πέταξα σε έναν βάλτο».

Μετά τη δολοφονία, σύμφωνα με την αστυνομία, έσειρε το άψυχο σώμα της 11χρονης για 45 μέτρα μέχρι που το πέταξε δίπλα σε ένα αυλάκι στο Καταράχι Ηλείας, και στη συνέχεια το σκέπασε με ξερά χόρτα.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του παιδιού, η Βασιλική δέχτηκε χτυπήματα με το κατσαβίδι, σε καρδιά και σπλήνα, ωστόσο δεν προκύπτουν ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης.