Αρχική Ν. Κορινθίας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Πολιτική εκδήλωση στο Λουτράκι – Οι δράσεις του κόμματος (Φωτογραφίες)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Πολιτική εκδήλωση στο Λουτράκι – Οι δράσεις του κόμματος (Φωτογραφίες)

Πολιτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι το Σάββατο το απόγευμα 25/5 στις 19:00 στο Καφέ «Σταθμός» (Πέιν 2, Λουτράκι) από την ΔΕΕΑ Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Ομιλητές ο Βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς, ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής  Ηλίας Κικίλιας (Οικονομολόγος, Δ/ντης Ερευνών ΕΚΚΕ, Δ/ντης ΙΝΣΕΤΕ) και ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιάννης Πάζιος (Γραμματέας Τομέα Ψηφιακής Πολιτικής, Γενικός Δ/ντης Αγροτικού Συνεταιρισμού «‘Ένωση Μεσσηνίας»).

Τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκια με στελέχη του ΠΑΣΟΚ του Νομού επισκέφθηκαν το Λουτράκι, το Χιλιομόδι και τον Άγιο Βασίλη. Οι πολίτες δηλώνουν απογοητευμένοι από την Κυβέρνηση και πιστεύουν στην πολιτική υπευθυνότητα του ΠΑΣΟΚ. Το ποιοτικό μας Ευρωψηφοδέλτιο καλύπτει κάθε κομμάτι του προοδευτικού χώρου.

 

Εχθές Τετάρτη 23/5 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στους Αγίους Θεοδώρους η πολιτική εκδήλωση της τοπικής ΔΕΕΑ. Οι ομιλητές, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Οικονόμου, η Υποψήφια Ευρωβουλευτής Μαριζέτα Αντωνοπούλου και ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέλυσαν με σαφήνεια τις θέσεις και τις προτάσεις του Κόμματος, οδεύοντας προς τις ερχόμενες Ευρωεκλογές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: