Αρχική Ν. Μεσσηνίας Συνάντηση οδηγών Vespa θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 31 Μαΐου έως...

Συνάντηση οδηγών Vespa θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου

Το Vespa Club Piraeus και το Vespa Club Kalamatas σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας ενώνονται και πραγματοποιούν μια μοναδική απόδρασή από την καθημερινότητα με προορισμό την μαγευτική πόλη της Καλαμάτας.

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας υποστηρίζει τη διοργάνωση Vespa Kalamata Ride 24 (31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου), αυτή τη μεγάλη συνάντηση όπου οι φίλοι και λάτρεις της Vespa θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία συνάντησης και περιήγησης στην πόλη ενώ παράλληλα θα προσφέρουν θέαμα και θα αναδείξουν τις ομορφιές της. Όσοι δεν συμμετέχουν θα έχουν σίγουρα την ευκαιρία να δουν τα θρυλικά δίκυκλα στους δρόμους της πόλης απολαμβάνοντας εικόνες που φέρουν αέρα εποχής.

Στο πλαίσιο της εξόρμησής τους στην Καλαμάτα έχει διαμορφωθεί ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει βόλτες στο κέντρο της πόλης, στον Ταΰγετο, στην Νέδουσα, συναντήσεις, party και συναυλία.

Οι επισκέπτες οδηγοί Vespa θα πραγματοποιούν τις εγγραφές στους στον οικίσκο της προβλήτας του λιμένος Καλαμάτας (Φαρών & Ναυαρίνου) ώστε να υπάρχει μια επίσημη καταγραφή του αριθμού των συμμετεχόντων.

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται την Παρασκευή 31 Μαΐου (9.00 – 21.00) και το Σάββατο 1η Ιουνίου, από τις 9.00 έως τις 11.00 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Θανάση Αντωνόπουλο από το VC Kalamata στο τηλ. 6972508300 και τον κ. Κολιό Διονύσιο από το VC Piraeus στο τηλ. 6974830805 – Fb Kalamata ride 24.

Συνάντηση οδηγών Vespa θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου